Čo ste kupovali otcovi na 50-tku alebo sa chystáte mu kúpiť na 50-tku? Zaujímajú ma hmotné veci ako nejaké dovolenky, wellnessy atď, proste okrem alkoholu či alkoholového balíčka mi nič iné nenapadá.
@riddler ma sice rad, ale nechodi na taketo podujatia, praveze takychto veci sa chcem vyvarovat, lebo ideme do 1 podniku a rovno by som mu chcel odovzdat nejaky pekny darcek, co ho potesi, vychvali, vezme si ho domov a tak.... @zajkousko to uz mame
@dannyd14 no veď potešiť ho môžu aj tie lístky,a tiež ich vychváli a vezme si domov má rád šport,ale osobne naň nechodí? Ani o tom nesníva,žeby sa jedného dňa šiel pozrieť na nejaký dobrý zápas a videl naživo svojich obľúbencov? Tak to je divné či ty chceš niečo veľké,čo sa dá zabaliť do veľkej krabice,aby si zamachroval?
@riddler no hej, ale hned nepojde na zapas, takze ho to az tak nepotesi a raz za cas pozrie sport, ale aj to tak ked mu niekto povie, ze davaju v TV Barcelonu, tak pozrie, ale sam od seba nie, cize skor taky neutralny ....napriklad, zase nieco velke to nemusi byt
Aha no keď to sväté písmo už máte,tak nejakú inú knihu,alebo niečo zážitkové,ak vieš o niečom,čo by otec rád skúsil. Ale to je zase ten problém,že nato nepôjde hneď,tá ozajstná radosť z toho daru príde až neskôr ( aj keď ja to za až tak veľký problém nepovažujem) a môže mu tiež do toho niečo prísť,ako si spomínal,ale tie zážitkové dary sú teraz celkom populárne,hlavne to môže byť fajn pre človeka v strednom veku,ktorý si už môže pripadať starý a nejaký ten adrenalín,nezvyčajné dobrodružstvo zaženie takéto myšlienky
@riddler knihy nie, tie necita, skor je na hudbu, ale @demoniqangel gitaru mu uz kupila mamu a vobec ju nechcel, chce harmoniku, ale tu zas uz kupila mama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@zajkousko to uz mame