Caute.Boli ste niekto v Osviencime? Ake ste mali pocity ked ste tam boli a ked ste odtial odchadzali? Zajtra ideme a chcem vediet ako sa vam tam "pacilo"
bol som tam ked som mal 17 a popravde nevenoval som tomu nejaku pozornost, nezanechalo to vo mne ziadne pocity alebo emocie...co je skoda, pretoze si myslim z dnes by som to urcite vnimal inac...
@4 oprava, mal som 16...kazdopadne este dodam, ze si skus predtym nieco nastudovat, pozri si na internete minimalne nejake fakty alebo zaujimavosti...lebo ano, budes mat sluchadla a oni ti povedia co a ako, ale predsa len je lepsie ked sa budes namiesto pocuvania naozaj pozerat po okoli...
Bol pred par rokmi. No samozrejme to nebolo vesele ale dalo sa zvladnut.
Mna to nejak nevykolajilo mozno preto ze som cakal nieco velmi zle.
Ale poznam dievca ktore po Osviencime zautocila na kamaratku a bola agresivna z tolkych nespracovanych emocii.
boli sme keď som mala asi 14 rokov... celá trieda sme boli, nejak si to asi nikto neuvedomoval uplne (kokos píšem ako maďar. , ale dievčatá plakali a chalani si z toho robili srandu. proste výlet na úrovni. ale nešla by som tam už nikdy.
Zaujimave. Nic pekne tam noe je ale treba vidiet. Hlavne je nepochopitelne ako sa moztu v sucastnosti budovat podobne tabori v statoch ako je napr. USA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mna to nejak nevykolajilo mozno preto ze som cakal nieco velmi zle.
Ale poznam dievca ktore po Osviencime zautocila na kamaratku a bola agresivna z tolkych nespracovanych emocii.