mne by vadilo, kebyze ma oslovil cudzi clovek za ucelom dalsieho stretnutia, vzdy mi nieco take vadilo...ale to je moj nazor, mozno to na dotycnu zaberie
Určite ju nikam nepozývaj, lebo sa naozaj zlakne, podľa mňa sa na ňu poriadne usmej, zakývaj jej a keď ti odkýva, postav sa a choď si k nej prisadnúť, nič necvič, bud spontánny podľa toho ako sa chová ona A tiež si určite nepýtaj číslo, radšej to strel na starý dobrý FACEBOOK DD
povie ti ale ja už niekoho mám ty takúto odpoveď nebudeš očakávať , prepadne ťa trapas vystúpiš na najbližšej stanici a tým autobusom už nikdy nepôjdeš alebo jej poveiš tak mi zavolaj keď budeš voľná
alebo inak
U násťročných vraj letí facebook takže keby sa ti podarí zistiť meno, pridáš si ju do priateľov napíšeš jej , v autobuse sa už len pekne pozdravíš , rozkecáš a odpadáva ti celý ten trapas na začiatku a môžeš začať svoju "predvolebnú kampaň"
No. Keby to bol niekto, koho poznám len z videnia a páči sa mi a takto ma osloví, pravdepodobne by som sa zasmiala a išiel by do friend zone. Ako fakt. Vymysli si niečo iné a vymaž to vykanie, alebo aspoň to "dobrý deň". Inak mi to aj tak príde dosť také... na hranici vtipnosti a drzosti.
No tak ja som hľadal a obecne sa hovorí, "Kto hľadá ten nájde", našiel som si na FB profily osôb z Bučian ale nenašiel som žiadnu zhodu a navyše ju nechcem špehovať.
Rozmýšľal so, že by som si vypýtal meno alebo FB a dohodol s ňou, z brucha poviem napr. na dízu. Nieje to priskoro ? (Samozrejme gentlemanskym sposobom
Keby som mal 20 rokov tak pozvať ju na obed alebo na kávičku by nebol problém ale mám 16
To keď je zadaná tak mám obrazne povedané "Po ptákách".
Neviem či by som sa im mal v tom prípade vmiesť do vzťahu nebudem jej predsa privádzať problémy ale keby tak, nejakú výhovorku typu "Môžme to aspoň skúsiť" abo "Každý múr sa dá zúrať"...
V autobusoch máš veľa tém na začatie kontaktu. Nechápem načo to všetko tak komplikuješ. Možno chápem tú snahu zanechať dojem, ale je dosť diskutabilné aký dojem zanecháš niečím takýmto
presne ako odznelo v @27...ako sám o sebe píšeš, si hanblivý introvert, takže ak sa dostaneš do nejakej neprimeranej situácie, ktorú nečakáš, nebudeš vedieť ako zareagovať a bude zle...skĺb nejako dokopy @17 a @27....s tým facebookom je to dobrý nápad...buď sa jej naň opýtaj priamo alebo si ho zisti nejako nepriamo a v pohode ju pozvi von ak si až natoľko trúfaš...keby si takto nájdem správu od chalana, ktorý sa mi páči, ja, určite ho neodmietnem veľa šťastia
@splachovacimechanizmus Urcite nepocuvaj nazory ze ju nemas pozvat a pytat tel. cislo. Mna tak zbalil moj byvaly, sedela som na cafe v Starbuckse a on prisiel za mnou, povedal ze sa mu pacim a vypytal si cislo. A ja som ho dala...
1. konecne sa to da citat, ako pekne cisto a gramaticky milo pises
a mne by to nevadilo je to take mile
ale tak ako co ja viem keby toto chcem spravit tak sa nezamyslam co je ako poviem proste by som jej povedala to co ti tak pride najlepsie v te jsekunde... ak sa jej pacis tak ospovenim nic nedoondies
Tak mám pár dôvodov (niektoré sa dajú odstrániť) prečo sa bojím ju osloviť v autobuse alebo si prisadnúť.
1.Je tam kopa ľudí niekedy (vačšinou) ale 40+, a navyše môj scela je*nutý spolužiak(že by sa tam začal smiať alebo robiť debiliny), mne by to nevadilo osobne, jedna na hubu a hotovo, ale toto by odradilo každé dievča myslím si.
