unguje??? ...ty si mimo...z nasej byvalej skoly tam chodili kazdy rok deviataci...a ked to tam "nefungovalo" to asi preto ze tam boli zaplavy ne??? ...
Because of the large numbers of visitors to the Auschwitz Memorial, entry to the Auschwitz I site will be exclusively on a guided, group basis from 10:00 a.m. to 3:00 p.m. during the period from May 1 to October 31, 2010.
Toto si myslel? Teraz je asi dôležité vedieť, v akom počte tam idete.
priznawam dost blbe napisane ci to funguje...ale logicky nigdo neni taky idiot ze aj po smrti hitlera by si myslel ze to funguje jako koncentracny tabor....pisal som to 5 minut po tom ako som wstal takze moje mentalne schopnosti boli obmedzene....D
my sme tam boli pred rokom....je to tam hrozne,ako na niakom cintorine,vsade tam dycha smrt...no odporucam kazdemu,kto ma aspon ako taky zaujem o 2.sv.vojnu,aby videl,ako to naozaj bolo...auschwitz I. aj auschwitz II.-Birkenau...a odporucam,aby ste to brali vazne,domaci nemaju radi skupinky smejucich sa ludi,ci dokonca ked sa este aj fotite pri bloku smrti napr.
pridám sa k diskusii, myslím, že je to už OK, ale nemyslím si, prepáč, nechcem ťa uraziť, že si správny človek, ktorý by tam mal vstúpiť, a súdim už len na základe toho, ako si sformuloval "funguje" ako to sem nepatrí a ako sa na tom mnoho ľudí len zabáva, lebo berú Osw. len ako atrakciu. Takže ak tam má niekto ísť, tak aspoň s úctou. Ak ju nemá, nech tam neleze. (!!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Stačí vedieť, čo je
prečo by nemal?
» www.auschwitz.org.pl/...
či "ešte funguje osvienčim" .. bol by to fail keby to nebola urážka všetkým ľudom čo tam zahynuli..
Toto si myslel? Teraz je asi dôležité vedieť, v akom počte tam idete.
takže.. funguje to tam, robia sa prehliadky, zoberte si aj sprievodcu, nech sa toho čo najviac dozviete. a choďte aj do brzezinky pozrieť.