Keby si to spravila na viacerých piesňach, zistíš, že takéto "podprahové správy" nájdeš takmer všade. :/ Jednak to je náhodou, ale ľudský mozog pri počúvaní zvukov, ktoré nedokáže správne určiť si začne domýšľať. A preto počuješ, resp. si domýšľaš slová ako Lucifer, devil atď.
@emzaaak tie podprahove spravy ako to nazyvas v uvahu samozrejme beriem. Niektore slova vobec nepocut zretelne, ine zas dost. Neprikladal by som tomu velku vahu keby to nebolo na viacerych jej piesnach, a naviac su to suvisle vety s kontextom, ziadne nahodne slova.
ak tam aj nejaká skrytá správa je (wtf, čo ti jebe?! D), tak je tam iba ak ti sú pesničku púšťaš odzadu...a teraz mi povedz, ktorý normálny človek si doma púšťa pesničky odzadu?!
ale podľa mňa je to fake, a práve kvôli tomu, že existujú ľudia ako ty, čo radi veria takýmto bludom -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale podľa mňa je to fake, a práve kvôli tomu, že existujú ľudia ako ty, čo radi veria takýmto bludom -.-