@fxx ani ja a prichádzam do štádia kedy ma to celkom serie...keď som bol mladší som to ani tak nevnímal...neviem možno to bude tým že už chodím na strednú a zvykám si na nových ľudí...ty?
@punish3ko z rozpravania mojej mami ho ani nechcem nikdy spoznať,a nezniesom by som v rodine už žiadneho otca,neserie ma to vobec,serie ma len to že som decko takeho kokota, a podarilo sa mi po ňom zdediť len tie najhoršie vlastnosti,neznašam ho
Keby len bez otca, ale vsteci normalni ludia z rodiny, su uz davno mrtvi. A aby toho nebolo malo, tak jeho zena ma velky zaujem ma znicit + vychovava mojich nevlastnych bratov proti mne. Nieco take ako rodinna podpora ja nepoznam. Mama ma ma rada to ano, ale kedze vzdy musela tvrdo pracovat aby nas uzivilia vela casu sme spolu nikdy netravili.
Ja žijem len s maminou od narodenia a nikdy som nepociťovala že by mi otec chýbal,boli tu ľudia ktorí mi so všetkým pomohli...a nakoniec,neni podstatný ten biologický otec,ale ten čo vychováva...
Ja tiez svojho skutocneho otca nepoznam ani neviem ako vyzera ale citim to v sebe aj tusim ze mam dvoch bratov a asi viem aj to kto je moj skutocny otac raz to zistim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ináč zaujímavá báseń...