Mám potenciálnu frajerku, ktorú chcem pozvať na "večeru" ku mne, a takýto by mal byť program...dúfam že tu nie je zaregistrovaná a tak vás prosím milé ženy: ľúbil by sa vám takýto program, príp. čo by ste zmenili?
bojový plán by sa začal asi o 21:00 mojim príchodom pred jej dom, tam by som ju vyzdvihol a išli by sme ku mne. (príchod ku mne asi o 22:00).
Navaril by som lasagne, ktoré by som vybral ked' prídeme ku mne (takže by boli čerstvé a teplé), približne 30 minút by sme jedli, a potom by sme skukli tento film (pri vodnej fajke, začiatok pozerania približne 22:45) :
ked film .. tak cloud atlas ... ach .. to by bol moj najlepsi den .. lenze tu asi nejde o mna a tancovanie by som vynechala ... ale mozno niekomu by sa to pacilo ... a najprv si zisti,, ci je dotycna romanticka dusa ... lebo ak nie .. tak no ...
však jej sprav program , ak to tak musíme nazvať, podľa toho čo sa jej páči a nie že sa pýtaš náhodných ľudí tuto, či by sa im to páčilo však tá tvoja môže mať úplne iný vkus O_o
ale nie tanec iba keby že ste pili za triezva neriskuj a film by som odporúčala skôr niečo iné mňa by potešila s chalanom nejaká bláznivá komédia a keďže sa snažíš o romantiku tak nejaká s % romantiky
nemám rada lasagne - preto zisti nenápadne aké jedlá má rada, a z toho si niečo vyber. Film by bolo lepšie aby si mal nejaký výber a ona si môže vybrať. A keď ju pôjdeš odprevadiť, tak jej daj plyšový kvietok pred dverami. » www.darcekydekoracie.sk/plys-textil/ply...
Ty si kur** najstatočnejší človek od akého som nejaký článok čítal! Ja by som sa nikdy na také niečo neodvážil Možno preto, že som ešte nenašiel osobu, ktorá by mala spoločné záujmy, záľuby, ambície, pohľad na život ako ja Perfektné, skús to, potom napíš, jak to dopadlo/! Btw....taký film by som nekukal...
Blíži sa tridsiata minúta, chlapec nervózne pozerá na hodinky. Dievča malo prestať jesť už pred piatimi minútami, ale ona stále kecá a na tanieri jej ostala ešte minimálne polovica večere.
a) "Vyhradených tridsať minút je preč, sorry.." (Muž odnesie tanier.)
b) "..a ešte pomalšie by to nešlo?"
c) "Trochu života do toho umierania.."
d) "Tak už to konečne dožer, preboha!"
A) "Hej, *píp*, čo robíš? *píííp*." (Slečna schmatne kabelku, obuje topánku na jednu nohu, druhú tam v rýchlosti nevie dostať, zoberie ju so sebou a vybehne z domu.)
Slečne zaskočí slinka, začne sa dusiť a večer končí na pohotovosti.
C) *facka*
D) Ostane ako obarená, celý zvyšok večera síce strávi s ním, ale očividne urazená.
Druhý (ne)plán:
"Sorry, po šiestej ja nejem."
" ..? Ale veď.. ja.. sám som ich zohrieval!"
" "
(Tu-tu-tu-tu.. Crrrn - crrrn.) "..Hanka? Ahoj, máš chuť na Lasagne? Môžeš prísť, práve sa mi uvoľnilo miesto."
Tanec je fajn, no násilná romantika, nemusí dopadnú tak ako si to predstavuješ, Takže ten tanec môžte-popri príprave jedla, len tak poblbnúť, bude sranda, to isto ocení. a ďalej to čo som písala hore.
tiger je fajn, ale tu by sa hodil tan plyšový kvet. tigra jej daj potom na druhý týž. a napíš mu na obojok tvoje meno, a povedz niečo v tom zmysle, že aby nemusela spať sama
príliš neskoro začínaš. ja by som keby po desiatej večer pozerám film zaspala. na prvé rande menej romantický film. a jesť môžete aj pri filme. logickejšie.
ked ma priatel prvykrat pozval k sebe domov, nestihol dovarit veceru lebo sa zdrzal v praci, a tak sme varili spolu. bolo to super. jedina romantika bola, ze mi hned pri prichode dal ruzu, a to sa mi pacilo. viac by som ani nechcela. pozerali sme nejaky random vybrany film, pretoze aj tak sme ho uz po 20min nepozerali
to co tym chcem povedat - PREBOHA, mat naplanovane este aj casy kedy co vytiahnes z rury a kedy zapnes film je uplne divne. ved trochu spontannosti, to je na tom to najkrajsie.
film je totalne zly vyber, a vodna fajka sa na taketo rande nehodi.
zariad sa ako chces, ale vidis, ze zeny reaguju prevazne negativne.
