Nieco podobne sa stalo teraz mojej kamoske. Zomrela zena jej brata a dcera, ktoru mali ani nechce ist byvat k nemu lebo on sa o nu asi doteraz nestaral... takze chcela ist radsej k tej kamoske ale ona ju nechcela lebo uz dve deti ma a nakoniec to nejak inac vyriesili.
V semitských národoch bolo bežné, že keby umrel napr. môj brat tak by som si mal zo slušnosti vziať jeho ženu. Dokonca aj na Slovensku to tak fungovalo, čo viem pár príbehov. Jeden bol dojemný, keď sa môj známy na kare svojho starého otca dozvedel, že to vlastne nie je jeho biologický starý otec ale brat jeho biologického starého otca, ktorý zahynul na fronte.
Keď zomrel môj otec, jeho súrodenci sa na mňa s bratom (vek 6 a 3) a na našu mamču zvysoka vysrali - úplný ignor z ich strany, udržiavali s nami kontakt asi rok - aj to to musela iniciovať moja mama - potom koniec.
Ako decko som tomu nerozumela, lebo veď to boli moji bratranci a sesternice, s ktorými som trávila čas a neviemčovšetko. A bolo mi to dosť ľúto. Teraz už tých ľuďoch neviem nič :/
A preto, ak by sa niekedy niečo stalo môjmu bratovi a ostali by po ňom decká, tak by som sa s nimi snažila udržiavať vzťah a tráviť s nimi čas. Proste, robiť presný opak toho, čo bolo spravené nám, keď sme boli deti. :/
Asi by som si príliš vyčítala keby som sa o tie deti nepostarala, bolo by mi to ľúto, takže by som ich vzala k sebe nehľadiac na to či by to boli bábätká alebo adolescenti. Deťom treba dať lásku a bezpečie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Keď zomrel môj otec, jeho súrodenci sa na mňa s bratom (vek 6 a 3) a na našu mamču zvysoka vysrali - úplný ignor z ich strany, udržiavali s nami kontakt asi rok - aj to to musela iniciovať moja mama - potom koniec.
Ako decko som tomu nerozumela, lebo veď to boli moji bratranci a sesternice, s ktorými som trávila čas a neviemčovšetko. A bolo mi to dosť ľúto. Teraz už tých ľuďoch neviem nič :/
A preto, ak by sa niekedy niečo stalo môjmu bratovi a ostali by po ňom decká, tak by som sa s nimi snažila udržiavať vzťah a tráviť s nimi čas. Proste, robiť presný opak toho, čo bolo spravené nám, keď sme boli deti. :/