V parlamente práve prebieha schôdza o odvolaní Igora Matoviča z postu premiéra. Podľa jeho vlastných slov, po jeho odvolaní by OĽANO zostali vláde a on by úplne odišiel z politiky. Napriek tomu, že všetci vieme, že odvolaný nebude, priali by ste si, aby to tak bolo a Matovič v politike definitívne skončil?
Nie, veď je to absurdné. Tam by mali vojsť občania a rad za radom všetkých prefackať.
To je totálna hanba mať v parlamente komunistov a fašistov. v 21.storočí. Čo to do riti je? Aká diera sveta? Samí tupci tu žijú.
A pre hejterov. Konzervatívna strana neznamená zločinecká strana. Tu však o konzervatívnej strane ani nechyrovali.
@patrixo Ja nie, lebo chcem, aby zostal v politike, nech si teraz o mne pomyslí ktokoľvek čokoľvek Viem o jeho chybách, viem, že zďaleka nie je ideálny. Viem, že aj táto vláda je zlá (resp. lepšie povedané, mohla by byť oveľa lepšia). Ale ja sa väčšinou riadim podľa pocitov (a tie sú u mňa, síce niekedy možno nie úplne vedome, riadené aj raciom). A prajem si, aby táto vláda vydržala 4 roky. ...A to pritom len tak mimochodom - ani veta z mojej diplomky nie je skopírovaná, už len preto, že som používala výhradne zahraničné zdroje, v 99%-tách z karentovaných časopisov a takmer celá práca bol úplne nový detailný biologický výskum s dovtedy vôbec neopísaným materiálom a vzorkami. Ja sa nechcem chváliť, chcem len poukázať na to, že mám právo sa hnevať, že niekto, kto je teraz premiérom našej republiky, vybral zápisky z dvoch kníh a nechal ich prepísať kamoške, doložil tam pár strán vlastného textu a ani si to na záver celé "po sebe" neprečítal, neskontroloval... Ja som už len pol roka robila na detailných kresbách kostí, nehovoriac o všetkej tej práci za mikroskopom, konzultácie s profesionálnou maliarkou, fotografom, vedcami... Boli to dva roky intenzívnej práce, prebdených nocí... Čiže si myslím, že mám právo sa hnevať. Ale nehnevám, pretože toto vidím ako (nie dokonalú, nie najlepšiu, nie ideálnu) možnosť, ako začať Slovensko meniť k lepšiemu. ...Ja viem, že teraz všetci môžte mať milión argumentov, prečo nemám pravdu atď. A ja rešpektujem váš názor. Ale ešte raz, som presvedčená, že toto je jedinečná šanca po 12 rokov vládnutia Smeru (OK, ešte raz - nie ideálna a zďaleka nie dokonalá) aspoň niečo na Slovensku zmeniť k lepšiemu.
Priala by som si aby Slovensko bolo na takej úrovni že sa pre opajcnutu diplomovku odstúpi...
Čiže hej chcela by som aby odstúpil ale kedže sa to u nás nenosí tak nech tam kludne zostane.
Však keď pred 2 týždňami povie "ja by som odstúpil" - nemusí sa riadiť ani neviem akou morálkou ale len vlastnými slovami. Keby bol ticho, tak by mu to nikto nepripomínal. Veď nech dodrží to, čo sám povedal - nie pred rokom alebo pred mesiacom, ale pred cca 2 týždňami wtf.
Azizi súhlasím s tebou.. a podľa mňa je teraz lepšia vláda ako minulé obdobie... (ocividne, keď nie sú žiadne kauzy že za musia chytať 20 rokov starých záverečných prac) som zvedavá kto tam ostane, koho budeme voliť? Pelegriniho?
Ja to neschvaľujem, ale za svoje štúdium som poznala približne asi 5 ľudí z cca 100, ktori nikdy nič neopisali a teraz sa celé slovensko ide z toho posrat.. to že tyrani a zločinci tu behajú je druhoradé... ak toto ma byť jediný Matovicov "podvod", tak mi to nevadí..
A aspon sa ukazuje že aká je úroveň našich škôl, ked takito ľudia prešli a nevšimol si to skolitel, oponent a ani komisia..