Preco to neriesis spontanne? neplanuj, konaj tak, ako to vyhovuje prave v tu chvilu a to zistis prave v tej chvili. Budes nervozny, ked ti plan nebude vychadzat a potom to poseries. Bude to trapne.
a jo, ked ju chces pretiahnut, tak jej to prosim ta nezdeluj lasagnami a romantickym filmom
@kajooooooooooooooooooooooooooo a kolko ma ? 30 ? .... inac ... strata casu, dobre ju pretiahni, ak budes ok, pride aj nabuduce, ak nebudes, vyserie sa na teba ---- sak aj tak je to len o tom, ostatne je strata casu
veď kľuuuuud, nechaj veciam voľný priebeh .. toto mi pripomenulo časť Gilmore Girls, kedy sa Kirk ešte aj natáčal na video,aby si potom pozrel ako bude vyzerať a čo bude rozprávať na rande wtf
neviem, asi by som dostala cukrovku z toľkej romantiky, ale budiš. niektorým dievčatám by sa hádam páčila, ale.. skús tomu dať voľnejší priebeh, a uvidíš ako sa to vyvinie
važne by ma zaujimalo ako to dopadne napíš mi potom pls
a nechcela som sa k tomu vyjdrovať, lebo každý sme iný, ale ak vieš, že sa jej to bude páčiť, tak pohoda ale mne osobne by prišiel ten začiatok neskoro, film ma nebavi (a už vobec nie henten), ale dajme tomu že by som to vydržala, lebo aj tak by som ho nepozerala, lasagne nelubim a plyšovy tiger by sa mi zdal na jedno rande už priliš .. ale ako vravim, každy je iny
nemozes takto vsetko planovat na minutu presne.. najkrajsie chvile su aj tak uplne spontanne, a co sa tyka toho programu... bez urazky ale na druhe rande uz by som asi nesla proste to je fakt prilis romanticke, az take neuprimne..
romantika podla mna patri do vztahu, nie na prve pozvanie... mne pridu romanticke jedine veci skor sentimentalneho charakteru, napriklad.... ja neviem.... ked ta muz privedie na miesto kde ste sa prvy krat spoznali, kde ste boli prvy krat na rande a tak...
ja naprilad by som nesla k niekomu na veceru ked ma dobre nepozna, tym padom nevie, ake veci sa mi pacia ... kazdy ma ine chute, ale na takuto prilisnu romantiku by aj dotycna musela byt rovnako naladena, takze ak si si nasiel rovnaky extrem ako si ty sam, gratulujem. Ak nie je romanticky zalozena, bude to trapas. Strasny.
ale ak ju dobre poznáš, tak musíš vedieť, čo sa jej páči, my sme len takí nestranní poradcovia ... inak, už to tu myslím bolo spomenuté, nemusíš si plánovať všetko na minútu, nechaj tomu spontánny priebeh
ak má vodnú rada, jednoznačne ju nechaj ... a toho tigra na koniec fakt ne, nejaký prísľub do budúcnosti trochu, toto mi už príde akoby si ju o ruku požiadať chcel
aj film asi iný, Duch sám o sebe neni zlý, ale je dosť ťažký.. ale to záleží aj od baby, pre mňa napr. by bol horor mega romantika, by som sa mohla aj potúliť nenápadne
ale inak celé ako nápad je to rozkošné, že sa aj posnaží chlapec konene, lucky girl
@bubo70 ako fakt som tuzila mat rande na sekundy vymyslene ano sklamal si ma segediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hihiii na futbalovy zapas ma vezmes?
Ty si zlyyyyyyyy ako vies ze na mna nezabera romantikaa!! ja som velmi romanticky zalozeny clovek normalne dakedy si aj pri filme poplacem;!!!!!ale Monstrov neodmietnem
Začiatok skôr film jednoznačne iný.. Duch je.. síce pekný film..ale čo tak vybrať niečo čo ste nevideli ani jeden? horor (odporúčam nový film Mama - budete na Tebe nalepená ) ? alebo komédia pri ktorej sa nasmejete obaja?