2.Ona vystupuje hneď na prvej zastávke (asi v polke cesty)
Buď bude úplne znechutená, alebo bude príjemne prekvapená a to číslo ti dá. Záleží od jej povahy... A osobne si myslím, že ak by bola znechutená, tak to netreba brať tragicky, pravdepodobne by ste si aj tak nerozumeli Ale teda, držím palce, nech ti to vyjde
hlavne treba byť sám sebou a neformálne. stačí na úvod obyčajné ahoj, bežné zoznámenie robené džentlmentským a hlavne civilizovaným spôsobom. pozvanie nechať ladom až na správny čas.niekedy na začiatok je menej viac do budúcna potom doma si premyslieť spôsob kladenia otázok vedúcich k istému cieľu vyhnúť sa tzv autoritatívnym otázkam, ktoré by mohli veľmi tlačiť a možno aj vyplašiť. ja som riešil minule tiež podobnú vec ako pozvať jednu slečnu do kina. napokon bol som akosi úspešný na moje počudovanie a nedostal som košom správne položenie otázky nie z pozície sily je veľmi dôležité a je dobre si to premyslieť. čiže všeobecne keď už sa budeš jej čokoľvek pýtať tak nebuď vtierka a polož otázku tak, aby sa dievča necítilo zatlačené do kúta a prípadne malo možnosť vycúvať.
mna keby sa niekto toto opytal, sice by som chapala co chce ale poslala by som ho prec...nebudem davat svoje cislo cudziemu cloveku, co keby to bol nejaky maniak? ak chce nech si prisadne povie:cau ja som ..... ..ja mu poviem svoje meno a potom nech zacne s niecim ako: kazdy den cestujeme spolu autobusom a blabla ..neviem co presne by mal povedat,ale v takomto style...
keď si to tu takto čítam príde mi to celkom milé no ak by mi to niekto povedal naživo, neviem ako by som zareagovala Byť tebou to spravím spontánne, čím viac nad tým budeš takto premýšľať, tým viac to pokazíš, zakoktáš sa a pod..
je to velmi uzkoprofilove oslovenie hlavne jej nevykaj.. niektoru by to mohlo potesit ina ta zase vysmeje.. ale ak je introvert ako pises stavil by som na ahoj a usmev.. a ziadne vykanie teda pokial nema 50
aj ja som zvedavý, že ako dopadol, lebo ja som taký istý ako on, ale toto som neskúšal, lebo viem,že na toto nemám
skôr moja chvíľa príde v rozhovore, kde dokážem perfektne šokovať a väčšinou u bab aj dosiahnem aspoň maximom teda email. napriek tomu, že som také nemehlo, aké som.
inak neviem načo pýtať v dnešnej dobe číslo. radšej keď už tak email, alebo niečo podobné. väčšinou cez mail alebo iný IM to ide veľmi rýchlo a jednoducho. navyše sa dá vyhnúť trapasu .. hoci aj dohadovanie stretka osobne má svoje čaro a po poslednej skúsenosti s ním prejdem do budúcna na túto formu, lebo dokáže to byť tiež veľmi zaujímavé.
záleží od jej povahy. Môže sa usmiať a to číslo ti dá.
Alebo sa ťa zľakne a aj keby ťa z videnia poznala a páčil by si sa jej, tak seriózne z autobusu odíde. (ak je teda introvert)
Inak to skús, ale neprepadni ju s týmto, pretože i ona môže stratiť reč. Ja by som začal s tým fejcbukom, vytvoríš si dôvernejší vzťah. Ja osobne som v šoku, ke´d sa mám s niekým cudzím stretnúť a pokecať, vyhýbam sa tomu, ale ak máš tie trápne formalitky (ahoj, ako sa máš, čo robíš) za sebou, tak choď do toho.
I keď ti držím palce a dúfam že to i tak skúsiš ak sa nezdarí možnosť 1.
pokiaľ plachá skor by si ju odohnal si myslím, radšej prídi usmej sa na ňu spýtaj sa jej ako sa má možno rozviň nejakú krátku zábavnú konverzáciu, hovor strušne a pochopiteľne a hlavne milo daj jej čas, a ak spolu chodíte stále busom postupne si k nej prisadni začnite kecávať a možno až neskor vypýtať to číslo alebo FB ...... myslím že skor a istejšie ho dá priatelovy ako neznámemu okoloidúcemu
@splachovacimechanizmus mne osobne sa to páči viac, než normálne suché "čau, nezájdeme niekam?" takže myslím že by to mohlo fungovať, ale to záleží od tej baby, predsalen, každý je iný
kokos tak toto je presne ako moj pripad tak isto ked cestujem do prace, tak o par zastavok nastupuje jedno fajn dievca, prebehlo par usmevov, potom sme sa dokonca naucili vedla seba pravidelne sedavat ale ja blbec som nedokazal nabrat odvahu ani na blbe "ahoj"..
