hm, nieco normalne si sa nemohla opytat?ty by si to tu mala vediet najskor, ako to chuti.....co to neskusis, ked to tak chces vediet?sorry, ale to sa mi zda dost nanic otazka
Chuť semena sa dá ovplyvníť. Podľa toho čo hodinu dve pred tým chalan zje. Ak si dá napr. ananás, tak bude ananásové. To som počul. Sám som ešte neskúšal.
inak to s tym ananasom som uz aj ja pocula-nemam odskusane, ale myslim ze to, co xalan konzumuje do istej miery moze ovplyvnovat, ako to xuti!a tiez som pocula ze alkohol tomu na xuti moc nepridava ( ale keby to bola pravda, tak svojho chlapa nacpem ananasom a mozno konecne sa odhodlam okostovat
aj ja som uz citala o tom ze sa to da vrajovplyvnit, ale urcite nie tak ze to bude chutit podla toho co zjes. je nejake jedlo na to aby to nebolo take kysle... ale uz vidim chalana jak to kvoli tomu robi... a moc tomu ani neverim
ja som to kedysi neznasala....teraz je to fajn chalanovi to urobi dobre,ked sa to dotiahne dokonca....a tak.Ked uz sa ide urobit tak dat to cele do ust a az potom naraz prehltnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
to co je za kokotinu???
Pomýlil som sa. Nie ananása ale ugandské jahody dokážu ovplyvniť chuť semena. Len škoda, že na SVK sa na ťažko zháňajú