suhlasim s durim o tom pravopise, rozhodne by som zrusila nepravopisy alebo aspon odporucila sa zamysliet nepravopisnym prispievatelom nad gramatikou. inak otazky v tomto fore su k veci tak odpovedam a gramatiku prehliadam:
1.fora su velmi dobre len ma nebavi citat ked ma nieco viac ako 10 riadkov aj ked by som velmi chcela
2.zrusila by som tie prve styri lebo o tych nemam paru
3.ano a som tomu stastna
4.citim sa uzasne a niektore su fakt na pobavenie-odporucam tie o prsiach sestier nizlovych a o tom kdo viac robi sex na jednu noc-ci dievcata ci chalani- to bola otazka- na tom som sa fakt pobavila
5.75% zvysok sa len tak opakuje a obmiena a 5%su kraviny totalne
6. poznam par takych-ja sa na tom bavim a nech pisu odveci dalej-keby kazdy pisal len to co ma tak by to bola nuda
7.hmmmmmmmmmm
8.otazka pre WEPMARA: a teba tesi ze som ti sem prispela?
co su to otasky? to akoze ó, tašky? lebo ak si chcel napisat otazky, tak to je so z..a este ti ktori s i a tieto spolu, nie osobitne..az ma pri srdci zabolelo, ked som si to precitala. takemuto neuctivemu cloveku k slovenskemu jazyku nemienim odpovedat na otazky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
1.fora su velmi dobre len ma nebavi citat ked ma nieco viac ako 10 riadkov aj ked by som velmi chcela
2.zrusila by som tie prve styri lebo o tych nemam paru
3.ano a som tomu stastna
4.citim sa uzasne a niektore su fakt na pobavenie-odporucam tie o prsiach sestier nizlovych a o tom kdo viac robi sex na jednu noc-ci dievcata ci chalani- to bola otazka- na tom som sa fakt pobavila
5.75% zvysok sa len tak opakuje a obmiena a 5%su kraviny totalne
6. poznam par takych-ja sa na tom bavim a nech pisu odveci dalej-keby kazdy pisal len to co ma tak by to bola nuda
7.hmmmmmmmmmm
8.otazka pre WEPMARA: a teba tesi ze som ti sem prispela?
Cest Fanzine...
Wepmar je velice rad.