Dnes ráno som ju znova videl v autobuse, tak som ju znova videl a už som si povedal, že DOSŤ.
Keď sme vystúpili, dal som jej náskok, nech vystúpi prvá a potom keď už bola pri škole a nikto okolo, som sa jej prihovoril.
Na jednej strane to skončilo skvele ale na druhej ešte horšie
Časť s občianskym a vodičským preukazom rom radšej vynechal.
Prišiel som za ňou, že "Prepáčte slečna mala vy ste chvíľku čas", na to nesmelo povedala "áno". Začala sa usmievať, ja som sa predstavil, ona sa začala smiať a predstavila sa tiež, povedal som, že či by mi nedala FB alebo číslo, na to povedala že mi môže dať číslo. Tak mi dala číslo a že jej napíšem poobede a ešte niečo okolo toho....
@matiarka@nnatka ale ono to je problém akože, nie vždy, tak to nazvime trebárs predpokladaným problémom, ak by on mal 19 a ona 16 v pohode, ale opačným smerom to zväčša nefunguje. akože česť výnimkám (mne napríklad ), ale musia to byť veľmi nestereotypní ľudia aby im to takto fungovalo. aj keď teda tuná mladý ovláda gramatiku, to ho robí výnimočným
@matiarka veď práve hej, chápem, úplne. Ja som mala 16 a 19 ročného priateľa, čoskoro budem mať 19 a 16 ročného...well, nie tak celkom priateľa, ale to je jedno. Oboje fajn, aj keď napríklad mamča sa na mňa pozerá divne, a to vie len o tom, že spolu chodíme na pivo
Ale ešte môže byť problém s tým, pokiaľ má všetkých kamarátov v rovnakom veku, tak to by im tú kočku ani nemohol prísť ukázať bez riadneho trapasu - z ich strany samozrejme
@matiarka tak ja jej to vysvetľovať nemusím hlavne preto, že odkedy som jej povedala, že ten chlape má frajerku, tak sa ma naňho už nepýta, a tak či tak nás nemá kde stretnúť v podozrivej situácii
Rád by tom tento veľmi bohatý koment začal so známou frázou:
Ach, Vy ženy (nechcem žiadnu z Vás samozrejme uraziť)
Ďalej chcem podotknúť, že je to typická žena Čo som si zatiaľ všimol.
To mi pomôže v "balení" ale bohužiaľ v ostatnom to je problém
Neviem, dievčatá, vyjadrite sa k tomu....
Hneď ako mi dala FB, som jej napísal a poslal žiadosť....
Čakám celý deň (doslova), čo sa stane,.... NIČ
čakám druhý deň............. NIČ
čakám, čakám,..... NIČ
Ani som ju nestretol 3 dni,... na 4. deň som ju stretol a išiel za ňou ešte raz,... Podotýkam, že to bol trapas všetkých trapasov,...
Prehodil som dve otázky...
Či má 19,.....svoj vek som nepovedal pre istotu
Či nebola na FB. Ona, že "Bola". Ja, že som posielal správy. Ona mi na to, že jej nič nedošlo. Potom som ja trúba už nemal argumenty a povedal som, že musím už ísť do školy (trapaaas).
Celý deň som ju mal v hlave. Celý týždeň.
Dnes (Nedeľa večer), ešte stále nič, celý týždeň som ju nevidel.
Je možné, že sa mi vyhýba,... je možné, že bola chorá,... je možné, že sme netrafili autobus.... Celý deň, každý deň na ňu myslím...
Skúsim, zajtra (Pondelok) ísť jej autobusom,...(to som urobil aj v piatok,.. ale to nikto nebol na zastávke)
Toto je jediný prípad, kedy nechcem aby boli prázdniny....
Chcel by som ju totiž pozvať von,....
Do pizzerie alebo do cukrárne.....