@lenkaska1 Veď je to daňový podvodník, ktorý nebol odsúdený len preto, že uplynula premlčacia doba. Tých podvodov je veľa a písalo sa o nich minulosti a pevne verím, že Denník N sa teraz doňho pustí nanovo po tých rečiach.
@lenkaska1@11 fúha, tak to je vážne sila... Ako jasné, že ma tá úroveň vysokého školstva u nás štve (veľmi!), keď viem, že ja som pri písaní mojej diplomky skoro "dušu vypľula" a stojím si za ňou ako odslova doslova mojim dielom. Neviem, ja som študovala Biológiu na PriF UK a tam keď niekto nemal úplne perfektnú prácu, tak buď neprešla, alebo ju ohodnotili najhoršou známkou a o doktoráte v takom prípade nebola ani reč.
@lenkaska1 Veď to asi ťažko keď vyšetrovateľ rozhodol a potvrdil, že trestný čin sa síce (pravdepodobne - píšem pravdepodobne, lebo o tom by musel rozhodnúť súd) stal ale je premlčaný - odobril to aj prokurátor. To znamená, že trestné stíhanie je zastavené. Matovič síce skákal, že "stíhajte ma aj tak" - ale skákalo sa mu dobre keď vie, že trestný poriadok niečo také nedovoluje.
@azizi ja sa na matovica nehnevam, ale ak chceme slusnu krajinu tak podvodnici by ty nemali mat miesto nech je to ktokolvek. Podvod je raz podvod. A ano mame aj daleko vacsie problemy ako matovicov dankov alebo kohokolvek ineho plagiat, ale tu ide o princip. Ak chceme mat slusnu krajinu ziaden podvod nesmie byt akceptovany. The devil is in details
No jo, čiže ja sa roky mordujem so štúdiom a písaním prác, stresujem, snažím sa, a takíto nímandi sú vo vrcholovej politike. Rozhodne sa mi neotvárajú nožíky vo vreckách.
Ale viem, že v konečnom dôsledku Matovičove ojeby vlastne nikoho netrápia, pretože robiť veci len tak, aby sa nepovedalo, šidiť, a podvádzať kde sa dá, je typická slovenská vlastnosť. Čiže premiér akého si táto krajina zaslúži asi.
@energy1010 urcite nejakeho, ktory by bol cestny a moralku by mal aj v krvi.. dalej aby bol organizovany a nebol chaotik. bol vzdelany a rozhladeny, slusny ale zaroven razny.. neskorumpovany (ale to vychadza z moralky) a tak..
@energy1010 neviem ja tych ludi osobne nepoznam.. takze mohol by som niekoho menovat a bolo by to zas sklamanie, ak by sa tam dostal... ak by nebola caputova prezidentka, tak asi ju by som rad videl v premierskom kresle.. len by mohla byt este trochu raznejsia
Akoze porovnavat pisanie diplomovky z doby ked poriadne nebol internet a mobily vs teraz ...a stavat na tom buducnost slovenska.. na erikovom kalinakovom tiktoku very gut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
To je totálna hanba mať v parlamente komunistov a fašistov. v 21.storočí. Čo to do riti je? Aká diera sveta? Samí tupci tu žijú.
A pre hejterov. Konzervatívna strana neznamená zločinecká strana. Tu však o konzervatívnej strane ani nechyrovali.
Čiže hej chcela by som aby odstúpil ale kedže sa to u nás nenosí tak nech tam kludne zostane.
A aspon sa ukazuje že aká je úroveň našich škôl, ked takito ľudia prešli a nevšimol si to skolitel, oponent a ani komisia..
Odstúpiť by mal už len pre tú slušnosť. A sám, bez tráonych rečí.
Ale viem, že v konečnom dôsledku Matovičove ojeby vlastne nikoho netrápia, pretože robiť veci len tak, aby sa nepovedalo, šidiť, a podvádzať kde sa dá, je typická slovenská vlastnosť. Čiže premiér akého si táto krajina zaslúži asi.
A ešte sa mi páči, ako sa tvári, že diplomovku robil takto lebo na ňu "nemal čas". Smutné.