jj niečo také viral vyberaj.... čosi ako buchta, čaja, ritka, soplíček, hviezda života alebo tak nejak... fakt ako keď počujem niekde na ullici, alebo v spoločnosti taketo oslovenia tak grcam cez rehot .D
@purenarcissism myslela som všeobecné v bežnej tejto kulturnej zóne, ale ako ofc.
a neviem i sa hento práve aj netýkalo nejakej dosť silnej udalosti, čiže slova maju všeobecne iny dopad, ako keď je to s partiou pri pive
a nechcem ťa nasilu negovať, ale typek čo zakladá toto forum isto nie je toten typek z GOT .)
йй але ай ицщ йазыковь штьл бол досґ так так... йазыково штьловь .piči.. jj ale i ich jazykový štýl reči bol dosť iný ako náš súčasný metafory, personifikacie a všetko možné...čiže to vyznievalo o dosť prirodzenejšie a milo .)
ale ked si spomeniem na niektore tieto ukazy istych párov a toho situačného zasadenia tak mi je smiešno .D
menom najčastejšie ,alebo potom prezyvkami, ktore poklada za vtipne a potom sa na tom velmi smeje ,alebo este aj zlatičko je dost časté.
A obcas ho nutim aby mi špkal do uška aj sweetheart takým pekným britským prízvukom,kedže ho má
Raz som dievčaťu s ktorým som mal taký všelijaký divný vzťah dal prezývku.. keď sme spolu prestali komunikovať povedala mi niečo v štýle že jej ta prezývka prišla totalne trápna, detinská a neviem čo ešte... Od vtedy volám dievčatá vždy menom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a nezaujíma ma, že sa to týka partneriek a ľudí
a neviem i sa hento práve aj netýkalo nejakej dosť silnej udalosti, čiže slova maju všeobecne iny dopad, ako keď je to s partiou pri pive
a nechcem ťa nasilu negovať, ale typek čo zakladá toto forum isto nie je toten typek z GOT .)
hoci v SGA bolo množstvo lepších postáv
@mielikki oh Ronon Dex *_* mega!
ale ked si spomeniem na niektore tieto ukazy istych párov a toho situačného zasadenia tak mi je smiešno .D
A obcas ho nutim aby mi špkal do uška aj sweetheart takým pekným britským prízvukom,kedže ho má
@kittan ja som to milovala teda....stále to milujem, ale nemyslím že budem schopná zobrať to od niekoho iného