Za akú sumu by ste boli ochotní sa namaľovať(teda poriadne, špirála, očné tieňe, omietka z make-upu, lesk na pery, parfum taký poriadne silný, najlepšie Hannah Montana, to smrdí ...pre chlapcov, dievčatám je to samozrejmosť zväčša
zadarmo, uz ma tak doriadili xkrat, sranda musi byt
Dokonca som si raz dal jednu nohu oholit a jednu voskom vysklbat [ale to uz nespravim, jednak to boli jak svina a druhak mi narastli raz take chlpy na tej oholenej nohe slight_smile:
že voňavka Hannah Montana smrdí??? priatelkinej sestre to vždy kradnem bež sa hanbiť do kúta za také urážanie kvalitnej vône! a ináč aj zadarmo keby to teda niekto tak moc chcel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Na lyžiaraku jak sme mali pripraviť divadielko.
ty si tu najväčší chlapec:d:d
@fr4nk1
nemáš nejakú dokumentáciu v podobe foto? ...stálo by za to vidieť tento úkaz:d
20 je veľa...musíš ísť nižšie s cenou:d
tak ti to neverím ...ale nie, verím
@transplantovana
no dobre, tu hannah montanu odvolávam
ach jaj...však takú foto vymazať...za toto sa hanbiť!!!
ak toto spravíš, tak normálne že dám klobúk dole ...sa sám nevieš namaľovať?jáj, táto mládež bez výchovy...zuza ťa namaľuje:d:d
no, aspoň ty máš rozum a nepýtaš cash
Nie, keďže mňa vtedy spolužiačky maľovali. =D
A Zuza je preč. =D
zuza je preč???fakt, však ju nahradila veverička
no, mal by si ísť na kozmetický kurz, to by sa ti zišlo:d:d
variácie sú rôzne...čo konkrétne by si použil??:d:d:d
trochu si nenadhodil tú cenu?:d
v utorok som chodil s uterakom okolo krku po celej koleji, lebo bol den Douglasa Adamsa (@nihili zucasnila si sa ho?)
toto využijem, zajtra do školy pôjdem so zmeneným imidžom:d
iste to bude vyzerať dobre:d
Dokonca som si raz dal jednu nohu oholit a jednu voskom vysklbat [ale to uz nespravim, jednak to boli jak svina a druhak mi narastli raz take chlpy na tej oholenej nohe slight_smile: