kedze sa v predoslej diskusii nedohodlo na ziadnom mene (ziadne nemalo prevahu) rozhodla som sa urobit prvy rozhovor s fxx kedze sa chlapec sam navrhol teda, tu mu môzte dat otazky ak chcete, ja to spracujem, poslem mu to a urobim blog. ak mate anon
@nervoznyclovek nemyslim ze mam na to pisat do nejakej rubriky v casaku ci tak.nudila som sa a toto ma napadlo, preto to robim prostrednictvom blogou a neprikladam tomu taku dolezitost aby to malo mat rubriku
@nervoznyclovek o tom prevratom rozmere pochybujem ci si tu tak dlho ze to vies? a tomas ma dost prace aj bez toho, neviem ci by sa mu chcelo. btw ani sama sebou si nie som ista neviem cii by som sa tomu venovala
@hajzelodkosti chapem ale nechcem aby tam boli len moje otazky ale aby sa mohol opytat ktokolvek poznas iny sposob ako forum? takto mi to prislo najlepsie
@darkkizz aj ty mozes ked chces aby ti luto nebolo
Na každej fotke si ty hej? A to si mala 3x plastiku kichtu??? zlatko neviem koho sa to snažíš oklamať Ale neberiem ti to... Veď nie každý sa môže narodiť krásnym... Tak si to uži aspoň virtuálne
to nieje nic prevratne. ja som chcela urobit uz daaavno rozhovor sama zo sebou! len neviem co by som sa pytala! :/ si si mala vymysliet vlastne otazky!
@smallbirdzak ani nie len ma zaujimaju tie otazky. Ja chcem aby svoju zlost zacali dako ventilovat a nedrzali v sebe pripadne si nepisali s inymi o tom aky som nech sa ma rovno anonymne spytaju co ich tazi
@fxx - ale nič len si hovorím "Ema prestan sa smiať!" "Ema prestan sa smiať!" "Ema prestan sa smiať!" "Ema prestan sa smiať!" "Ema prestan sa smiať!" "Ema prestan sa smiať!" "Ema prestan sa smiať!" a nejde..
nič sa pýtať nebudem, dosť sa ma v minulosti naurážal, a načo s takym človekom diskutovať a hlavne o čom? diskutovať, na diskusiu treba normálneho človeka s prirodzenou inteligenciou a tu ja u neho nevidí.....
Okej, žiadna nebude. Sedela som pri tom teraz 10 minút a žiadna ma nenapadla z toho dôvodu, že asi všetky, ktoré sa dajú spýtať, som sa ho už niekedy pýtala
niekto chce robit s niekym inym rozhovor a nevie otazky... ako ked sa niekto nieco chce fxx spytat mu moze kedykolvek napisat ts a ne takto jak u blbych....
mi to pripada ako keby sa tu niekto bal opytat niekoho ineho nieco
proste "usta vam narastli na co ? " asi vsetkym co tu pisu otazky na jedenie len
a zvysku ludi aj na to aby komunikovali spolu...
tak teraz nie usta ale prsty... dokazete mu napisat aj sami nepotrebujete na to niekoho tretieho aby ste sa nieco od FXX dozvedeli...
tod vso co by ma zaujimalo mu napisem to TS ked budem chciet a ak neodpise budem mat svoj nazor ak ano okej ale takto mi to pride vrcholne divne sa niekoho pytat..
nie je ziadna star ku ktorej sa dostane 1 clovek za mesiac aby sa jej opytal 5 otazok...
Ono tu vôbec nejde o mňa,ale o to,že dievča malo nápad na niečo nové,ako menší rozhovor s neakým userom. Ale absolútne ste to nepochopili,nejde tu o mňa.
Bol by som zvedavý či by ste rovnako reagovali aj v prípade ak by bol miesto mňa spomenutý napr. tikalok,či mayo či grietusha,či HOCIKTO iný z Birdzu.
Tu vôbec nejde o to že mám byť neaká star alebo niečo v tom zmysle.
@fxx - nie, to ty nechápeš mňa, ja nemám problém s tebou, ale s celým tým nápadom, však je to hlúposť.... keď niečo budem chcieť o tebe (alebo o hocikom inom) vedieť, spýtam sa sama, na to nepotrebujem sprostredkovateľku.... a keby to aspoň bolo vo forme videa - veď takto to nemá absolútne žiaden zmysel, to si môžem aj ja vymyslieť, že som s tebou robila rozhovor, vložiť to do úst prázdne vety a frázy a uverejniť to
a mala by som s tým problém, nech by bol nominovaný hocikto, naozaj hocikto, lebo mi to príde úplne hlúpe a zbytočné - a keď už chce holka robiť rozhovor, načo na to potrebuje naše názory??? úplne zbytočné dve diskusie založila, nech si sama vyberie, s kým chce spraviť rozhovor a nech si aj sama vyberie, na čo sa ho spýta
@fxx ako vraví @mirkova... už len ten nápad je somarina, je úplne jedno či ide o teba, @tikalok -a, @griet , @maya alebo nejakého marťana... ak o tebe chcem niečo vedieť, pošlem ti TSku a hotovo...
