ľudom jebe... bežne, keď sa zoznamujem s babou, tak jedna z prvých 5 otázok je: "Očuj, si ešte panna ? Lebo až nie, rovno choď dpče, nemá to zmysel..."...
@mm47 vidíš to, toto som si chcela ujasniť, či si to počítaš na počet partnerov, alebo na presne na počet stykov lebo... podľa mňa pri istom počte ľudia prestávajú mať prehľad o číslach
@luc.ka No poviem ti tak ze ked mala vela vela partnerov tak rovno , ked s jednym, dvomi tak tiez nie je dobre ked mala stovky stykov potom moze moc porovnavat aj ked sa ti byvali nechytaju zadaleka na mna ale to uz je vedlajsie (ROFL)
@luc.ka Inak neviem na com sa bavis ten limit mal poukazat na istu vec a to ze nikto nema rad tie co sa kazdemu hned ""otvoria"" velakrat je pochopitelne , takze bud si si dala hasisove kolaciky alebo neviem na com sa smejes
@mm47 no príde mi to trochu nefér napr. voči dievčine, ktorej sa po 3-4 rokoch rozpadne vzťah, a niekto ako ty ju označí za "nevhodnú" lebo je "opotrebovaná" alebo čo si mám z toho tvojho vyššie napísaného vyvodiť a pritom to môže byť najlepšia a najvernejšia osoba na svete.
tak mi to potom pripadá, že máš nejako blbo zoradené priority
ked si uz mam vybrat a obe akoze viem ekvivalentne milovat, tak radsej tu, ktora mi tym preukaze oddanost plnu, ako ja jej, a nezabudnite ma zozrat ze som chlap tak si hned musim chciet vrznut...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Odpoveď chlapa: Na tom nezáleží.
Ludia na tom absolutne nezalezi... Je panna, hold sa budeme musiet rosicku potrapit, ale to prejde, nie je to cholera
Nie je panna ? Fajn, mozme sa spokojne oddat radovankam
Co uz vy riesite ?
.... a pozdravujem do slečnu zo Žiliny
Ked o vztah , sex a vsetko co k tomu patri , potesi keby bola panna ale ked nie je nevadi.
Pokial nie je 140 krat prejebana.
tak ale vieš, chcem mať prehľad, či si mám začať robiť čiaročky, alebo čo...
@titusik v pravej chvíli je každý pravý... nie?
tak mi to potom pripadá, že máš nejako blbo zoradené priority
A ani som nehovoril ze to je problem ale ze je to detail ktory keby nebol je to este lepsie , idealne.
@mm47 tak potom je smutné, že si a) taký neschopný; alebo b) sa tak podceňuješ
ale ok, asi som túto anketu mala opustiť už veľmi dávno viď @29
su to keci aj tak myslim
Z toho co som napisal nevyplyva ani neschopnost ani podcenovanie
Jezis netvar sa ako hviezda a uz chod fakt radsej
» www.velkoobchod.maxizdravi.eu/obrazek.php?kod...
odveci ale predsa
preco?
ked si uz mam vybrat a obe akoze viem ekvivalentne milovat, tak radsej tu, ktora mi tym preukaze oddanost plnu, ako ja jej, a nezabudnite ma zozrat ze som chlap tak si hned musim chciet vrznut...