podla toho, co konkretne tam chces robit. ak zarobit velke peniaze, ako ti slubuju, zabudni ak ziskat nejake info o vyhodnych poistkách pre seba/rodinu si na dobrej ceste
toto keď frčalo pred 3-4 rokmi, tak v mojom okolí boli hordy násťročných finančníkov, ktorí nemali na obložený rožok z bufetu, ale zato plnú riť motivačných kecov
Ako úprimne dá sa zarobiť v poisťovníctve (sám robím aj v poisťovni) ale tak maklérskym spoločnostiam by som moc neveril a poisťovne s maklérmi nemajú moc dobré skúsenosti. Každopádne je to o ľuďoch a ich prístupe.
utekaj čo najďalej od nich natlčú ťa NLP-čkom a kecmi o tom, ako budeš úspešná a bohatá a úžasná, ale pritom z trosiek robia ešte väčšie trosky... mám v rodine takú trosku, čo bola hrozne dôležitá, keď robila v OVB a na mňa pozerala z vysoka, že čo chcem od života, keď nemám žiadny plán... tak troska sa teraz lieči na protialkoholickom a ja som si medzitým našla super prácu, úžasného priateľa... a tak. to, čo sľubujú sú vzdušné zámky a keď tomu človek uverí a po čase musí čeliť realite, ostane v psychických sračkách...
Keď už MLM tak niečo, čo má zmysel, a nie násilné ponúkanie produktov, o ktorých dotyčný "poradca" nemá ani šajn. Ak má niekto záujem, kludne poskytnem info o tom, čo zarába na koníčky mne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
jů, divoká ´´90átá