neeee šak nekerí chalani majú aj bez tých chlpov také tenunké nožičky že mi je toho strašne ľúto, že práve ja musím mať také "užasné" svalnate a oni také nič
to uz je len blbost.....jediny pripad kedy schvalujem oholene nohy je v pripade cyklistov, inak nie....osobne mi moje moc nevidno lebo mam svetle chlpy, ale vcera kamos ked mi kukol na nohy ta hovoril, ze mam vraj dost....asi kukal z ineho uhla
no mozno budete ineho nazoru ale jednoznacne v casopise bolo napisane ze mladim dievcatam sa pacia oholene nohy a starsim sa pacia chlpate pretoze si myslia ked maju oholene ze stracaju na muznosti.....
@15 bakterie mas aj na kkte mal by si si ho odfaklit je to jednoznacne hygienickejsie
ja si nohy neholím, nie je to potrebné. Holia sa iba ženy a buzeranti... a idioti čo si myslia, že keď sa komplet vyholia, že potom sa už nemusia ani umývať
no ehm ked ma chalan oholene nohy je apson sranda sa otom hadat kto ma hladsie saka le to iba nase futbalisticke narcisy a inak nevem nevypadaju chlpate nohy najlepie je mi to skor nechutne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ten debil si ich oholil
ja si nohy neholím, nie je to potrebné. Holia sa iba ženy a buzeranti... a idioti čo si myslia, že keď sa komplet vyholia, že potom sa už nemusia ani umývať