tak po 25... a do 30 mat uspokojivy pocet deti teda... tym chcem povedat ze neviem kolko chcem mat deti ale prilis to neplanujem, je mi totiz jasne, ze to bude uplne inak...
ja zatiaľ žijem v presvedčení, že sa nevydám, musel by sa nájsť niekto skutočne zázračný, čo by ma presvedčil o tom, že to má zmysel... ale človek nikdy nevie, pri kom sa fakt zbláznim
eh moje plany vydat sa a zalozit si rodinu padli. takze to uz nerieism. ale chcem ju mat... chcela som dostudovat a poridit si babo a budovat karieru ale tak babo sa odklada ad acta no nic mozno nabuduce haha
tiež pochybujem, že sa vydám skôr si viem predstaviť tie deti a írskeho vlkodava... deti by som rada tak okolo 27-30...určite nie hneď po škole...rada by som si trošku pocestovala...a našla genetický materiál na výrobu detí
tým myslím, že najprv treba vytvoriť prostredie, v ktorom tie deti budú môcť vyrastať a to bez peňazí akosi nejde. A vydať sa? Na čo? Naša legislatíva aj tak podporuje viac slobodné matky, než úplné rodiny
...hlavne doštudovať,,usadiť sa s priateľom zabývať sa a ak by sme sa chceli brať tak by som sa rada vydala tak okolo 25-26...a deti až keď budeme usadený, a bude pre ne vytvorené vhodné prostredie...ale možno sa ani nevydám, veď môžeme spolu žiť a mať deti aj tak, no nie?
no ja este nie som uplne rozhodnuta ci sa vydam bo ked uz si poviem ze by som to mozno dakedy aj chcela tak ma daky chlap vytoci ale keby ze ao tak az o 10 rokov ked budem mat po vyske vratim sas z brazilie budem mat pracu a zazemie pretoze chcem aby moje deti mali vsetko a co sa tyka poctu tak max 3 a to mix vlastne a adoptovane a kludne aj roma ale hlavne ze viem aku cem obrucku
Ja cem skončiť strednú, výšku minimalne bc a potom babo...s priatelom však velmi ceme babo..len neviem veru či budeme spolu dovtedy..ale babo cem tak do 30 určite... v 30 mi to bude neskoro...myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale kamoska sa minule bavila a dako s tou retiazkou mi vyvestila, ze budem mat dve dcery, fuu, sak zosediviem, jak budu take, ako ja
A deti urcite az ked budeme s priatelom zabezpeceni.
tým myslím, že najprv treba vytvoriť prostredie, v ktorom tie deti budú môcť vyrastať a to bez peňazí akosi nejde. A vydať sa? Na čo? Naša legislatíva aj tak podporuje viac slobodné matky, než úplné rodiny
ach peniaze vladnu svetom ale je ot tak ak nemate tomu dietatu co dat nema to vyznam zakaldat rodinu
a ja sa tiez nehrniem do toho..mozno az okolo 27-30..na svadbe ani tak nezalezi ale ked tie svadobne saty..ach a deti moc nemusim..mozno raz..
len to asi nie je možné: disappointed:
a svadbu neplanujem sak naco je??!
ale ked uz tak deti a ostatne okolo 30..