Ja som planovala ist do autoskoly pri nasej skole ale zda sa mi ze uz tam neni teraz je tusim na racianskom myte_?ale trnavskom myte?pri trznici zda sa mi
Nie som síce celkom z BA, ale v podstate asi 50% ľudí čo tam boli so mnou bolo z BA.
Chodila som do autoškoly v Zálesí, môžem vrelo odporučiť, skvelý inštruktor, jazdili sme aj po meste aj po tých cestách medzi dedinami, väčšinu ľudí po hodine teórie odviezol domov (teda neviezol on, niekto to mal ako jazdu ) a síce ma občas šokoval ale páčilo sa mi že kládol dôraz aj na to, aby človeka šoférovanie aj bavilo
No ja som bola spokojná s tou mojou (Tomi) a môžem potvrdiť, že Ficker je jedna veľká hrúza, veľa známych tam chodilo a sťažujú sa.
U nás vládla taká pohodová atmosféra,inštruktori boli úplne super (už, len to, že sa im podarilo nejako ma ukočírovať )...Cenovo to bolo tiež znesitelné, viem že študenti majú zľavu,ale už sa nepamätám koľko to bolo percent
@3 jéééj tam chodila spolužiačka, bavilo ma počúvať tie historky o inštruktorovi
podla mna v ba je kazda autoskola temer rovnaka... ja co viem ze chodil dakto do autoskoly tak vzdy to bol "znamy" co ju vlastnil alebo tam robil.... takze kazda je dobra s konexiami
autoskola 2 ... vyberala som si ju, lebo som ju mala 10 minut od domu.. stary trenazer, ale inak teorka pohoda, s jazdami pohorise, lebo moj instruktor mal furt plno..co sa dost cudujem, lebo ako som pozistovala na skuske, nikto ho nemal rad...co bolo velke plus, vybavili naj policajtov na skusky ako sa dalo
u nas na skole je Nucleus, robi si tam teraz vela mojich spoluziacok, ale tiez asi koli tomu, ze to maju hned podnosom
ja som robila vodičák v autoškole PROFIT a bola som nadmieru spokojná aj teoretickou časťou aj jazdami.Na teórii sme mali pohodáka ktorý vedel perfektne vysvetlovať učivo to si musel zapamätať každý.A jazdy:to bolo iné kafé už druhá jazda do mesta užívala som si silnú premávku,tretia jazda bola na Sitinu a to bola paráda,dalšie jazdy boli podobné,zaujimavé a zábavné.Lepšieho inštruktora som si ani vybrať nemohla,trpezlivý,srandista a hlavne naučí perfektne jazdiť samozrejme že vyžaduje aby žiak vedel zákony inač by to nemalo význam.Ináč vodičák som urobila na prvý krát a plný počet ostatne ako drtivá väčšina je žiakov.Som mu vďačná za veľa:nízka spotreba,správne raekcie v premávke a hlavne zato že ešte žijem.Každému kto ešte nemá vodičák a chce si ho urobiť vrelo odporúčam túto autoškolu a inštruktora na jazdy Vlada Bónu.
Autoškola GAMA... síce som mala super inštruktora ale robila som ju pol roka pretože som musela dokončiť najprv teóriu...potom trenažér a až nakoniec jazdy...
najlepsia atoskola je WASO je to super autoskola, je tam perfektny kolektiv super instruktori.. skvele auta a vazne co tam povedia tak to plati, kto tam pojde bude nadmieru spokojny vrelo vsetkym odporucam.. ani nad nicim inym nerozmyslajte nikdy to nebudete lutovat.. autoskolu si robite len raz v zivote..
Autoskola ToPa...asi najhorsia aku som si mohol vybrat na kurz C...obrovske problemy s jazdami...nulova komunikacia s instruktormi...totalny nezaujem a ked uz som sa nasral a stretol s veducou autoskoly tak ta mi este s kludom povedala ze "Beckari" robia kurz aj 3 roky!!! rozhodne neodporucam!
so spoluziakmi sme chodili do autoskoly valusek bosak tam som nikdy nemal problemy teda okrem policajtov pani martina je velmi mila a ochotna a pan zeman je super instruktor zevraj je pilot...neviem aku maju stranku ale na facebooku ich najdete
ja som chodila do autoškoly Ficker v centre. V rukach mam cerstvy vodicak, ktory som spravila na 1x....Mozem len vrelo odporucit!!!priatelsky pristup instruktorov a hlavne trpezlivost. Nasa skupinka v kurze si taktiez velmi pochvalovala hodiny teorie ... Takze vrelo odporucam Top Topov Ficker
Taktiež vrelo vrelo odporúčam FICKER,FICKER a este raz Ficker(sú najprofesionalnejší a veĺmi milý,inteligentní,a srdeční inštruktori...kto tvrdí opak,podĺa mňa klame,zavádza...takže FICKER JEDNOZNAČNE VEDIE.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Chodila som do autoškoly v Zálesí, môžem vrelo odporučiť, skvelý inštruktor, jazdili sme aj po meste aj po tých cestách medzi dedinami, väčšinu ľudí po hodine teórie odviezol domov (teda neviezol on, niekto to mal ako jazdu ) a síce ma občas šokoval ale páčilo sa mi že kládol dôraz aj na to, aby človeka šoférovanie aj bavilo
Ale pocula som dobre recenzie na Almu.
U nás vládla taká pohodová atmosféra,inštruktori boli úplne super (už, len to, že sa im podarilo nejako ma ukočírovať )...Cenovo to bolo tiež znesitelné, viem že študenti majú zľavu,ale už sa nepamätám koľko to bolo percent
@3 jéééj tam chodila spolužiačka, bavilo ma počúvať tie historky o inštruktorovi
podla mna v ba je kazda autoskola temer rovnaka... ja co viem ze chodil dakto do autoskoly tak vzdy to bol "znamy" co ju vlastnil alebo tam robil.... takze kazda je dobra s konexiami
u nas na skole je Nucleus, robi si tam teraz vela mojich spoluziacok, ale tiez asi koli tomu, ze to maju hned podnosom