zošit mojich kresieb, farbičky, vodové farby, štetce, guma, strúhatko, 2 skákalky, ľudia a miesta (taký kvíz) plyšová kľúčenka, tie tenké priesvitné papiere (das pol balíka) 10 výkresov, kniha španielčiny, anglická konverzácia, mobil
troje snurky do topanok, fotak, krabicka z ipodu, 6 obalok o prijati a neprijati na vysku, druhy mobil, rubikova kocka , lepidlo, lepiaca paska,, nejake nalepky, casopis o masarycke, kalkulacka na solarny pohon, par zositov, pera, lesk na pery a dalej sa mi to nechce skumat
lepidlo, komunistické ceruzky, baterky, pravítka, fotky, balóny, zapalovače, špagát, návod na použitie (neviem, k čomu patrí, je v maďarčine), náramky, kus nejakej koženky, walkman, kožené rukavice, ústna harmonika, peňaženka, drôt, zrkadielko, bužirky, slamené vianočné ozdoby, vrecokový nožíknožnice, modrá krieda, jeden muškátový orech (aspoň sa to tak tvári), zelená škraboška, tie žlté kokotiny z kinderka, korálky, plagát Green day ( a prázdne bombičky na rajský plyn.
ňyjé, vôbec nepoužívam vrchný šuplík ako skladisko pičovín, čo mi zavadzajú na stole
kniha pán prsteňov, skautska šatka, same zapisniky: jedna obrovitanska kniha s mojimi poviedkami a basnami, zapisnik len tak, další je skautský zapisnik, prihlaška na tabor, penaženka, rozhádzané peniaze krabička s gombíkmi, postavičky a kofoláčikovia na predaj . zicherky, okuliare, sluchadká, karta na obed do školy, perá a uhlomer
najbližší šuplík používam ako skladisko vecí vecí ktoré momentálne nepotrebujem ale v budúcnosti sa by mi to mohlo zísť - je toho tam strašne veľa, nejdem vymenovávať
čaj (sypaný), pár prázdnych malých plastových pytlíkov (od gombíkov ), krabičky od cigariet, peňaženka, vyfotený negatív, drevené srdiečko od nejakej holky, pokokot papierov...
foťák, starý mobil, 6 USBčiek, zápisník a jeden papier štvorčekový, na ktorý mi niečo nakreslila moja spolusediaca ešte pred pár mesiacmi na pamiatku ^_^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
zošit mojich kresieb, farbičky, vodové farby, štetce, guma, strúhatko, 2 skákalky, ľudia a miesta (taký kvíz) plyšová kľúčenka, tie tenké priesvitné papiere (das pol balíka) 10 výkresov, kniha španielčiny, anglická konverzácia, mobil
proste veci ktoré potrebujem vždy mať pri sebe
triedne fotky
euroobaly
farebné papere
peniaze na stužkovú
gombík
spinky
...
ňyjé, vôbec nepoužívam vrchný šuplík ako skladisko pičovín, čo mi zavadzajú na stole
» desmond.imageshack.us/Himg838/scaled....
dve fixky
dve gumičky do vlasov
dve sponky do vlasov
dve súčasné školské fotografie
dve vzorky vône Dolce & Gabbana
dvoje slnečné okuliare
fixková očná linka
Indulona
kancelárske nožnice
kefa na vlasy
krajčírsky meter
kultúrny poukaz