Viem ze z takmer z kazdej otazky si tu robite srandu, ale ja sa fakt pytam... da sa otehotniet len ked to chlap dosiahne? Myslim len z toho posledneho "vyronu"? Ci aj z tych "prvych"...
neni si trosku pozadu ? to si mala uz davno vediet..jasne ze mozes otehotniet ako si nazvala ,, z tych prvych,, ...boooooze....toto sa rozoberalo miliooooonkraaat..radsej potoc kolieskom, boha
Baboka.... tak ked ti to gynekolog povedal, tak to bude asi pravda... mohla by si sa ho teda za mna opytat ako je teda mozne, ze som tehotna, ked sa moj priatel do mna nespravil??? Alebo je mozne, ze sa pomylili dva tehotenske testy a ultrazvuk a nakoniec vobec tehotna nie som
Asi budem obdoba Panny Marie... s rozdielom, ze nie som panna =P
tommyhot.... moj nick nebol nikdy elka, som tu nova a chcela som len rychlo poradit.. vobec to tu nesledujem, takze take nieco , ze to sa tu uz rozoberalo mi nepomoze....
Ok sorry lebo je tu jedna co ma nick Elka (iba s jednym L) a ma tiez 17 tak som myslel ze zalozila novy nick, bo v jednej diskusii sme ju pekne zvozili..
prosim poradte mi moze zena otehotniet ked chlap pride k vyvrcholeniu a chlap sa vytiahne a trosku ma od toho ............??,,je to mozne?prosim piste!
Nikita612: Niekto sa spolieha len na hento, ze vytiahne a bude pokoj, ale pocula som, ze nie, ale inde zase, ze ano, ze ej to este horsie, ked ho pre vyvrcholenim vytiahne von. Ale podla mna hej...staci malinko a si v tom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a vsetci jaki mudri!
Asi budem obdoba Panny Marie... s rozdielom, ze nie som panna =P
Tak dufam ze pravdu ma predsa len gynekolog
A ak chces, pozri si stranku www.tehotenstvo.academy.sk , tam mas vsetko o tehotenstve