Otázka na rovinu.... mozem vstúpiť do Specnaz-u aj ked som Slovák?
Na Slovensku je zakázané slúžiť v cudzej armáde.... V Rusku môže byť členom špeciálnych jednotiek iba Rus..... Mám šancu sa tam dostať?
Ak nie, tak prečo? Slovenske občianstvo môžem zrušiť, keď oňho dobrovoľne požiadam.... A aj ked požiadam o občianstvo
@gukol to mi pripomenulo môj obľúbený citát z Harryho Pottera, film 1....ako Dumbledore opisuje na začiatku roka, že vstup na tretie poschodie je prísne zakázaný, pokiaľ nechcet umrieť zdĺhavou a strašnou smrťou
Kritériá výberu členov sú veľmi prísne. Dôraz nie je kladený len na bezchybný zdravotný stav a vysokú fyzickú zdatnosť ale aj na nadpriemernú inteligenciu. Od členov Specnaz sa vyžadovalo aby boli darcami krvi.
Inymi slovami ani ked budes mat ich obcianstvo ta vobec nemusia prijat, bohvie ci ti na prijimackach nedaju zozrat aj vlastne hovno, aby si im ukazal ako velmi tam chces ist..ani by som sa necudoval.
@qwedsayxc myslim, ze bol lepsi ako ty a mal co to odtrenovane a ako ta tak sledujem, tu poziadavku na nadpriemernu inteligenciu splnat nebudes, si este dost naivny, ty budes mat malo rokov : )
Naco sa jebes do toho Specnazu? Zostanes akurat s vytretou ritou a zarobis ovela viac vo Francuzskej legii. A tam sa dostanes ovela lahsie, lebo mozes byt aj Slovak ale potrebujes povolenie od prezidenta.
A myslim, ze vymenit Slovenske obcianstvo za Ruske je ta najvacsia blbost co som dnes cital a to som toho uz precital dost.
OMG vy ste také sracky slovenske!!! Človek vám povie ze zabehnúť 12km a hneď to vzdate, jeden z milióna pri tých skúškach zahynul a vy hneď vidíte seba mŕtvych, niekdo vám povie ze je tam sikana a vy hneď vidíte kokot vo vašom anale......
@qwedsayxc neurazis sa ked ta pre tvoje obrazne vyjadrovanie budem volat Mona Lisa ?
Ale vazne, kolko mas rokov ? Mam pocit, ze malo. Naco by si im tam bol ? Oni tam chcu vychovat elitu. Nejaky Slovak je im ukradnuty, maju dost zaujemcov aj z domacich. Tot moj nazor.
@method keď sa posnazim tak skocim do výšky aj 20 metrov, 12km zabehnem do minuty mne je to jedno proste tie skúšky spravim!! P.S. To bolo tiež obrazne povedané, az na to ze splním skúšky..
ach, ty fejk vyjebany, chod trenovat na skusky, ostatni uz trenuju a ty stracas cas na internete, chod, drzim ti palce, nestracaj s Birdzom uz cas, nikdy!
Taká otázočka. Ovládaš vôbec Ruštinu?
Hovoríš, že si inteligenčne v nadpriemere, to ti vyšlo na nejakej stránke? Či na fb aplikácii? Alebo si si dal robiť tieto testy u odborníka?
Ako je fajn mať sny, ale ty nežiješ nohami na zemi a každý argument, ktorý ti tu niekto dá nech je akokoľvek dobrý, je podľa teba pičovina.
Píšeš, že zapôsobíš na veliteľa... Ako trénuješ na tento svoj sen? Aké máš technické vedomosti o zbraniach a výbušninách? Aké máš vodičské oprávnenia? Aké máš vlastne schopnosti? Dosiahol si nejaké úspechy? Športové, alebo akékoľvek iné?
Ako ten sen nie je nereálny, da sa predsa do ruska dostať tuším cez vojenskú službu, najprv na dočasný pobyt a neskôr ak sa podarí si môžeš zabezpečiť občianstvo, lenže mne to príde, že ty si sa proste rozhodol a už sa tam vidíš, bez toho aby si nejak reálne zhodnotil svoje možnosti, len si sa proste dozvedel o tom jak decko o hasičoch a teraz chceš byť jedným z "tých ujov" ...
@karlotiskot ruštinu sa učím 3. rok, u odborníka mi vyšlo nadpriemerne IQa logika..... Mnohí ma tu máte za kokota ale to je vec názoru co píšem.... Keď mám iný názor jak väčšina tak mám nízke IQ akože..... ja viem ze cesta nebude ľahká .... Keď som si pozrel Specnaz tréning na youtube tak som bol napätý a cítil som strach trochu, a to nie je ten najťažší tréning... Ale aj tak sa tam chcem dostať...
A ostatné veci čo som sa pýtal?
Nadpriemerné IQ... ehm no dobre to by som ti veril hej... dajme tomu teda že by som sa tváril, že som sa ťa tu v živote nevidel vyjadrovať, poprípade si tak špecificky inteligentný... Ale aj logika? Veď ale kamárat, ty logicky neuvažuješ ani o veci, po ktorej údajne najviac túžiš. Logicky zmýšľajúci človek by už mal minimálne dve-tri medzizastávky na tejto ceste, zato ty si začal s tým, že by si sa tam chcel dostať ešte pred vekovým limitom... Ak si ty logicky zmýšľajúci človek ja som Kaprál Iľja Kokotovič a hlavný veliteľ speznaz-u a rovno ti hovorím: NIE!
