Ako páčia sa mi svalnatí chalani, nie až tak moc ale tak primerane Ale ja som skôr na trošku starších odo mňa takže ak sú v mojom veku tak mi to je jedno
Tak co tu citam, pacia sa vam take akurat postavy, ale nie povahy, ktore su s tymi postavami uzko spete... Poznam takych, a presne viem, co myslite dievcata Ja mam myslim tu vyhodu, ze taku postavu este nemam, ale povahu taku tiez nie, tak skusim dosiahnut len taku povahu Len ma zaujima, ci to ma zmysel, a bude to vobec ocenitelne, pri mojom 15rocnom veku
kostlivci su fasa... trochu cudne si pripadam, ze maju priemer stehien mensi ako ja, ale to oni su ti thin a ja normalna... ale pacia sa mi tak ci tak... mozno len docasna zalezitost... ved teraz si len tvorime nazor na svet... napr. teraz nam ta kapusta chuti... no ale o takych 20 rokov nam sice bude chutit tiez, ale radsej ju obmedzime, tazsie pripady uplne vynechaju. No nie?
tak toho prvého na fotke by som dakde kopla, keď sa už tak vytŕča,len zo srandy ja by chtela njekoho jak zo srdovieck, víte, nemjel by mat víc než 5 zubú, mjel by mít prízvuk, mluvit "neni som", a bejt pracujuci pilne na chleba, dobrej, nudnej a nejlépe, ak ješte žije u mamičky
@kocurvcizmach velke svaly ti nenarastu za par mesiacov, a podla mna ked budes cvicit preto, ze chces nabalit nejake baby, tak ta to prestane bavit. @6 podla mna nie je, to brucho je dost divne @28 zalezi ako cvicis a ako sa stravujes, ja som pri cviceni vyrastol asi 1cm, takze sa nezastavuje a pribral asi 8kg
@bress a neni ta odpoved troska irelevantna, kedze sam, podla veku nemozes mat take skusenosti ako popisujes? O svaloch za par mesiacov som nedufal, som troska realista
no nechcem nejakeho gulateho medvedika ale zase ani sparatko...take nieco akuratne ale zase nech to nema postavicku ako 12 rocny chlapcek.. proste ako @heartxcore ked priberie tak 5 kileciek
@39 jasne ze ju chcu ty kde zijes svet je nepochopitelne miesto aj ked vacsine bab nejde ani tak o tu zarastenost ako o prachy auto volne priestory a kopec dalsich vyhod ktore 15 rocny chalan proste neposkytne a tym nenarazam na theburningred myslim to vseobecne
na takuto anketu sa tazko odpoveda lebo nie su svaly ako svaly a navyse ja skor preferujem vlastnosti...a este jedna vec-paci sa mi jeden chalan takze som absolutne zaujata a tym padom moj hlas sa neda brat moc vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
tak toho prvého na fotke by som dakde kopla, keď sa už tak vytŕča,len zo srandy ja by chtela njekoho jak zo srdovieck, víte, nemjel by mat víc než 5 zubú, mjel by mít prízvuk, mluvit "neni som", a bejt pracujuci pilne na chleba, dobrej, nudnej a nejlépe, ak ješte žije u mamičky
@6 podla mna nie je, to brucho je dost divne
@28 zalezi ako cvicis a ako sa stravujes, ja som pri cviceni vyrastol asi 1cm, takze sa nezastavuje a pribral asi 8kg
@21 áno, to je ideál, všetko jak má byť, proste mňam
No ale samozrejme najdu sa aj vynimky...