Ja by som hlavne chcela večerať skôr a nie o desiatej... Lasagne si už robil? Je to dosť náročné jedlo, mne z toho navyše vždy zostane ťažko od žalúdka. Film by som určite tento nepozerala. Možno je to klasika, ale už naozaj dosť napozeraná. Niečo súčasnejšie, napr. 27 šiat alebo iný film s rovnakou hrdinkou. A ten tanec? Neviem...
1. no, ak drží štíhlu líniu, mala by jesť najneskôr o ôsmej posledný krát a určite nie cestoviny (sorry, chudnem, tak mi z toho šibe, ale v robote okolo mňa chudne toľko báb tiež, tak ma napadlo, že žiadna z nás by sa ti nepoďakovala
2. Sorry, ale koľko máte rokov? (ty aj ona)
3. V robote nemám flash player nainštalovaný, takže ti s filmom neporadím. (Zvolila by som romantickú komédiu - ja viem, že vy chlapi na ne nadávate, ale tiež si ich radi pozriete a aj sa zasmejete, len vám nikto nemôže povedať, že je to ROMANTICKÁ komédia).
4. Čo sa týka tancovania, podľa mňa to nie je zlý nápad, ale jedine, že na to bude nálada, atmosféra a že vieš tancovať, ináč sa viac strápniš ako predvedieš
5. K filmu by som zvolila nejaký alkohol, ale nie tvrdý. Podľa toho, čo má rada, buď šampus, alebo vínko, alebo nejaké cinzano...likér...a tak Nech je lepšia atmosféra
6. Na môj vkus je to celé trochu neskoro naplánované - či ste tak dlho v robote obaja? Ak ste ešte študáci na strednej, prípadne žijete s rodičmi, asi by som zvolila skorší začiatok.
(Ja napr. nežijem s rodičmi a neštudujem, ale rande, ktoré sa vlastne u teba začína o desiatej mi príde trošku neskoro na to, aký program máš vymyslený.)
Možno by som to urobila skôr takto:
-začať o 19-20:00
-ak na to máš finančné prostriedky najesť sa niekde v meste (bude si môcť vybrať jedlo podľa svojej chuti, ak drží diétu, tak max. nejaký šalát. Na to, aby si ešte predviedol svoje kuchárske umenie, máš čas - okrem toho, si si istý, že vieš, čo má rada, čo nemá rada, či nechudne, ši nemá intoleranciu laktózy alebo alergiu na rajčiny, alebo nemôže lepok, alebo nie je vegetariánka/vegánka?)
-ísť na prechádzku, na nejaké zaujímavé miesto, alebo len romantická prehliadka večerného mesta (byť celý večer doma je trošku nuda, vonku už je teplo a príjemne aj večer, a ako už niekto vyššie napísal - urob niečo neobyčajné, zober ju na miesto, na ktoré bude spomínať)
-potom zakapriť u teba s fľaškou niečoho dobrého a sheeshou a kuknúť si film
TAKÉ rande by sa mne páčilo. A páčilo by sa mi aj pred piatimi rokmi, napríklad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
Mám potenciálnu frajerku, ktorú chcem pozvať na "večeru" ku mne, a takýto by mal byť program...dúfam že tu nie je zaregistrovaná a tak vás prosím milé ženy: ľúbil by sa vám takýto program, príp. čo by ste zmenili?
bojový plán by sa začal asi o 21:00 mojim príchodom pred jej dom, tam by som ju vyzdvihol a išli by sme ku mne. (príchod ku mne asi o 22:00).
Navaril by som lasagne, ktoré by som vybral ked' prídeme ku mne (takže by boli čerstvé a teplé), približne 30 minút by sme jedli, a potom by sme skukli tento film (pri vodnej fajke, začiatok pozerania približne 22:45) :
» www.csfd.cz/film/10199-duch...
