Bolo to proste o tom ako pred siedmimi rokmi na ostrove Harper´s Island neďaleko Seattlu došlo k šesťnásobnej vražde. Šerif, ktorého manželka bola jednou z obetí, šialeného vraha zabil a svoju dcéru Abby poslal z rodiska preč.
Dnes sa tam Abby Millsová vracia na svadbu svojho najlepšieho priateľa Henryho s jeho snúbenicou Trish. Na ostrov pripláva s celou svojou rodinou a priateľmi. Ako čoskoro zistia, z ostrova sa nedá odísť. Každá z postáv skrýva nejaké tajomstvo a postupne zomiera jeden hosť za druhým.
ja som to pozeravala len ked bola na markize reklama bo som dala prednost super star ale myslim ze som spravila chybu ten serial je resp bol uz nevkiem ci ho vobec davaju v celku fajn nikdy ste nemohli vedet kto umre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Dnes sa tam Abby Millsová vracia na svadbu svojho najlepšieho priateľa Henryho s jeho snúbenicou Trish. Na ostrov pripláva s celou svojou rodinou a priateľmi. Ako čoskoro zistia, z ostrova sa nedá odísť. Každá z postáv skrýva nejaké tajomstvo a postupne zomiera jeden hosť za druhým.