Obdivujem jeho cit,jeho hlas,úsmev,charizmu,osobnosť,to čo robí,ako žije,ako sa prezentuje a najmä jeho hudbu.. o ňom by som vedela milion prezentácii spraviť.. meno tajné dalej obdivujem niektorých športovcov..za výdrž a ciel
A pre mňa je to môj súkromý učiteľ ANJ, učiteľ výtvarky v umeleckej škole, moja učiteľka slovenčiny, a proste všetci ľudia, ktorých mám rada, sú mojimi vzormi...
nemam univerzalny vzor. je par ludi co ma inspiruju a cerpam z nich silu a utocia na moju obrazotvornost. ale to su ludia neznameho razu urcite ne take traposiny jak tie mena spomenute vyssie : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Obdivujem jeho cit,jeho hlas,úsmev,charizmu,osobnosť,to čo robí,ako žije,ako sa prezentuje a najmä jeho hudbu.. o ňom by som vedela milion prezentácii spraviť.. meno tajné dalej obdivujem niektorých športovcov..za výdrž a ciel
A pre mňa je to môj súkromý učiteľ ANJ, učiteľ výtvarky v umeleckej škole, moja učiteľka slovenčiny, a proste všetci ľudia, ktorých mám rada, sú mojimi vzormi...
tie fakt uznávam a obdivujem.
a ešte Kurt Cobain!
Napríklad Bob Marley.