@maciatko619 ked budeš hoci aj len predávat na trhu, hocico, zarobíš si v klude aj 500x viac jako v nejakom ovb a u podobních šmejdov.. (tam nebudeš mat nič, skor ešte len docela velkú stratu..)
no lebo tie ich limity ťa môžu ľahko dohnať k nezákonnému konaniu... poznám takého mudrlanta, čo za mňa podpísal poistku... môže byť rád, že sa to nejako ututlalo a neskončil v base...
Kamoš tam pracuje a moc si nestažuje. Raz ma prehovoril na víkendové školenie. Prednášky celkom ušli ale potom večer spravili disco až do rána a väčšina ľudí sa tam pekne ožrala, mňa nevynímajúc. A to som nevedel, že hneď ráno je ďalšie školenie. A tak to vraj mávajú 2-3 krát do mesiaca. Čo si pamätám tak dosť tam točili o tom aké prachy sa tam dajú zarobiť ale keď som videl na akých autách tam tí profíci prišli tak som o tom dosť pochyboval. Jedine riaditeľ dofrčal na limuzíne. Ostatní mali staré vraky....
Táto istá téma je tu 100x ... Osobne neodporúčam. Neviem prečo ťa vôbec tento smer ťahá. To už sú ľudia tak zúfali, že idú všade za vidinou zisku ? Na základe nereálnych kecov? ... Ako na finančnom trhu sa dá zarobiť ale treba mať k tomu vzťah a snažiť sa presadiť a byť čo najlepší. Vzdelávať sa a tak a nie, že teraz niekto mi natrepe bludy ako viem zbohatnúť. Plus ten ich MLM systém je hrôza ale u väčšiny maklérov to tak je tak sa to neoplatí ale aspoň sa iný nabalí.
Nulová odbornosť, neprofesionálny prístup, po týždni vo firme má agent spísanú nbs a predáva. OVB je umierajúci obor, ktorý sa projektami ako je Svet bez hypoték a pod. snaží dostať zo zapeklitej situácie zlého renomé. Nehovoriac o stratových zmluvách, samé investičné životné poistenia alebo kapitálovky (lebo sú za to vysoké provízie). Ale kľudne sa o tom choď presvedčiť, ani zlá skúsenosť do života nie je taká zlá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ak nechceš skončiť na sedení u psychológa alebo v horšom prípade vo väzení, ruky preč