vynes von stoly, pospájaj ich, polož na ne nealko, poháre, taniere a jedlo - jednohubky, chlebíčky, koláče, niečo slané, to čo máte radi... prines vežu, zapni hudbu a ide sa! a nezabudni objednať pekné počasie, ak nemáte krytý dvor ďalšie aktivity sa odvíjajú od veku zúčastnených
bazen party, barbecue party alebo obycajnu grilovacku najes sa, zabavis s kamosmi a bude dobre a napriklad kamoska robila nedavno oslavu na zahrade a vyrobila si take to zvieratko v ktorom su cukriky a buchas donho a vypadavaju, vola sa to Pinata a zevraj je to uplne parada
Spravil by som grilovačku, opekačku dal by som deky okolo ohňa, ďalej by som dal stôl a tam občerstvenie, čipsy,kofola atď....a možno ak by ti rodičia dovolili tak by som sa opýtal či by mohli byť nejako do večera keď je tma a hviezdy na nebi alebo nech si každý zoberie stan kto má a by ste stanovali na záhrade....len aby vám vyšlo počasie
Určite opekačka...nakúp ňáku kofolu,vineu alebo čo si také, nech si každý donesie dajaký klobás ...a keĎ ste dobrá partia tak alkohol vám k srande netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a u nás sú skoro všetky rodinné oslavy v takomto štýle ale neviem čo by si chcela počuť
Mať záhradu alebo dvor
Kvalitný červený afgánsky hašiš
inak ak by som bola malá a bola by to oslava pre mňa, chcela by som piňatu
ale tak pri opekačke sa človek zabaví tak či tak
ak máš stromy a kry, zaves na ne plyšáky a tak
Spravil by som grilovačku, opekačku dal by som deky okolo ohňa, ďalej by som dal stôl a tam občerstvenie, čipsy,kofola atď....a možno ak by ti rodičia dovolili tak by som sa opýtal či by mohli byť nejako do večera keď je tma a hviezdy na nebi alebo nech si každý zoberie stan kto má a by ste stanovali na záhrade....len aby vám vyšlo počasie