Ja sa nesťažujem... ale čo je vela to je mám rada svojich rodičou ale neskutočne mi lezú na nervy... ked chcem ist von musim im klamat s kym idem pretoze by ma nepustili... som stále doma hovoria mi s kým sa mám kamarátit a s kým nie!!!! som stále s
ja s mamou nezijem uz asi 6 rokov .. a to niesu rozvedení len ona pracuje mimo svk .. otec si uz rok aj nieco domov vodí svoje milenky .. encháva mi ich deti na krku a snimi si ide na tyzden na nejaky pobyt alebo mimo svk tiez ... kedze ich mám doma von chodit nemozem ... potom ked sa chce mama rozviest lebo si nejakeho nasla tak otec mne stale vycita ze za to mozem ja .. a ze jakú mamu mám kurvu .. ked chcem ist na tyzden k nej tak na mna stale jebe ze ci budem zit s jej milencom .. jakeby si neuvedomoval co on robi uz 2 roky ... mam pokracovat ? ty to mas dobre len sa o teba boja .... ja to mam na chuj lebo moji rodicia na mna zvysoka je*ú ...
spýtaj sa ich, čo z toho majú.. a keď ti povedia, že sa o teba boja tak to je pičovina.. nemali mať deti teda, veď aj teraz hneď ti môže prasknúť cieva v hlave a na mieste si mrtvá..
nie fakt, ja sa už roky snažím prísť na to, čo majú takíto rodičia z toho, že tie deti tak obmedzujú.. daj mi vedieť potom
och bože, som rada že mám normalnych rodičov. normalne že aj niektorý kamarati mi hovoria o svojich rodičoch a ja len zíram .... by som sa zblaznila mať takých fotrovcov ako @jaja888 .... ľutujem ťa uprimne
Otec ma piči,je mu jedno kde som,s kým som,kedy som.Mamina mi to vynahrádza aj za neho Niekedy jej klamem,pretože niektoré veci si myslím,žeby vedieť nemala,čo jej poviem,že mami čáu idem na byt? Ale večšinou jej hovorím pravdu Stále mi dookola hovorí,že sa o mňa bojí,vraj je sku*vená doba,všade hocikto aj ju chápem,ale musí pochopiť aj ona mňa.Sadni si s ňou,povec jej,že takto nie si šťastná! Že potrebuješ niekam ísť,byť s priateľmi,dohodnite si večierku,dohodnite sa,že ti napr.3 krát zavolá alebo ty sa jej ozveš Nič moc,ale lepšie ako byť doma. A Hlavne nesklam jej doveru! držím palce.
máš normálne príznaky puberty, prestaň to tak prežívať... si dokonalý prototyp dnešného puberťáka, tvojimi symptómami trpí ďalších XY000000 decák v tvojom veku.
a rodičom povedz, nech radšej apelujú na tvoj pravopis.
to je normálne.. tvoji rodičia si uvedomujú, že si už skoro dospelá a aj ty sa tak asi cítiť, no ešte stále treba vydržať tie 2 roky nehovorím, že potom sa treba urvať ale jednoznačne budeš mať potom viac slobody mne čo robili spolu aj s babkou tak pred rokom -.- .. ako viem, že som ešte mladšia ako ty ale to bolo o nervy... bola som s kamarátmi vonku a babke som povedala, že prídem okolo 7 - pol 8... o pol 7 mi volala kde som a nech okamžite prídem domov.. a keď som jej povedala, že som na ceste tak sa začala vypytovať kde presne, tak som jej povedala, že pri tej a tej zastávke a ona stále, že KDE PRESNE ! potom mi zložila a o pár sekúnd mi volala mamka a toto isté sa ma pýtala... nedali mi pokoj až kým som nezazvonila pri vchode -.- ... našťastie mi to teraz už nerobia.. teraz mi zavolajú tak za 3 hodiny možno raz.. a ocko to má hlboko niekde... pravdaže sa o mňa a o sestru bojí (on asi najviac) ale nerieši kam ideme a s kým ideme.. hlavne, moja mamka pozná skoro všetkých mojich kamarátov a zatiaľ ich nieje tak veľa.. pár ľudí proste a vie, že sú to dobrý ľudia a žeby ma nikdy nenechali v štichu jej vlastne ide len o to, aby som nezostala sama keby sa niečo stalo
jééé, rodičia môj nevlastný otec moju mamu dlho dlho bil, potom začala aj ona jeho, keď som ich chodila dávať od seba, tak potom obaja mňa, revalo sa, lietali taniere, ničil sa nábytok. teraz, keď sa konečne rozvádzajú mamu chytila depresia, premýšla, že si skočí z mosta, keď ju chytí záchvat menejcennosti a toho jej "ja už nechcem žiť" behám po byte a skovávam nože, lieky a iné... robím za ňu často všetko, lebo ak chytí stav, že sa nevie dostať z postele, nemá sa kto starať o mladšieho brata a o domácnosť ... + mi celá rodina svorne nadáva, že som neschopná nula, pretože mám problém nájsť si prácu, ktorá by bola schopná akceptovať to, že často musím ostať doma a dať pozor na vlastnú mamu. Yes!
ale beriem z humorom... zatiaľ
takže, to čo máš doma, je úplne v pohode a normálne nerob si starosti, ich to prejde.