@karlotiskot a na vysokú chcem ísť.na.vojenskú v Petrohrade.... To mi aj umožní potom požiadať o občianstvo lebo budem mať pobyt v Rusku....... Tam sa naučím vedomosti o zbraniach a vybusninach a zároveň získam občianstvo a hneď po vyske požiadam o vstup do Specnaz, veliteľovi poviem ze nemôžem zato ze som sa nnarodil ako Slovák, a zjem jeho hovno zato ze ma pustí na skúšky.... Potom ma bude za sebou ťahať auto budú na mne rozbíjať kladivom tehly, všetko možné, budem musieť porazit niekoho kdo vyskočí, z nohami ti omota krk a je schopný ti zlomiť väzy.... A potom budek špeciálna jednotka s najtvrdsim tréningom na svete...
@karlotiskot votvoj názor.... Potom neskôr keď bude v Správach ze do Specnaz-u sa dostal Slovák, pozdravim "bývalého kamaráta z birdzu do kamery".... To budem ja ok?
Za akých podmienok sa dá získať občianstvo?
1. Trestná bezúhonnosť na území daného štátu
2. Perfektná znalosť daného jazyka
3. Vydať sa /oženiť sa s osobou, ktorá v danom štáte má občianstvo alebo mať v danom štáte x rokov trvalý pobyt
atď
čo z toho spĺňaš?
pozri to hovoríš teraz, pred nedávnom si ani nemal predstavu ako sa tam požiada o občianstvo a "logicky" si si tieto informácie hľadal na birdzi
Ďalšia malá chybička v tvojom logickom zmýšľaní, myslíš si, že to čím chceš ty presvedčiť veliteľa ešte nikto neskúšal ?
@method Ja ti neviem či ozaj keď to tak čítam, v tomto prípade by som bol však rád keby máš pravdu
Rozmysli si to dobre! Čo je lepšie? Sedieť v kancelárii alebo každých 5 min. behať zo zbraňou? Ak si si to rozmyslel a volíš 2. možnosť tak musíš ísť na školu. Medzitým sa doučiť ruštinu. Až skončíš školu daj si tam trvalý pobyt. Počkaj kedy U.S.A zaútoči na Rusko. Medzitým by som šiel do obyčajnej armády a tam sa snažil ako kôň. Potom by si mal šancu sa dostať do Specnaz-u
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Inymi slovami ani ked budes mat ich obcianstvo ta vobec nemusia prijat, bohvie ci ti na prijimackach nedaju zozrat aj vlastne hovno, aby si im ukazal ako velmi tam chces ist..ani by som sa necudoval.
A myslim, ze vymenit Slovenske obcianstvo za Ruske je ta najvacsia blbost co som dnes cital a to som toho uz precital dost.
Ale vazne, kolko mas rokov ? Mam pocit, ze malo. Naco by si im tam bol ? Oni tam chcu vychovat elitu. Nejaky Slovak je im ukradnuty, maju dost zaujemcov aj z domacich. Tot moj nazor.
Hovoríš, že si inteligenčne v nadpriemere, to ti vyšlo na nejakej stránke? Či na fb aplikácii? Alebo si si dal robiť tieto testy u odborníka?
Ako je fajn mať sny, ale ty nežiješ nohami na zemi a každý argument, ktorý ti tu niekto dá nech je akokoľvek dobrý, je podľa teba pičovina.
Píšeš, že zapôsobíš na veliteľa... Ako trénuješ na tento svoj sen? Aké máš technické vedomosti o zbraniach a výbušninách? Aké máš vodičské oprávnenia? Aké máš vlastne schopnosti? Dosiahol si nejaké úspechy? Športové, alebo akékoľvek iné?
Ako ten sen nie je nereálny, da sa predsa do ruska dostať tuším cez vojenskú službu, najprv na dočasný pobyt a neskôr ak sa podarí si môžeš zabezpečiť občianstvo, lenže mne to príde, že ty si sa proste rozhodol a už sa tam vidíš, bez toho aby si nejak reálne zhodnotil svoje možnosti, len si sa proste dozvedel o tom jak decko o hasičoch a teraz chceš byť jedným z "tých ujov" ...
Nadpriemerné IQ... ehm no dobre to by som ti veril hej... dajme tomu teda že by som sa tváril, že som sa ťa tu v živote nevidel vyjadrovať, poprípade si tak špecificky inteligentný... Ale aj logika? Veď ale kamárat, ty logicky neuvažuješ ani o veci, po ktorej údajne najviac túžiš. Logicky zmýšľajúci človek by už mal minimálne dve-tri medzizastávky na tejto ceste, zato ty si začal s tým, že by si sa tam chcel dostať ešte pred vekovým limitom... Ak si ty logicky zmýšľajúci človek ja som Kaprál Iľja Kokotovič a hlavný veliteľ speznaz-u a rovno ti hovorím: NIE!
1. Trestná bezúhonnosť na území daného štátu
2. Perfektná znalosť daného jazyka
3. Vydať sa /oženiť sa s osobou, ktorá v danom štáte má občianstvo alebo mať v danom štáte x rokov trvalý pobyt
atď
čo z toho spĺňaš?
Ďalšia malá chybička v tvojom logickom zmýšľaní, myslíš si, že to čím chceš ty presvedčiť veliteľa ešte nikto neskúšal ?
@method Ja ti neviem či ozaj keď to tak čítam, v tomto prípade by som bol však rád keby máš pravdu
ked sa uz naozaj dohrabes az k presviedcaniu toho veritela tak to uz sa moze skoncit akokokolvek