Takze teraz mi povecte ako sa hanbite. Ci sa hanbite sa pred niekym prezliekat. Ci sa hanbite napr. u doktora alebo na masazi alebo v kupeloch kde treba byt holy. Aky s tym mate problem?
ja nejak absolútne žiaden ale u doktorky sa hanbím, ale nie vyzliekať, ale to že mám stále detskú a som tam ja a potom okolo mňa samé dvojročné deti a ich rodičia tak starí ako ja
ak bola nahota potrebna, nemal som s tym nejak problem. behal som uz po skole len v trenkach, ked som hral psa alebo plachte cez plece, ked som robil amora a vobec mi to nevadilo. ale keby som sa mal niekde len tak random vyzliect a ist tak na pivo, asi by mi nebolo celkom komfortne
nerobím z toho tragédiu, ale najlepšie sa pritom necítim, čo je myslím úplne normálne
zrovna pred 2 týždňami som bola u jedného neurológa, ktorý mi naprával rebrá a tak ... bola som len v nohavičkách a mala som tak som prechádzať hore-dole so zatvorenými očami...
ja si vždy vtedy poviem, že o to viac ešte treba makať na sebe, že čo si myslia tí doktori, že mladá baba a mľandravé brucho už má
@desyna neurolig ti napraval rebra? co maju rebra s neurologiou? @rocafella vidis to mi nenapadlo, musim si davat pozor u lekarov ci to len ty by si bol taky lekar? Ale myslim, ze neurolog tym mohol aj nieco sledovat, ze nejaka praca nervoveho systemu pri pohybe bez pouzitia zrakovych vnemov.
@milgamman rebrá sa upínajú na chrbticu a odtiaľ vychádzajú všetky dôležité nervy do tela tak preto... čiže ked je problém s chrbticou oplvyvňuje to aj rebrá
chodila som tam so zatvorenými očami preto, aby videl akú mám rovnovahú a či mám dobré držanie tela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
clovek si zvykne ked tancuje pri tyci
@ohavnost presne ako ja
Ale za obvodnu lekarku mam mamu, to je trosku take divne, no.
nemám problém s ľudským telo a nahotou (ani svojou) akurát vysetrenie prostaty mi nerobilo dobre
najradšej som keď nie som videný bez oblečenia niekym iným
zrovna pred 2 týždňami som bola u jedného neurológa, ktorý mi naprával rebrá a tak ... bola som len v nohavičkách a mala som tak som prechádzať hore-dole so zatvorenými očami...
ja si vždy vtedy poviem, že o to viac ešte treba makať na sebe, že čo si myslia tí doktori, že mladá baba a mľandravé brucho už má
mám to tak, že veď sme ľudia a nemyslím, že mám dôvod sa za seba hanbiť. To ale neznamená, že vyhľadávam takéto príležitosti.
@rocafella vidis to mi nenapadlo, musim si davat pozor u lekarov ci to len ty by si bol taky lekar? Ale myslim, ze neurolog tym mohol aj nieco sledovat, ze nejaka praca nervoveho systemu pri pohybe bez pouzitia zrakovych vnemov.
chodila som tam so zatvorenými očami preto, aby videl akú mám rovnovahú a či mám dobré držanie tela