alebo, ak to chcete tak silno medializovať, tak formou ako navrhoval @16@nervoznyclovek - ale to podľa mňa tiež nie je dobrý nápad... príde mi to ako vyvyšovanie istých ľudí na základe ničoho, čo by neskončilo dobre...
podľa mňa to úplne zlý nápad nie je, ak by bola autorka trochu viac samostatná, vymyslela si vlastné otázky a založila len jednu tému, kde by sa písali otázky od užívateľov, z ktoých by sa pár vybralo, a potom by bol rozhovor uverejnený v rámci jej vlastného blogoveho priestoru. do toho nemá kto čo kecať. keď niekoho rozhovor nezaujíma, nech sa o neho nezaujíma. keď niekoho zaujíma odpoveď na nejakú otázku, je náhodou celkom efektívne, keď sa otázky pozbierajú naraz.
fakt nevidím zmysel bojovať proti niečomu takémuto
@fxx je mi jedno, aký user to je. nedelím ich na "populárnych a nepopulárnych". ak chcem niečo vedieť, napíšem ts. na to tu predsa sú nie? rozhovory si môžem prečítať v masle, keď niekto spravil niečo viac-menej originálne, nezvyčajné, významné. rozhovory typu akú máš rád hudbu a podobne by mňa osobne nezaujímali.
čiže...okej, nech zrealizuje svoj nápad, nič proti nemu nemám (a zrejme ani nemôžem mať). len ja to čítať nebudem, nezaujíma ma to
@tikalok@fxx to je síce pekné, ale niečo takéto len prehĺbi priepasť medzi tými "známymi" a "menej známymi"... a to by nebolo dobre... už teraz si spomínam na diskusie typu "aj ja chcem byť hviezdou birdzu", viete si predstaviť, čo by spravilo toto ?
ale mne osobne je to inak jedno... do blogu nech si píše kto chce čo chce... len som mi nedalo odpustiť si ironickú poznámku na túto komicky vyznievajúcu diskusiu
Mne by sa nepáčilo,ak by mal byť ten rozhovor s hocikým z Birdzu (Rofl) celý ten nápad považujem za naivnú predstavu,ktorá vznikla pravdepodobne dôsledkom ničnerobenia tzv. nudy spomínanej užívateľky
@fxx Nenapadol ťa iný argument,ako ten,že sa ,,fotím v zrkadle" ?
úbohé ...
Mimochodom,každý má fotky,aké má a teba nič do toho,ja ti nerozprávam do tých tvojich,rovnako nemusíš ty do tých mojich.O tom bolo nejaké príslovie,ahá : Nerob druhým to,čo nechceš ,aby druhí robili tebe!
A keď už ,tak je to nejaká aktivita No prepáč,neviem ako to nazývaš ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
114 komentov
Ale budiž! Teším sa
Inak to sa mi zdá alebo sa po nej zľahla zem?
mala by som ešte jednu. či to nie je náhodou on, kto bol ešte pred cca rokom známy tým, že hackol eurokalkulačku?
Urob to takto:
1.navrhni @tomas - ovi ci by nezalozil novu rubriku ... dajme tomu s nazvom
"" Usery birdzu"" alebo ""Vas svet"" alebo nieco take to je jedno....
Tuto rubriku by si mohol mat napriklad ty ked uz sa ti to tak chce.
2. Brazdil by si forom a vyhladaval zaujimavych ludi, ktorym by si podla vlastneho uvazenia navrhol rozhovor.
3. Ak by dany user suhlasil mohli by ste ho spravit cez ts.
4. Rozhovor zverejnic ako clanok v danej rubrike.
Co vy na to ?
@nervoznyclovek nemyslim ze mam na to pisat do nejakej rubriky v casaku ci tak.nudila som sa a toto ma napadlo, preto to robim prostrednictvom blogou a neprikladam tomu taku dolezitost aby to malo mat rubriku
Som si takmer isty, ze by ti to schvalil samozrejme zarucit to nemozem....
