Diskusia pre chlapcov/chlapov/mužov ... Mali ste niekedy takýto "problém" ako ja, že ste mali dlhšie vlasy a chceli ste krátky účes, ale báli ste sa, že vám to nepristane a budete vyzerať blbo ? Ako ste sa nakoniec rozhodli a ako to dopadlo ?
Keďže som chodil len na 3mm, takýto problém som nemal, to skôr v období, keď mi rástli, a boli také polodlhé, to som si bol vedomý toho, že vyzerám ako pako :p A rozhodol som sa nechať si ráááásť, uvidím dokedy
vždy som mal vlasy dlhšie vlasy - zvyčajne až po plecia a bál som sa že raz nebudem mať na hlave nič - môj strih a dĺžka museli byť udržiavaný, skrátka dosť som si na tom zakladal...po autonehode ktorú som mal na jeseň minulého roku som o vlasy prišiel (jazvy, odreniny a menšia popálenina) a odvtedy mám na hlave púšť...no len dovtedy kým sa koža nezahojí...čo som chcel - s dlhšími vlasmi som vyzeral dobre, ale teraz s holou hlavou vyzerám drsne...vzhľadom nato že športujem, vyzerám ako Bane...
mal som už velmi bujaru leviu uzasnu krasnu hrivu. zakazdym ked sa dam ostrihat tomu predchadza sebapresviedcanie ze ja chcem byt metlak a hadzat vlasmi do kola a ze som krasny a s kratkymi som skaredy.
Potom ked uz mi vlasy lezu do oci a hadam sa s nimi cely den a nedaju si ani hrebenom povedat tak idu do pice. vtedy oco tresne dvermi a opadnú aj s mojou kinderbriadkou
ale nie, prvý raz som si pripadal jak kokot, druhy krat už len skoro ako kokot a naposledy už skoro vobec nie ako kokot. Nabuduce uz budem mat hadam aj ciste svedomie :3
ale nechaj si ich dokym su ti pohodlne. Ked uz vadia tak daj dole. Nebudes vyzerat ako kokot po ostrihani , ale pozor, ak uvidis u kadernicky v kute taky gulaty hlboky hrniec tak radsej utekaj.
@patofbc heh, mi hovor dopice... cely den ani vanok , ja si ulizem vlasy dobre ze nie semenom aby mi riadne drzali a ten skurvysyn vietor caka za domom a len co vyjdem tak sa spustí hurikán katarína s tornádom petrom a môj krásny účes skončil ako daňové prázdniny yazakiho
kamoš sa zvykne strihať spôsobom, že sa teda vystrihá fakt že na pár milimetrov a potom to len necháva dorastať....a proste najlepšie je to v tej fáze pred ostrihaním, keď to má dlhšie....čiže stále je to podľa mňa u neho chybný krok
a však závisí od strihu, ak sa ti to bude hodiť tak v pohode
iný kamoš mal zas vlasy po zadok a keď sa ostrihal, vyzeral lepšie
a ak je to len kvôli vetru, skús lak na vlasy a podobné tužiace prostriedky
pre mna su dlhe vlasy uz 3cm Inak by som asi na mieste niekoho kto ma dlhe vlasy nerobil to ze sa dam zrazu na 3mm.. ked tak postupne ale taka vacsia zmena vacsinou nepristane..
@hopelight Bane nie je fešák, to Tom Hardy... tak vieš ja som krásny aj bez vlasov, ale ťažko si potom uplatňujem u žien svoj šarm...svaly a holá hlava z teba robia iný typ človeka...
cely život som nosil ostrovček a minulý rok som sa rozhodol že si nehám dlhé vlasy a a potom si to dám upraviť ako mam predstavu čiže som aj ja zažíval dilemi ako si to dám a nakoniec sa mi to podariloo len treba aj k dobrému kaderníkovi čo mu poviete tak to vám prehodi aj na vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Potom ked uz mi vlasy lezu do oci a hadam sa s nimi cely den a nedaju si ani hrebenom povedat tak idu do pice. vtedy oco tresne dvermi a opadnú aj s mojou kinderbriadkou
ale nie, prvý raz som si pripadal jak kokot, druhy krat už len skoro ako kokot a naposledy už skoro vobec nie ako kokot. Nabuduce uz budem mat hadam aj ciste svedomie :3
a však závisí od strihu, ak sa ti to bude hodiť tak v pohode
iný kamoš mal zas vlasy po zadok a keď sa ostrihal, vyzeral lepšie
a ak je to len kvôli vetru, skús lak na vlasy a podobné tužiace prostriedky
3x som ostrihal dlhe vlasy
a bol by som super!
ako je pravda že som super ženská! ...ale je turbo škoda že nie som chlap :/