No mám na to dva dni, než začnú prázdniny, cez ktoré by som ju chcel niekam pozvať,...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Neviem kam a neviem mne by to pripadalo také úchylné, keby som ja cudzí človek len tak z brucha pozval dievča niekde.
Bývame od seba asi 10 km a u nich v dedine povedzme si úprimne nieje nič.
povie ti ale ja už niekoho mám ty takúto odpoveď nebudeš očakávať , prepadne ťa trapas vystúpiš na najbližšej stanici a tým autobusom už nikdy nepôjdeš alebo jej poveiš tak mi zavolaj keď budeš voľná
alebo inak
U násťročných vraj letí facebook takže keby sa ti podarí zistiť meno, pridáš si ju do priateľov napíšeš jej , v autobuse sa už len pekne pozdravíš , rozkecáš a odpadáva ti celý ten trapas na začiatku a môžeš začať svoju "predvolebnú kampaň"
Len smelo do toho!
Ak teda pokukuje po tebe a usmieva sa na teba
Rozmýšľal so, že by som si vypýtal meno alebo FB a dohodol s ňou, z brucha poviem napr. na dízu. Nieje to priskoro ? (Samozrejme gentlemanskym sposobom
Keby som mal 20 rokov tak pozvať ju na obed alebo na kávičku by nebol problém ale mám 16
toto kebyze vysolis na mna tak to ma asi taky efekt jak keby si si tam na mieste nagrcal za golier
Vyjadrenie, že môže byť zadaná:
To keď je zadaná tak mám obrazne povedané "Po ptákách".
Neviem či by som sa im mal v tom prípade vmiesť do vzťahu nebudem jej predsa privádzať problémy ale keby tak, nejakú výhovorku typu "Môžme to aspoň skúsiť" abo "Každý múr sa dá zúrať"...
Takze to urcite skus.
a mne by to nevadilo je to take mile
ale tak ako co ja viem keby toto chcem spravit tak sa nezamyslam co je ako poviem proste by som jej povedala to co ti tak pride najlepsie v te jsekunde... ak sa jej pacis tak ospovenim nic nedoondies
1.Je tam kopa ľudí niekedy (vačšinou) ale 40+, a navyše môj scela je*nutý spolužiak(že by sa tam začal smiať alebo robiť debiliny), mne by to nevadilo osobne, jedna na hubu a hotovo, ale toto by odradilo každé dievča myslím si.
2.Ona vystupuje hneď na prvej zastávke (asi v polke cesty)
Buď bude úplne znechutená, alebo bude príjemne prekvapená a to číslo ti dá. Záleží od jej povahy... A osobne si myslím, že ak by bola znechutená, tak to netreba brať tragicky, pravdepodobne by ste si aj tak nerozumeli Ale teda, držím palce, nech ti to vyjde
kebyze by som ja bol v roli tej baby by som sa smial nad trapnostou tvojho vystupu ale vis jak sa hovori... sto ludi sto chuti
pretoze to nebudes vediet spravne podat.
vyznie to uplne umelo a falosne a asi aj dost uchylne. suhlasim, ze babu treba vtipne oslovit, ale len 1 kratkou vetou, ne nejakym hereckym preslovom.
zase ale na kavu ju tiez nepozyvaj, to je uplne nudne a fadne a urcite cudzia zenska s tebou nikam nepojde.
normalne sa s nou vtipne rozpravaj, na konci si mozes vypytat cislo.
btw @mm47 mal dobry tip na hlasku; ale ta, ako som zistil na vlastnej kozi, funguje asi len v absolutne idealnych podmienkach
skôr moja chvíľa príde v rozhovore, kde dokážem perfektne šokovať a väčšinou u bab aj dosiahnem aspoň maximom teda email. napriek tomu, že som také nemehlo, aké som.
inak neviem načo pýtať v dnešnej dobe číslo. radšej keď už tak email, alebo niečo podobné. väčšinou cez mail alebo iný IM to ide veľmi rýchlo a jednoducho. navyše sa dá vyhnúť trapasu .. hoci aj dohadovanie stretka osobne má svoje čaro a po poslednej skúsenosti s ním prejdem do budúcna na túto formu, lebo dokáže to byť tiež veľmi zaujímavé.
