@pissoff taky nocny flame-war zapad vs kokotovo vzdy potesi
ale ne, sak pohoda, len ma hutorenie v diskusiach vytaca a @n0win0u vam rad povie co znamena, ked som vytoceny vacsinou to znamena velku pravdepodobnost poskodenia hardwaru
mozem potvrdit, mezomus je trosku kokot ( cholericky ) ! opatrne s ludmi co koli tomu, ze si zabudnu trsatko alebo kabel hadzu gitaru o zem a 15minut vrieskaju na celu kapelu, ze "sak ale ty kokot !!! " a potom odide a pol hodinu fajci vonku..
Raz tak pri tescu v LV došol za mnou a kamaratom malý cigáň a opýtal sa:"Drobné?" a zdivhol k nám nejakú nádobu. (boli tam už nejaké mince) a kamarát na neho:"Díky, mám." ..... to som až plakal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale ne, sak pohoda, len ma hutorenie v diskusiach vytaca a @n0win0u vam rad povie co znamena, ked som vytoceny vacsinou to znamena velku pravdepodobnost poskodenia hardwaru
dam len ked ho bud poznam a normalne mi povi ci nemam "pozicat"
alebo ja nwm no proste nechce sa mi vysvetlovat ale dobrym ludom dam ked sa da
samozrejme nedam moc , mozno par centov
@kaylee si si ista, ze to je smiesne?
dementné možnosti.
Normalne by som ho odignoroval, klasika
často odomna niekto pýta peniaze, vacsinou mu poviem " vypadni makať" alebo moja častá odpoveď "to si snad děláte prdel, ne??" fakt to zaberá