@h8u mala si niekedy niekoho tak rada, že si sa o neho bála? že si chcela vedieť, čo je s ním? rodič má právo vedieť o živote svojho dieťaťa. ja svojej mame hovorím všetko a dávam jej o sebe vedieť a ona robí to isté. tiež mi oznamuje kde je, kam ide a ako jej bolo. vzťahy sú o dôvere a o záujme o druhého. neviem, prečo by som svojej mame mala klamať a nasierať sa za to, že sa o mňa zaujíma a chce, aby som sa mala dobre a chce zo mňa vychovať človeka.
preboha, nie sme kukučky, aby sme svoje deti nechali napospas samovýchove.
@grietusha ale veď presne to isté si myslím a takisto to robím aj ja! nikdy som mame nemusela klamať kam idem, s kým som alebo kedy prídem, lebo ma k tomu svojim správaním ani nikdy nedonútila.. jednoducho vždy vedela kde som, s kým a kedy prídem, ale nijako ma neobmedzovala, proste som jej to len oznámila a obe sme boli šťastné.. samozrejme, že keby chcem ísť v dvanástich na celú noc na párty s 20 ročnými, tak ma asi nepustí, ale takú potrebu som nikdy nemala iné decká klamali, utekali z domu, chodili neskoro domov a podobne..
proste to je o tej dôvere, toto nepochopím, keď tí rodičia niečo vyslovene zakazujú, niečo čo je v tom veku normálne,.. decko si ďalšíkrát rozmyslí, či povie pravdu a nepustia ho, alebo bude klamať a takto to pôjde stále ďalej..
a inak mala som kopu takýchto spolužiakov, čo ich celý život rodičia držali pod zámkom a potom keď sa v maturitnom ročníku začali všetky tie dozvuky, predstužkové, postužkové a neviemčo, všetci sa opíjali do kómy, robili zle a proste celé to vyzeralo, ako keby sa to v nich za tie roky nahromadilo a zrazu sa nevedeli zmestiť do kože
neviem ako som to dokázal, ale ja som svojich rodičov vycvičil. Najprv som nemohol nikam ísť (aj tak som išiel), potom som mohol ísť ak sa vrátim vtedy a vtedy (nevrátil som), potom som im hovoril o rôznych akciách zo školy (ktoré nikdy neexistovali), nemohol som fajčiť doma (teraz si s otcom požičiavame cigarety) a o tom s kým komunikujem a s kým sa stretávam nemajú tušenia (poprípade ak sa spýtajú, tak odpovedám - aj tak ho nepoznáš) ... časom si zvykli, aj keď najprv namietali.
..aj o mňa sa v tom veku strašne báli a kontrolovali ma, (mama menej, otec viac - ale to bolo preto, lebo mi neveril, sestru mal kurvu, možno sa bál že sa preniesli gény haha) ale stále môžeš byť rada, že sa o teba má KTO báť a dávať na teba pozor.
mňa štve len oco..nemá na mňa čas :/ v kuse ho zaujímajú iba prachy :/ a ešte brat...ten ma zase bije a buzeruje..a to je už dospelý . jedine mama je v pohode
@kika2211 Netráp sa nad tým zbytočne Viem,že si v takom období,keď ti otec chýba,ale musíš sa naučíš s tým žiť Keď som bola v takom veku a vlastne aj doteraz otec mi nikdy nepomohol,nezastal sa ma,nedal mi pocítiť,že je tu pre mňa a má ma rád.Keď som si chcela niečo drahšie kúpiť tak len potajme mi to mamina kúpila,aby nevedel,pretože bol hriech ... Prišla som za ním,že potrebujem peniaze do školy ta ma odbil vetou "Nemám,pýtaj od nej" ... Teraz je to asi tak,že sa ma max.dvakrát do týždna spýta "Čo je nové?" aj to odpoviem,že "Nič" a tým večšinou naša konverzácia končí Ja to už nejak nerješím,som si povedala,že mám piči,kvoli nemu sme už veľa veľa trpeli a už ďalej nebudem! Chce mať so mnou taký vzťah,že si v budúcnosti budeme celkom cudzí? Prosím Držím ti palce dievča,zvládneeš to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
to zvládneš neboj
nie fakt, ja sa už roky snažím prísť na to, čo majú takíto rodičia z toho, že tie deti tak obmedzujú.. daj mi vedieť potom
a rodičom povedz, nech radšej apelujú na tvoj pravopis.
mňau.
ale beriem z humorom... zatiaľ
takže, to čo máš doma, je úplne v pohode a normálne nerob si starosti, ich to prejde.
preboha, nie sme kukučky, aby sme svoje deti nechali napospas samovýchove.
a "dôveruj, ale preveruj" má veľký význam.
proste to je o tej dôvere, toto nepochopím, keď tí rodičia niečo vyslovene zakazujú, niečo čo je v tom veku normálne,.. decko si ďalšíkrát rozmyslí, či povie pravdu a nepustia ho, alebo bude klamať a takto to pôjde stále ďalej..
hovorím z vlastnej skúsenosti
ale tak...........pokiaľ vôbec nepiješ a neflákaš sa, vypýtaj si trochu dôvery
Ďakujem