Približne o 01:00 by sa film skončil, a ako bonus by som s ňou ešte zatancoval na toto:
následne, asi o druhej by som ju išiel odkopnúť domov.
tak čo vy na to?
ale kazda sme ina
Ale tak neviem, aký má vkus. Ale podla mna je to od teba každopádne veľmi milé
Ale mne osobne by romantickejšie prišlo niečo menej romantické Ten film by sa mi teda fakt nechcelo pozerať,ani tancovať na také niečo
alebo aspon nieco z tohto storocia
veľa šťastia.
tak čo navrhuješ?
ten film by som asi zmenila, ale inak fajn, držím palce
@37 ten film mi príde neskutočne stupidný a ešte k tomu ho niekoľko krát videla, takže som to vyškrtol zo zoznamu
seba by si mal hlavne vyškrtnúť
a to som zabudol dopísať, takého plyšového tigra som jej kúpil
[ približne 30 minút by sme jedli..: ]
Blíži sa tridsiata minúta, chlapec nervózne pozerá na hodinky. Dievča malo prestať jesť už pred piatimi minútami, ale ona stále kecá a na tanieri jej ostala ešte minimálne polovica večere.
a) "Vyhradených tridsať minút je preč, sorry.." (Muž odnesie tanier.)
b) "..a ešte pomalšie by to nešlo?"
c) "Trochu života do toho umierania.."
d) "Tak už to konečne dožer, preboha!"
A) "Hej, *píp*, čo robíš? *píííp*." (Slečna schmatne kabelku, obuje topánku na jednu nohu, druhú tam v rýchlosti nevie dostať, zoberie ju so sebou a vybehne z domu.)
Slečne zaskočí slinka, začne sa dusiť a večer končí na pohotovosti.
C) *facka*
D) Ostane ako obarená, celý zvyšok večera síce strávi s ním, ale očividne urazená.
Druhý (ne)plán:
"Sorry, po šiestej ja nejem."
" ..? Ale veď.. ja.. sám som ich zohrieval!"
" "
(Tu-tu-tu-tu.. Crrrn - crrrn.) "..Hanka? Ahoj, máš chuť na Lasagne? Môžeš prísť, práve sa mi uvoľnilo miesto."
nieco viac zabavne, pozrite si Hangover alebo take daco
veľa šťastia
@flussica ten "časový plán" bol orientačný
tiger je fajn, ale tu by sa hodil tan plyšový kvet. tigra jej daj potom na druhý týž. a napíš mu na obojok tvoje meno, a povedz niečo v tom zmysle, že aby nemusela spať sama
a je to asi mnou ,ale zacala by som asi o dva hodiny skor
vraj ho nevidela ale chce si ho už dlhšie pozrieť, takže trefa
@56 som rozhodnutý, dancing vynechávam teda
to co tym chcem povedat - PREBOHA, mat naplanovane este aj casy kedy co vytiahnes z rury a kedy zapnes film je uplne divne. ved trochu spontannosti, to je na tom to najkrajsie.
film je totalne zly vyber, a vodna fajka sa na taketo rande nehodi.
zariad sa ako chces, ale vidis, ze zeny reaguju prevazne negativne.
vsetkeho vela skodi - umelej nacukrovanej romantiky obzvlast.
tvl po takomto plane by sa mi asi ani nepostavil
Preco to neriesis spontanne? neplanuj, konaj tak, ako to vyhovuje prave v tu chvilu a to zistis prave v tej chvili. Budes nervozny, ked ti plan nebude vychadzat a potom to poseries. Bude to trapne.
a jo, ked ju chces pretiahnut, tak jej to prosim ta nezdeluj lasagnami a romantickym filmom
Ale ak je slečna romantický typ, tak nech, no, hádam bude spokojná.
Príde mi to také... silené a vôbec nie pekné, milé. Nespontánne. Proste au.
Do dokonalosti ti chýbajú už len lupene ruží a sviečky po celom byte a kytica a zákusok v tvare srdca a plyšák so srdcom I LOVE YOU.
a nechcela som sa k tomu vyjdrovať, lebo každý sme iný, ale ak vieš, že sa jej to bude páčiť, tak pohoda ale mne osobne by prišiel ten začiatok neskoro, film ma nebavi (a už vobec nie henten), ale dajme tomu že by som to vydržala, lebo aj tak by som ho nepozerala, lasagne nelubim a plyšovy tiger by sa mi zdal na jedno rande už priliš .. ale ako vravim, každy je iny
ja naprilad by som nesla k niekomu na veceru ked ma dobre nepozna, tym padom nevie, ake veci sa mi pacia ... kazdy ma ine chute, ale na takuto prilisnu romantiku by aj dotycna musela byt rovnako naladena, takze ak si si nasiel rovnaky extrem ako si ty sam, gratulujem. Ak nie je romanticky zalozena, bude to trapas. Strasny.
