ako...hm...wow... normálne si mi úplne zobral(a) všetky slová z úst... vieš, vzťah je tak nejako záležitosťou dvojice a keď začne, tak to pocítiš...TO je vzťah
no je to dost blbe, ani ja neviem ako sa to ma hovorit ja som priatela spoznala na nete a nase vyrocie datujeme od prveho stretnutia, ale ked sa dvaja ludia spoznaju nejako spontanne, postupne sa k sebe maju blizsie a blizsie, obcas sa bozkavaju a tak.. ale je to uz vztah? kludne moze jeden podviezt, druhy povie ze "ved sme spolu" a ten ktory podviedol povie ze "sme? ja o tom neviem"
a spytat sa niekoho s kym uz nieco mas "budeme spolu chodit?" je tiez dost divne cize ani ja neviem odpoved na tuto otazku
Vzťah začneš chápať vtedy,keď zistíš,že aj tá druhá osoba to tak chápe,to sa nedá vysvetliť ,to musí prisť samo Ale ,keĎ to mam defin. tak vtedy,keď tá osoba bude chcieť traviť viac času s tebou a viac a ty naopak s ňou a keď sa začne o teba viac zaujímať,žiarliť a všetko čo k tomu patrí Môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a spytat sa niekoho s kym uz nieco mas "budeme spolu chodit?" je tiez dost divne cize ani ja neviem odpoved na tuto otazku
a hej,a co?.