Alebo sa ťa zľakne a aj keby ťa z videnia poznala a páčil by si sa jej, tak seriózne z autobusu odíde. (ak je teda introvert)
Inak to skús, ale neprepadni ju s týmto, pretože i ona môže stratiť reč. Ja by som začal s tým fejcbukom, vytvoríš si dôvernejší vzťah. Ja osobne som v šoku, ke´d sa mám s niekým cudzím stretnúť a pokecať, vyhýbam sa tomu, ale ak máš tie trápne formalitky (ahoj, ako sa máš, čo robíš) za sebou, tak choď do toho.
I keď ti držím palce a dúfam že to i tak skúsiš ak sa nezdarí možnosť 1.
a hentake informacie od nej nepýtaj...a aj keď je to myslené ako humor ale troška vtieravý ale poradiť ti neviem som mierne prepracovaná
Dnes ráno som ju znova videl v autobuse, tak som ju znova videl a už som si povedal, že DOSŤ.
Keď sme vystúpili, dal som jej náskok, nech vystúpi prvá a potom keď už bola pri škole a nikto okolo, som sa jej prihovoril.
Na jednej strane to skončilo skvele ale na druhej ešte horšie
Časť s občianskym a vodičským preukazom rom radšej vynechal.
Prišiel som za ňou, že "Prepáčte slečna mala vy ste chvíľku čas", na to nesmelo povedala "áno". Začala sa usmievať, ja som sa predstavil, ona sa začala smiať a predstavila sa tiež, povedal som, že či by mi nedala FB alebo číslo, na to povedala že mi môže dať číslo. Tak mi dala číslo a že jej napíšem poobede a ešte niečo okolo toho....
Problém je že má 19 a ja 16
Teda ...
@splachovacimechanizmus nejaké pokračovanie?
presne, musel by byť chlapec inteligentný a keďže dievky dospievajú skôr, neviem, či by sa to dalo v mladšom veku.
Dúfam, že chápačka, lebo som sa snažila to napísať polopatisticky a primerane večernej hodine.
Ale ešte môže byť problém s tým, pokiaľ má všetkých kamarátov v rovnakom veku, tak to by im tú kočku ani nemohol prísť ukázať bez riadneho trapasu - z ich strany samozrejme
len ja mám štrnásť a chlapík má 25. (skorofrajer) ble je to zle, je to zle.
a ja sa cítim trápne pre ten vekový rozdiel a jemu to je asi jedno.
alebo možno by ťa jemu závideli tí kamaráti
a toto o kamarátoch našťastie nemám z vlastnej skúsenosti, tamten chlapec má aj kamarátov zväčša starších, resp. veľa z nich máme spoločných...
Už je zas večer, takže z hlavy mi nič inteligtntné nevyjde.
Rád by tom tento veľmi bohatý koment začal so známou frázou:
Ach, Vy ženy (nechcem žiadnu z Vás samozrejme uraziť)
Ďalej chcem podotknúť, že je to typická žena Čo som si zatiaľ všimol.
To mi pomôže v "balení" ale bohužiaľ v ostatnom to je problém
Neviem, dievčatá, vyjadrite sa k tomu....
Hneď ako mi dala FB, som jej napísal a poslal žiadosť....
Čakám celý deň (doslova), čo sa stane,.... NIČ
čakám druhý deň............. NIČ
čakám, čakám,..... NIČ
Ani som ju nestretol 3 dni,... na 4. deň som ju stretol a išiel za ňou ešte raz,... Podotýkam, že to bol trapas všetkých trapasov,...
Prehodil som dve otázky...
Či má 19,.....svoj vek som nepovedal pre istotu
Či nebola na FB. Ona, že "Bola". Ja, že som posielal správy. Ona mi na to, že jej nič nedošlo. Potom som ja trúba už nemal argumenty a povedal som, že musím už ísť do školy (trapaaas).
Celý deň som ju mal v hlave. Celý týždeň.
Dnes (Nedeľa večer), ešte stále nič, celý týždeň som ju nevidel.
Je možné, že sa mi vyhýba,... je možné, že bola chorá,... je možné, že sme netrafili autobus.... Celý deň, každý deň na ňu myslím...
Skúsim, zajtra (Pondelok) ísť jej autobusom,...(to som urobil aj v piatok,.. ale to nikto nebol na zastávke)
Toto je jediný prípad, kedy nechcem aby boli prázdniny....
Chcel by som ju totiž pozvať von,....
Do pizzerie alebo do cukrárne.....
No mám na to dva dni, než začnú prázdniny, cez ktoré by som ju chcel niekam pozvať,...