aj film asi iný, Duch sám o sebe neni zlý, ale je dosť ťažký.. ale to záleží aj od baby, pre mňa napr. by bol horor mega romantika, by som sa mohla aj potúliť nenápadne
ale inak celé ako nápad je to rozkošné, že sa aj posnaží chlapec konene, lucky girl
a vyber si iný film. naozaj,ak ho budete teda realne aj sledovat
a akoze ten tanec,to nemusi byt zly napad,zalezi to od osoby. ja mam na to fasa spomienky
ja si rande na minúty neplánujem... nevaril by som lasagne, lebo ich variť neviem.. ale navaril by som sviečkovú alebo segedín
ale nie... mne sa takéto rande nepáči
ja berie ženu vždy na také miesta, aby mala z toho zážitok, na ktorý nezabudne aj keby sme sa niekedy pohádali na nože
na teba asi romantika nezaberá skôr ti kúpim 5 kartónov Monstera, aby si spomínala v dobrom na mňa
Ty si zlyyyyyyyy ako vies ze na mna nezabera romantikaa!! ja som velmi romanticky zalozeny clovek normalne dakedy si aj pri filme poplacem;!!!!!ale Monstrov neodmietnem
prepáč.. nemám diár ako ty
nie.. to je trapňučké a dievčatá to väčšinou nebaví
Terezka našla srdiečko?
namiesto šampanského dáme?
si to vystihol
Nieeee zase neprehanajme to ja vacsinou cibulku krajam pri filmoch
Ake namiesto! Jedno s druhym!
žiadne rande
hneď som si myslel, že to bude v niečom inom
druhé s tretím?
Za kazdym placom je vzdy cibula ja som to vzdy hovorilala!
Pátdesiatedeviate so sestdesiatym!
všetko
už sa teším ako mi po večeroch budeš krájať cibuľku... naozaj
teškám sa už teraz
a tanec? nie...
1. no, ak drží štíhlu líniu, mala by jesť najneskôr o ôsmej posledný krát a určite nie cestoviny (sorry, chudnem, tak mi z toho šibe, ale v robote okolo mňa chudne toľko báb tiež, tak ma napadlo, že žiadna z nás by sa ti nepoďakovala
2. Sorry, ale koľko máte rokov? (ty aj ona)
3. V robote nemám flash player nainštalovaný, takže ti s filmom neporadím. (Zvolila by som romantickú komédiu - ja viem, že vy chlapi na ne nadávate, ale tiež si ich radi pozriete a aj sa zasmejete, len vám nikto nemôže povedať, že je to ROMANTICKÁ komédia).
4. Čo sa týka tancovania, podľa mňa to nie je zlý nápad, ale jedine, že na to bude nálada, atmosféra a že vieš tancovať, ináč sa viac strápniš ako predvedieš
5. K filmu by som zvolila nejaký alkohol, ale nie tvrdý. Podľa toho, čo má rada, buď šampus, alebo vínko, alebo nejaké cinzano...likér...a tak Nech je lepšia atmosféra
6. Na môj vkus je to celé trochu neskoro naplánované - či ste tak dlho v robote obaja? Ak ste ešte študáci na strednej, prípadne žijete s rodičmi, asi by som zvolila skorší začiatok.
(Ja napr. nežijem s rodičmi a neštudujem, ale rande, ktoré sa vlastne u teba začína o desiatej mi príde trošku neskoro na to, aký program máš vymyslený.)
Možno by som to urobila skôr takto:
-začať o 19-20:00
-ak na to máš finančné prostriedky najesť sa niekde v meste (bude si môcť vybrať jedlo podľa svojej chuti, ak drží diétu, tak max. nejaký šalát. Na to, aby si ešte predviedol svoje kuchárske umenie, máš čas - okrem toho, si si istý, že vieš, čo má rada, čo nemá rada, či nechudne, ši nemá intoleranciu laktózy alebo alergiu na rajčiny, alebo nemôže lepok, alebo nie je vegetariánka/vegánka?)
-ísť na prechádzku, na nejaké zaujímavé miesto, alebo len romantická prehliadka večerného mesta (byť celý večer doma je trošku nuda, vonku už je teplo a príjemne aj večer, a ako už niekto vyššie napísal - urob niečo neobyčajné, zober ju na miesto, na ktoré bude spomínať)
-potom zakapriť u teba s fľaškou niečoho dobrého a sheeshou a kuknúť si film
TAKÉ rande by sa mne páčilo. A páčilo by sa mi aj pred piatimi rokmi, napríklad.