a k tej teme.. AS som este nemal... neviem ci je to prejav vacsej dovery, skor nieco ako spestrenie... a ci by som jej bol za to vdacny? co ja viem.. bola by to "sluzba" pre oboch ak by sa to uz malo stat...
@ricko85 Hej, je fajn, že sa to takto nenápadne dozvie čo som od neho po danom sexe čakala Nevadí ,ak to pokašle aj na budúce vyhľadám teba. Ty to zvládneš!!!
1) Prečo by to mala byť intímnejšia forma sexu? Podľa mňa je to práveže taká skôr... animálnejšia forma sexu Čo ja viem, nevnímam to vôbec ako nejaký vrchol intimity.
2) Keď sa tak nad tým zamyslím, s iným ako s jedným k tomu proste nedošlo. Asi nebolo kedy, neviem. Ale bola by som otvorená diskusii.
3) Nejaká doba medzitým ubehla, ale nie kvôli vybudovaniu dôvery. Ja som sa do toho nijak nehrnula, ale tak keď už to navrhol, tak som sa "podvolila".
4) Nečakám, že to bude brať ako prejav dôvery, ale tak vďačný by aj mohol byť
1, je to intimnejsie v tom, ze to nedovolim kazdemu, mala som anal raz, teda s jednym clovekom viac krat. prehovoril ma, a jednak picovala som na to, a chcela som picovat na to opravnene
2. tak s každým by som to nerobila. Partnerovi som verila, preto som vedela, ze nebude robit nic, co sa mi nepaci a bude opatrny... a hlavne, sniektorymi to robit by som sa bala. Jednak velky penis, ci hrub´ka ci dlzka by ma riadne odradila a jednak niektori chlapi su tak nepozorni a tak neohladuplni, ze ani bohovi anal. Napr kamoska ma frajera, ktory ked to robili, tak proste sa mu to tak pacilo, ze ju sukal do zadku, aj ked kricala, sa nevedel ovladat... l
3. samozrejme bolo to az po nejakej dobe, mozno po roku bol anal?
4. ano, dufam, ze si ceni, to ze som mu take nieco dovolila, aj ked som sa toho bala, a hnusilo sa mi to, ale tak aby som mohla opravenne nadavat, ze anal ma nebavi a jeto neprirodzene a divne tak som to skusila
@lola182 Tu vôbec nejde o tom, že sa nám nepáči pi*a. Análny sex je obojstranný pôžitok. Vedel by som ťa zoznámiť hneď s piatimi ženami, ktoré to obľubujú a o ktorých viem, že to robia pravidelne a s radosťou. Štatistika hovorí, že až 40% dospelých žien v západných krajinách Európy už malo AS. Tebe to ale ťažko vysvetlím, keď ešte asi nemáš za sebou ani prvý normálny sex, nie to ešte anál.
@xt2kf nebolo to v tom, že téo nevie robiť ale skôr v tom, že mne to príde čudné... skúšali sme to viackrát a on je šikovný, ide o to, že sa nemôžem zbaviť toho divného pocitu ,,vracajúceho sa hovna späť"
Kvoli čomu som picovala? este predtym sa mi to zdalo ble, ja rada objavujem nove veci, ale niektore veci ako je anal ma ani nelakalao, ale kedze ako s cigaretami, nadavam ze ten kentus ludia fajcia, tak som si to vyskusala, a nadavam dalej. staci ze ,,Lebo je to nechutne? A picujem nadalej, proste anal nie je pre mna respektujem ak niekto to robi a cudujem sa a obdivujem, ze sa tak spravi, lebo ja nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
vyčerpávajúca téma...
2. Áno
3 .Áno dobu povedať neviem , polroka?
4. Áno, no nedočkala som sa
2.nie
3.nie
ani by som nechcel, jedine keby ma o to prosila partnerka a aj to neviem ci by som suhlasil...
-
-
-
Normal sex can make your day, but anal sex can make your hole weak.
Ano
Nie
2) mala som len jedného
3) nebolo to nejak načasované, určite bol medzitým časový odstup, ale nie kvôli nejakým morálnym zasádam, proste nás to raz napadlo a bolo.
4) nie
Ahoj Láska
a hej, beriem to ako dôveru, že vôbec nejaký sex bude..
@tomias čáu !!!
@makacik Čo tak si sa tu našiel záhadne a ešte záhadnejšie si ma otagoval?
@laurikaaa ahoj
je to tvoj brat(ach)...filip
nezaondievaj ma vtákovinami tu a radšej utekaj na to pívo, lebo nebudeš stíhať na nočnú ....filip
@1 4 mdr!!
2) Keď sa tak nad tým zamyslím, s iným ako s jedným k tomu proste nedošlo. Asi nebolo kedy, neviem. Ale bola by som otvorená diskusii.
3) Nejaká doba medzitým ubehla, ale nie kvôli vybudovaniu dôvery. Ja som sa do toho nijak nehrnula, ale tak keď už to navrhol, tak som sa "podvolila".
4) Nečakám, že to bude brať ako prejav dôvery, ale tak vďačný by aj mohol byť
to musi byť zaujímava robota, keď predtým piješ, iba,že ak by si bol šéf ..........filip
2. tak s každým by som to nerobila. Partnerovi som verila, preto som vedela, ze nebude robit nic, co sa mi nepaci a bude opatrny... a hlavne, sniektorymi to robit by som sa bala. Jednak velky penis, ci hrub´ka ci dlzka by ma riadne odradila a jednak niektori chlapi su tak nepozorni a tak neohladuplni, ze ani bohovi anal. Napr kamoska ma frajera, ktory ked to robili, tak proste sa mu to tak pacilo, ze ju sukal do zadku, aj ked kricala, sa nevedel ovladat... l
3. samozrejme bolo to az po nejakej dobe, mozno po roku bol anal?
4. ano, dufam, ze si ceni, to ze som mu take nieco dovolila, aj ked som sa toho bala, a hnusilo sa mi to, ale tak aby som mohla opravenne nadavat, ze anal ma nebavi a jeto neprirodzene a divne tak som to skusila
k teme - nemam skusenost, pokus zo jeden-dva bol, asi som prilis velky, whatever
nezalezi mi na nom
2. nevyberala som si. mám jedného,ktorý má všetko čo potrebujem. nepotrebujem každý 8. deň iného a z toho vyberať ktorému do dupy dám, a ktorému nie
3. bolo to nečakané
4. nečakala som že mi bude vďačný, ale je, a velmi
je mozne ,ze to asi nevedel robit ,ked si picovala,alebo koli comu si vlastne picovala?
homosexual niesom ,ale anal mam rad a partnerka tiez ,je to prijemne spestrenie sexu
ok neurazaj sa hneď ..ja to len pisem svoj nazor ako som sa uz vyjadrila v @55
Kvoli čomu som picovala? este predtym sa mi to zdalo ble, ja rada objavujem nove veci, ale niektore veci ako je anal ma ani nelakalao, ale kedze ako s cigaretami, nadavam ze ten kentus ludia fajcia, tak som si to vyskusala, a nadavam dalej. staci ze ,,Lebo je to nechutne? A picujem nadalej, proste anal nie je pre mna respektujem ak niekto to robi a cudujem sa a obdivujem, ze sa tak spravi, lebo ja nie