Aby z toho nebol trapas
@fxx nehovorim ze to je zly napad no sama by som to asi nezvladla
@klaudiqaaa skutocne som tu suvislost nenasla kedze v albume nieje foto co by nebola moja
@hajzelodkosti ak tam budu css kody vramci Birdzu tak zvladnem
Tomu si zas dal Bud radsej ticho
@darkkizz
@hajzelodkosti prides na rad, ziaden strach
@darkkizz aj ty mozes ked chces aby ti luto nebolo
@hajzelodkosti som zvedava aky bude mat rozhovor s tebou uspesnost
dvíhajte ma dakto
1. Si fake? (ja som)
2. Prečo si púšťaš hudbu tak nahlas?
3. Kedy bude svadba a koľko bude hostí?
jediná moja otázka by bola - Ako sa máš ? (nie v tom obyčajnom slova zmysle, tie vieš ale už.. (do TS)
urob mi taku diskusiu
filip
Okej, žiadna nebude. Sedela som pri tom teraz 10 minút a žiadna ma nenapadla z toho dôvodu, že asi všetky, ktoré sa dajú spýtať, som sa ho už niekedy pýtala
niekto chce robit s niekym inym rozhovor a nevie otazky... ako ked sa niekto nieco chce fxx spytat mu moze kedykolvek napisat ts a ne takto jak u blbych....
mi to pripada ako keby sa tu niekto bal opytat niekoho ineho nieco
proste "usta vam narastli na co ? " asi vsetkym co tu pisu otazky na jedenie len
a zvysku ludi aj na to aby komunikovali spolu...
tak teraz nie usta ale prsty... dokazete mu napisat aj sami nepotrebujete na to niekoho tretieho aby ste sa nieco od FXX dozvedeli...
tod vso co by ma zaujimalo mu napisem to TS ked budem chciet a ak neodpise budem mat svoj nazor ak ano okej ale takto mi to pride vrcholne divne sa niekoho pytat..
nie je ziadna star ku ktorej sa dostane 1 clovek za mesiac aby sa jej opytal 5 otazok...
Ono tu vôbec nejde o mňa,ale o to,že dievča malo nápad na niečo nové,ako menší rozhovor s neakým userom. Ale absolútne ste to nepochopili,nejde tu o mňa.
Bol by som zvedavý či by ste rovnako reagovali aj v prípade ak by bol miesto mňa spomenutý napr. tikalok,či mayo či grietusha,či HOCIKTO iný z Birdzu.
Tu vôbec nejde o to že mám byť neaká star alebo niečo v tom zmysle.
a mala by som s tým problém, nech by bol nominovaný hocikto, naozaj hocikto, lebo mi to príde úplne hlúpe a zbytočné - a keď už chce holka robiť rozhovor, načo na to potrebuje naše názory??? úplne zbytočné dve diskusie založila, nech si sama vyberie, s kým chce spraviť rozhovor a nech si aj sama vyberie, na čo sa ho spýta
alebo, ak to chcete tak silno medializovať, tak formou ako navrhoval @16 @nervoznyclovek - ale to podľa mňa tiež nie je dobrý nápad... príde mi to ako vyvyšovanie istých ľudí na základe ničoho, čo by neskončilo dobre...
podľa mňa to úplne zlý nápad nie je, ak by bola autorka trochu viac samostatná, vymyslela si vlastné otázky a založila len jednu tému, kde by sa písali otázky od užívateľov, z ktoých by sa pár vybralo, a potom by bol rozhovor uverejnený v rámci jej vlastného blogoveho priestoru. do toho nemá kto čo kecať. keď niekoho rozhovor nezaujíma, nech sa o neho nezaujíma. keď niekoho zaujíma odpoveď na nejakú otázku, je náhodou celkom efektívne, keď sa otázky pozbierajú naraz.
fakt nevidím zmysel bojovať proti niečomu takémuto
čiže...okej, nech zrealizuje svoj nápad, nič proti nemu nemám (a zrejme ani nemôžem mať). len ja to čítať nebudem, nezaujíma ma to
Podla mňa to nápad nie je zlý. Mal by to teda robiť niekto kto má prehlad,a robiť to s aspoň trocha známimi Birdzákmi.
Čo je zlé na tom,že by sem prišla neaká novinka?
@tikalok bol si prvý kto ma napadol
ale mne osobne je to inak jedno... do blogu nech si píše kto chce čo chce... len som mi nedalo odpustiť si ironickú poznámku na túto komicky vyznievajúcu diskusiu
Á inak chcela by som mať tvoje problémy dievča
Moja zlatá,ja ťa fakt nechápem.Nieže by som si na tom dávala nejak záležať,ale prečo ti riešiš veci ohľadom xsichtu tam,kde to vôbec netreba?
A neviem,prečo sa neaka aktivita nazýva problémom.
úbohé ...
Mimochodom,každý má fotky,aké má a teba nič do toho,ja ti nerozprávam do tých tvojich,rovnako nemusíš ty do tých mojich.O tom bolo nejaké príslovie,ahá : Nerob druhým to,čo nechceš ,aby druhí robili tebe!
A keď už ,tak je to nejaká aktivita No prepáč,neviem ako to nazývaš ty
Tykokso,no ty si fakticky múdra,až na teba nikto nemá,bože,sprosté decko.
Áno,ja decko som,a ešte dlho budem ale svoje komplexy si rieš nadávkami na iných očividne,iné vyjadrenie ani nepoznáš