Po sexe s partnerom zistíš že si tehotná si mladá nemáš skončenú školu proste si rozhodnutá že si dieťa nemôžeš/nechceš nechať... Priateľovi by si o potrate povedala? Alebo proste keby partner povedal že ,,nechajme si ho " čo spravíš?
v prvom rade by som si dala postinor,aby tato situacia ani len nenastala.a ked uz,dieta by som si pravdepodobne nenechala a nepovedala to "otcovi",moje telo,moje rohodnutie.a keby niekto opnoval,on "daroval" iba spermie,takze tak.
Hej, povedala. A rozhodnutie by sme robili spolu, aj keď - síce si to nerada priznávam - si myslím, že môj názor má v tomto väčšiu váhu. On by tehotný nebol.
vyjadrujem sympatiu a skladam poklonu vsetkym slecnam, ktore by si dietatko nechali. avsak tu su to mozno len prazdne slova a ktovie, aka by bola realita. mohol by sa tym predsa pokazit cely zivot, vtedy by ste to mozno videli uplne inak.
Nepovedala. Pochybujem, že by sa niekto v tvojom veku hrnul silou-mocou do otcovstva. Aj keď si fake, tak pre niečo ťa to zaujíma. To je môj názor, ale nabudúce si tu nerobiť fake účty, ľudia tu sú ako FBI
@frez No nechcem zachadzat zas do viery ale byt proti interupcii za kazdu cenu je dementna myslienka hodna stredovekych inkvizitorov s ciapockami na hlavach.
@mm47 v poriadku a chces mi tvrdit, ze ovplyvnovanie nazorov inych na zaklade toho, co si myslis ty, je uplne v poriadku, ano? ale ked uz si zacal, tak nie kvoli viere je mi to sympaticke.
@frez Nikoho neovplyvnujem sak nech si robi co chce
Len ma fakt udivuje ze v 21. storoci este take zastarale nazory su
Bolo by ti sympaticke keby tvoja baba , alebo rovno zena bola znasilnena ciganom co nevie pisat a citat a ona by si samozrejme nechala to dieta a ty by si sa akoze tvaril ze JEEEJ vsetko je OK ?
@mm47 vidis no a co robis teraz? snazis sa ovplyvnit moj nazor na zaklade tvojich "co by bolo, keby..." mne je uplne jedno, co by bolo, keby bolo... ja mam proste rad zivot, mam rad male deti a je mi doslova nechutna predstava zabitia nenarodeneho dietata. no ale ako si povedal, nech si kazdy robi to, co uzna za vhodne.
No povedala by som mu, ze nechat urcite nie, sice by tomu predchadzala drama ako z telenovely typu moralka vs. pohodlie blah blah, ale islo by dopiac dietatko, ci by chcel alebo nie.
Pri takejto odpovedi vzdy len dufam, ze mne sa to nestane.
za prve by som velmi mlada nesexovala, takze by sa mi to nestalo, z cisto teoretickeho hladiska, sa to hned po sexe ani dozvediet nemozes ale ak by som to zistila o par tyzdnov neskor, na potrat by som nesla....
taketo otazky mozu dat len nevyzrete decka, ktorym by mali zakazat sex....!
nezačala by som so sexom s niekým, komu by som také niečo nepovedala, ba čo viac, nezačala by som s niekým sexuálne žiť bez vedomia, že to zvládneme ak otehotniem (bez interupcie).
Mama mam iba 8mm, ale mam vsetky moje organi. Milujem zvuk tvojho hlasu, vzdy ked ho pocujem pohnu sa mi vsetky kosticky v tele. Zvuk tvojho srdiecka je moja najoblubenejsia melodia.
tyzden 2:
Mama dnes som sa naucil ako si mam cucat palcek, keby si ma videla povedala by si definitivne ze vyzeram ako babo..Este som neni velke dost aby som mohlo opustit moj domcek..Je tu krasne a teplucko..
Tyzden3:
Vies co mama som dievcatko, dufam ze ta to potesi, chcem aby si bola stastna pretoze nemam rada ked places, tvoj hlas znie tak smutno a ja placem s tebou aj ked ma nepocujes..
Tyzden 4:
Mama moje vlasky uz zacali rast..Su vsak este malinke ale pekne..Pouzivam tento cas na cvičenie..Uz viem pohnut s hlavickou, pohnut s prstikmi, aj rucicky a nozicky viem vystriet ale mam este dost casu..
