Zaujimalo by ma ake auto by ste si kupili (znacka + model) za predpokladu ze by ste nanho mali peniaze a ak by ste vyberali 1. rozumom 2. srdcom a mozte aj napisat co by v nom nemalo chybat (aky vybavovy prvok) .
@8 zabudla som napisat.... obe su rozum a srdce kombinovane, ale honda ma este navyse viac rozumu ako bmw, lebo na bmw vsetci pindaju, ze ma zadny nahon a ze sa strasne kazi :/
kúpila by som si nový peugeot 308, kombíka a keby mal byť úplne najsuper, tak by bol na plyn. a v hnedej metalíze. a mal by plnú výbavu, ale podľa pomerov západnej európy
neviem prečo, proste sú to moje vysnívané autá a čo by nemalo chýbať - MANUÁL a nepochopím ako môže mať niekto zážitok z jazdy s automatom jedine, že by zážitok z jazdy nemal ani predtým s manuálom, čo potom ale nie je šofér pre mňa
tak srdcovo by som chcela niečo technicky namakané, lebo ešte neviem poriadne parkovať a cúvať. rozumovo by som si niečo také nekúpila, kedže ešte sa toho musím veľa učiť a dobré auto by som si hneď ničiť nechcela. ale určite by som si nechala poradiť. ja viem ohodnotiť akurát tak vzhľad
a tak dobrá by bola automatická prevodovka ale myslím že tie novšie autá poväčšine majú....
a farba by mohla byť bordová, biela, čierna, tmavohnedá... (a odpustite si komenatre typu "žena si vybera podla farby auto" lebo by som si pozrela chlapa ktorému by bolo jedno akej farby má auto... však nech je kludne aj ružové hlavne že má gt výbavu že? ha ha)
@hoperpohroma
no ja asi dopadnem! v dobrom!!! ja som bola totiž ukecaná na model tohto autíčka a momentálne s ním brázdim tak akurát byt @flyingislife Mišelín, pozeraj ((=
ale inak...bavíme sa o aute, o ktorom snívame, alebo na ktoré reálne máme a možno mať budeme?
lebo môj detinský neuskutočniteľný sen je aston martin vanquish
no momentálne by som nepohrdla toyotou yaris alebo ford fiesta...(=
rozumom niečo lacné, malé ale s množstvom úložného priestoru a nízkou spotrebou, ideálne aj s vodičom, lebo nemám vodičák a neplánujem to tak skoro meniť
(možno elktrické by som chcela)
farba taká, aby nebola hneď vidieť špina
ak srdcom, tak aby bolo čierne, hoci na tom musí byť všetka špina hneď vidieť
a v tejto podkolónke by skôr boli nároky na onoho vodiča, to počuť nechcete
toyota yaris! jednoznačne...v autoškole som jazdila na toyote, bolo to skvelé úžasné dokonalé autíčko....a samozrejme, posilovač riadenia je fajn, klíma tiež a cúvacie senzory..neviem či to je automaticky v každej toyote yaris abo to je neviem jaká čo výbava (absolútne sa nevyznám) ale toto by bolo super a hej, najlepšie LPG, lebo je lacný tak
Ford Mustang - klasikaaa modrý, čierny alebo červený...
Mini Cooper - tiež tie 3 farby...
Porsche 911 - strieborný
Nissan 350z - čierny/strieborný s matným lakom proste športové malé autíčko, keďže ja som hobbit a keby to šlo na LPG tak paráda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
alebo VW van
keby som si mala vybrať rozumom, tak si nechám poradiť
alebo
» 2.bp.blogspot.com/-g2dGktanw9g/TV...
inak pre mna je tiež ford mustang uplne TOP
A ja by som prijala automaticku prevodovku
Kks co by som ja s tym sportiakom robila...
jeep wrangler na cestovanie po celom svete
haha lebo som romantik
hm lebo sa mi páči už od dávna Ford Mustang 1969
poršátko lebo je sexy,sexy,sexy
ak by som sa rozhodoval serdcom, tak H NSX/skyline r32/r35 alebo nejaka italia :happy:
a tak dobrá by bola automatická prevodovka ale myslím že tie novšie autá poväčšine majú....
a farba by mohla byť bordová, biela, čierna, tmavohnedá... (a odpustite si komenatre typu "žena si vybera podla farby auto" lebo by som si pozrela chlapa ktorému by bolo jedno akej farby má auto... však nech je kludne aj ružové hlavne že má gt výbavu že? ha ha)
toto, lebo sa mi proste straašne páči
alebo potom
alebo
Ale radšej žiadne, mám paniku zo šoférovania
ale kebyze som prachatá tak range rover sport
nejaký hybrid, napr. Chevy volt mi je sympatický...
no ja asi dopadnem! v dobrom!!! ja som bola totiž ukecaná na model tohto autíčka a momentálne s ním brázdim tak akurát byt
@flyingislife Mišelín, pozeraj ((=
ale inak...bavíme sa o aute, o ktorom snívame, alebo na ktoré reálne máme a možno mať budeme?
lebo môj detinský neuskutočniteľný sen je aston martin vanquish
no momentálne by som nepohrdla toyotou yaris alebo ford fiesta...(=
a ziadny specialny prvok vybavy mi netreba, staci ked tam bude vsetko co v normalnom aute ma byt.
A ak by som reálne chcela nejaké iné, pravdepodobne Opel Astra alebo Octavia. Ani takým Mini by som nepohrdla
Ale samozrejme, najväčšiu slabosť mám na veterány, ale kúpiť také a dať to dokopy... možno raz sa mi ten sen splní.
čierny passat cc
srdcom:
8)
mne sa proste pačia veľké a poriadne auta
(možno elktrické by som chcela)
farba taká, aby nebola hneď vidieť špina
ak srdcom, tak aby bolo čierne, hoci na tom musí byť všetka špina hneď vidieť
a v tejto podkolónke by skôr boli nároky na onoho vodiča, to počuť nechcete
a precestujem na ňom celý svet a na každom mieste na ňom niečo primaľujem!
Ostatné mi je jedno..
Mini Cooper - tiež tie 3 farby...
Porsche 911 - strieborný
Nissan 350z - čierny/strieborný s matným lakom proste športové malé autíčko, keďže ja som hobbit a keby to šlo na LPG tak paráda