nechápem čo myslíš tým "nebudem mať vypočítane dni otehotnenia" ???? ...ale inak..načo používaš tabletku PO ak máš kondóm???? Vieš čo je to za svinstvo? To keď už, tak si daj radšej predpísať HAK, je to menšie zlo ako tabletka PO
dievča moje zlaté, úplne stačí kondóm, pokiaľ praskne alebo čo, tak vtedy si vezmi tabletku po... ak sa kondóm použije správne a nepoškodí sa, je jedno v akéj fáze cyklu si, a ani by som sa na "plodné" a "neplodné" dni nespoliehala, lebo otehotnieť môže žena každý jeden deň, pokiaľ sa nepoužije dostatočná forma ochrany
Keby si vedela aká je antikoncepcia svinstvo v živote by si ju nevzala. Samozrejme že so sexom by si ešte mala počkať no je mi jasné že nepočkáš tak skúsim inak ak už tak nech ho z teba chlap radšej vytiahne skôr ako by si mala risknúť počatie potom to je už vražda po počatí. Treba na to dávať pozor sú to vážne veci. No radím ti nerob to.
@ajus19 nie kaaždý deň,....deň pred menštruáciou neotehotenieš ani keby si mala sex cely den a 1000x sa do teba urobil...ale clovek nikdy si nie je isty kedy je 100% ten den pred
Tabletka po sa dáva keď ti guma praskne alebo keď to robíte bez ochrany a nestihne vytiahnuť.Takže je to núdzová možnosť.Hormonálna antikoncepcia je najlepšia .Tabletka po ti môže dosť rozhodiť cyklus je to ďaleko väčšie svinstvo ako HAK.Tá može byť dobrá aj na iné veci aj keď zdravá zrovna nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
akože, keď si vypočítaš ovuláciu ti to vôbec nepomôže. a rovnako nechápem, načo ešte aj kondóm aj tabletka po.