Tyzden 5:
Bola si dnes u doktora. Mama on ti klamal povedal ze niesom este nijake babo..Mama ja som babo a som TVOJE babo..mam citty..Mama co je to potrat?
Tyzden 6:
Zasa pocujem doktora, posobi tak chladno a bez srdca..Niekto sa mi vkrada do mojho domceka..Doktor to vola ihla..Mama co to je? Strasne to pali! Mama prosim ta povedz mu nech prestane! Mama ja nechcem od teba odist! MAMA POMOZ MI!!! Mama prosim..Ublizuje mi to! MAMAA!!NIEEEEEEEE!!!
Tyzden7:
Mama mam sa dobre..som v nebicku a Pan boh ma drzi v naruci..Vysvetlil mi co znamena potrat...
Rozhodne ma podla mna pravo vediet ze ma dieta, otec toho dietata... ty by si to podoa mna tiez chcela vediet. A skus úporoznmyslat ze by si si ho enchala. POznam babu co v 17 tich tiez otehotnela a pekne dorobila aj strednu aj vysku. Museli jej sice pomoct rodicia ale dalo sa to..
Nehovorim, ze potrat je vrazda, ale su iste okolnosti, kedy to inak nejde, aj ked ho nemam extra v laske... Ale osobne nechapem tu inteligenciu bab, ktore tu pisali, ze by to otcovi nepovedali... Akoze prepacte holky, ale nie je to len vase telo a chlap moze mat deti rovnako rad ako dievcata, je to aj nieco z nas a je toho viac ako len spermie... Takze si myslim, ze by o tom mali veduiet obaja a obaja sa rozhodnut a dohodnut co urobia, ako to potiahnu dalej... Ani jeden si nemaju v takom pripade co zatajovat, alebo sa do niecoho nutit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Neviem preco
Len ma fakt udivuje ze v 21. storoci este take zastarale nazory su
Bolo by ti sympaticke keby tvoja baba , alebo rovno zena bola znasilnena ciganom co nevie pisat a citat a ona by si samozrejme nechala to dieta a ty by si sa akoze tvaril ze JEEEJ vsetko je OK ?
Pri takejto odpovedi vzdy len dufam, ze mne sa to nestane.
taketo otazky mozu dat len nevyzrete decka, ktorym by mali zakazat sex....!
Mama mam iba 8mm, ale mam vsetky moje organi. Milujem zvuk tvojho hlasu, vzdy ked ho pocujem pohnu sa mi vsetky kosticky v tele. Zvuk tvojho srdiecka je moja najoblubenejsia melodia.
tyzden 2:
Mama dnes som sa naucil ako si mam cucat palcek, keby si ma videla povedala by si definitivne ze vyzeram ako babo..Este som neni velke dost aby som mohlo opustit moj domcek..Je tu krasne a teplucko..
Tyzden3:
Vies co mama som dievcatko, dufam ze ta to potesi, chcem aby si bola stastna pretoze nemam rada ked places, tvoj hlas znie tak smutno a ja placem s tebou aj ked ma nepocujes..
Tyzden 4:
Mama moje vlasky uz zacali rast..Su vsak este malinke ale pekne..Pouzivam tento cas na cvičenie..Uz viem pohnut s hlavickou, pohnut s prstikmi, aj rucicky a nozicky viem vystriet ale mam este dost casu..
Tyzden 5:
Bola si dnes u doktora. Mama on ti klamal povedal ze niesom este nijake babo..Mama ja som babo a som TVOJE babo..mam citty..Mama co je to potrat?
Tyzden 6:
Zasa pocujem doktora, posobi tak chladno a bez srdca..Niekto sa mi vkrada do mojho domceka..Doktor to vola ihla..Mama co to je? Strasne to pali! Mama prosim ta povedz mu nech prestane! Mama ja nechcem od teba odist! MAMA POMOZ MI!!! Mama prosim..Ublizuje mi to! MAMAA!!NIEEEEEEEE!!!
Tyzden7:
Mama mam sa dobre..som v nebicku a Pan boh ma drzi v naruci..Vysvetlil mi co znamena potrat...
Mama preco si ma nechcela...???????