Oslovili by ste cudzieho chalana/babu v autobuse keby vám bol/a symapatický/á?
Ide o to , že každý piatok chodím s jedným chalanom v buse. Vždy po sebe pokukujeme , hádžeme úsmevy atď. Neviem ale minule sa mi zdalo , že mi chcel niečo povedať... ale bolo mu to asi tak divné ako mne.. Neviem proste s akou vetou alebo pri akej príleži
ak sa mu naozaj páčiš, tak je jedno čo povieš, ja som sa s mojou terajšou naj kamoškou zoznámila tak, že som sa jej spýtala, či si dá toast (aj keď som u seba žiadny nemala)
tak, ja nerozlišujem bežne cudzích ľudí napr. v autobuse na sympatických a nesympatických...ale keby mi je vážne že sympatický, tak by som ho oslavila..aj chalana, aj babu. Veď oslovenie neznamená, že s ním automaticky vzťah, nie?
toto isté sa mi stalo pred skoro dvoma rokmi! presne toto! ... on sa raz ku mne nakoniec prihovoril, ale to, čo povedal bolo ... no , bola z toho taká polročná telenovela, ale nakoniec som s ním nič nemala, lebo silno mi na ňom niečo vadilo, ale nevedela som zistiť, čo, ináč to bol taký týpek, že dokonalý takmer, len bars na mňa tlačil, kebyže nie, sme spolu ..
Ľudia už vám jebe? Vždy keď vidím podobnú tému chytám sa za hlavu. Chyba je v tom, že zrejme všetci chcete byť pri oslovovaní neviem ako originálny a potom radšej zakladáte fóra na takéto blbosti.
Stačí proste sebavedomie a začať konverzáciu úplne primitívnymi vecami na základe miesta, času, priležitosti.
To je... Na diskotéke sa spýtam: Chodíš sem často? Nejaká/ý si povedomá/ý. V autobuse (v tvojom prípade): Kam cestuješ každý piatok, že ťa tu tak pravidelne výdavam? odpovie ti domov alebo niekam ku starkej na rezne spýtaš sa z kade... Proste stačí jednoducho. Síce ani to ti nezaručí úspech, ale ak si tomu človeku sympatická a ty niesi úplné drevo, konverzáciu rozviniete...
Neviem akou MHDckou chodis ty, ale ja tam po vacsine vidim len bezdakov, dochodcov a kadejake smradlave negramotne socky...
Ale ak by som tam stretol krasnu cinanku, asi by som sa prihovoril ak by som nestratil rec. Minimalne by som tak intenzivne na nu cumel, ze by sa snad prihovorila aj sama
hmm keby som tak stretaval niekoho, tak aj hej asi po case pokukovania ...
ale tu v BA chodim kadejak inak vzdy vseliak, chaos uplny ja a spoje,
a pochybujem, ze by vobec na mna niekto v tomto vyzname cumel (naschval pisem "v tomto vyzname", lebo cumia obcas, ked vidia dvojmetroveho typka v dlhom kabate, pod nim kosela s dlhymi rozpustenymi vlasmi a s klobukom)
good luck a nevahaj, ako pisal ten ujo s "karlo" v nicku, staci zacat nezavazne a nadvazovat
Mám ten istý problém a vždy sa pripravujem na to, že to spravím a nakoniec aj tak z toho je zas len očumovanie Ale asi skúsim to, čo píše @b0n0 s tou rukou Myslím, že to by mohlo fungovať
k nam oproti chodi jeden strašny sympatak.. ale on si ma asi ešte ani nevšimol
ale ked sa na seba usmievate.. skus niečo vymysliet.. spýtaj sa ho na naiku cestu alebo či nemá dva lístky.. neviem hocijaku blbost však ekd sa na seba usmievate myslím si že začne komunikovat
@h8u no prisadol si ku mne a po 15tich minútach mi trepol ... ´´Ahoj! Ty si blondína?´´ , mala som čerstvo zafarbené vlasy na čierno , toto bola jeho prvá veta, potom už celkom normálne rozprával
jeden chalan v buse mal minule u´plne brutál oči, že wow aj som mu to povedala, ale musela som to zopakovať asi trikrát bo mi nejak nerozumel no a potom som si spomenula, že mám vystúpiť a už som ho nevidela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ak sa mu naozaj páčiš, tak je jedno čo povieš, ja som sa s mojou terajšou naj kamoškou zoznámila tak, že som sa jej spýtala, či si dá toast (aj keď som u seba žiadny nemala)
pokial nemas k teme nic rozumne napisat tak si nechaj svoje pripomienky na domov tam to bude asi vzajomna diagnoza.
šak prihovor sa
Stačí proste sebavedomie a začať konverzáciu úplne primitívnymi vecami na základe miesta, času, priležitosti.
To je... Na diskotéke sa spýtam: Chodíš sem často? Nejaká/ý si povedomá/ý. V autobuse (v tvojom prípade): Kam cestuješ každý piatok, že ťa tu tak pravidelne výdavam? odpovie ti domov alebo niekam ku starkej na rezne spýtaš sa z kade... Proste stačí jednoducho. Síce ani to ti nezaručí úspech, ale ak si tomu človeku sympatická a ty niesi úplné drevo, konverzáciu rozviniete...
Ale ak by som tam stretol krasnu cinanku, asi by som sa prihovoril ak by som nestratil rec. Minimalne by som tak intenzivne na nu cumel, ze by sa snad prihovorila aj sama
ale tu v BA chodim kadejak inak vzdy vseliak, chaos uplny ja a spoje,
a pochybujem, ze by vobec na mna niekto v tomto vyzname cumel (naschval pisem "v tomto vyzname", lebo cumia obcas, ked vidia dvojmetroveho typka v dlhom kabate, pod nim kosela s dlhymi rozpustenymi vlasmi a s klobukom)
good luck a nevahaj, ako pisal ten ujo s "karlo" v nicku, staci zacat nezavazne a nadvazovat
"Nie..."
"Tak ok, tu máš moje číslo ak by si ju videl / našiel ///"
Úplna p* ale skús si to vylepšiť
ale ked sa na seba usmievate.. skus niečo vymysliet.. spýtaj sa ho na naiku cestu alebo či nemá dva lístky.. neviem hocijaku blbost však ekd sa na seba usmievate myslím si že začne komunikovat
antifunebracka
ale kazdopadne ho oslov! a drzim palce
jeden chalan v buse mal minule u´plne brutál oči, že wow aj som mu to povedala, ale musela som to zopakovať asi trikrát bo mi nejak nerozumel no a potom som si spomenula, že mám vystúpiť a už som ho nevidela