@13 to nevadi, hlavne ze si zabil.....jak sa na to pozeram ani v shakespearovych hrach nebyva tolko zabytych jak na birdzi...a este k tomu na jednu temu =D
@dconan krasne pochopil (ako jeden z mala) pointu ..citujem.."@Ooooo (smajlík) zabite (smajlík) fotky v zrkadle sa nezmenia len brucho im narastie (smajlík)(smajlík)(smajlík) akoze no sice ja som ticho s mojou foto(smajlík)"
@Ooooo ..Aj keď chodím na pokec nepíšem si tam s cudzími ľuďmi... flipujem sa na ploche ale nič viac... Chodia tam všeci moji známi a kedže s FB neviem narábať je to jediné miesto kde si s nimi môžem písať... a tú zátvorku si si nemohol odpustiť čo? typický "birdzák"
@klaudiqaaa vacsinou nesudim ludi podla toho kde chatuju,ale na pokeci je kazdopadne viac "dedinskych bicyklov" ako tu na birdz-i .. takze uz len z toho dovodu je zalozena diskuzia a ked som videl tu foto nemohol som odolat
@58 "vacsinou nesudim ludi podla toho kde chatuju,ale na pokeci je kazdopadne viac "dedinskych bicyklov" ako tu na birdz-i "... súhlasím, tu je fakt iná komunita (irónia) - nemyslím tým teba (keby niečo)
@Stage Smutnejsi? preco si myslis? kazdy nech sa stara do svojho zivota.Nevravim ak chce niekomu pomoct alebo poradit to je fajn,mile.Ale take hluposti?Zeby niekto vedel kto ako skonci ?hlupost.
@Mimqa14 Jasné, toto tu je taká hyper fraška. Každý sem napíše nejaký vtipný postreh a je. Zle je, keď niekto neodhadne ducha v akom sa diskusia nesie a niečim prestreli. Môže potom očakávať spŕšku slov na svoj monitor.
A ak by sa nestarali ľudia navzájom, naozaj mi ver, že by bol svet smutnejší a nudnejší. I keď niekedy každý zatúži mať chvíľu pokoj, ale neustála nevšímavosť okolia, by nám tiež dosť vadila. Nevraviac už o tých veciach, ktoré si spomenula, ako sú pomoc, rada, povzbudenie, záchrana, láska atď.
@Stage to si myslel mna ze som to neodhadla ? Ja nazory neberiem nikomu ale naco je to dobre?Naco bolo dobre zalozit toto ? Aj ja mam nick na pokeci uz par rokov stretla som sa nepocitam s kolkymi ludmi a to nechapem kde vysla taka myslienka ze takto skoncia babenky z pokecu.Kazdy ma vlastnu hlavu a vlastny rozum ktorym sa riadi... Tak ci tak aj keby tak skoncila kazda jedna vsetkym to je fuka.Naco to riesit ?zbytocne
Ked citam prispevky od 10tky po 30tku tak mam dost.Nemam pocit zeby sa do nazvime to "pointy" tejto disk. trafil aspon niekto
Ak sa ti alebo niekomu bude zdat ze som napisala od veci hlupost nehanbim sa za to.Je to len moj nazor
@mimqa14 prepac,ze odpisujem tak neskoro .. tema nebola zalozena s ucelom urazit,ale skor pobavit pointa nastava ked si porovnas fotky 90% dievcat na azete (vyspulene pery,fotky v zrkadlach v spodnom pradle atd.) + narastie im brusko ..samozrejme ze takto skonci drtiva mensina tu slo len o vtip a ako vidis -vacsina sa dobre rehotala ucel splneny!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
A k téme: Toto je strašne dobre zabité
.
.
.
@29 a samozrejme sa ani neruhas =D
@etelnair pekne si "zabil" tu kaludiku:d
» www.birdz.sk/webka/klaudiqaa...
Ale ja takto určite nedopadnem
Fotia sa jak prijebane o zrkadlo atd. (vsetci vieme o com je rec)
Pisu ako prijebane (vsetci vieme o com je rec)
Uz pomaly ani nevedia co je to realita (vsetci vieme o com je rec)
Stavaju sa ulovkami PCs (vsetci vieme o com je rec)
(vsetci vieme o com je rec)
Stať sa to môže každej..
A ak by sa nestarali ľudia navzájom, naozaj mi ver, že by bol svet smutnejší a nudnejší. I keď niekedy každý zatúži mať chvíľu pokoj, ale neustála nevšímavosť okolia, by nám tiež dosť vadila. Nevraviac už o tých veciach, ktoré si spomenula, ako sú pomoc, rada, povzbudenie, záchrana, láska atď.
Ked citam prispevky od 10tky po 30tku tak mam dost.Nemam pocit zeby sa do nazvime to "pointy" tejto disk. trafil aspon niekto
Ak sa ti alebo niekomu bude zdat ze som napisala od veci hlupost nehanbim sa za to.Je to len moj nazor