no da sa aj pribrat napriklad ak nejes nic a potom zacnes ovocie a zeleninu priberies a mozno by sa dalo aj keby si jedol cele dni len kopce bananov a zltych melonov a avokada
ak by clovek len sedel na zadku a vyzieral zeleninu a ovocie, arucene by neschudo. je to vsetko o tom co clovek robi. aku energiu vynaklada. a ak vynaklada vela tak zie viac zeleniny Inak mam pocit, ze ludska rasa je bilinozrava. Preto by ovocie malo byt lahsie stravitelne ako napr. maso. ... ale ci je to pravda to neviem.
Ja som pred dvoma rokmi jedol dva tyzdne iba hrozno a nic ine, ale vobec nic. Schudol som 8 kil. Nerobil som to kvoli tomu, ze som chcel schudnut, jednoducho ma strasne chytilo hrozno. No jo-jo efekt.
Ked chces schudnut daj si hrozno alebo ladovy salat.
maso ti vytravi minimalne za dve tri hodiny, a ovocie vytravi do pol hodiny.
samozrejme ze to zalezi aj od vydaja a prijmu energie!!! Hlavne! :d
a este take cosi som sa docitala, ze nie je dobre zrana organizmus schladovat,takze nic studene rano. a ovocie je najlepsie jest samotne bez nicoho a ked tak je dobre ked si das rano.
a esteze rano neni dobre pit pomarancvy dzus... lebo je proste dost kysly...a esste dost vela veci,tak ked tak napis :d
Zalezi na tom co robis. Ak budes posilovat a jest ovocie a zeleninu s vysokym podielom bielkovin (strukoviny) tak budes priberat svalovu hmotu. Ale samostatnym zranim O&Z s nezmenenym zivotnym stylom akurat ostanes na tej istej vahe alebo schudnes.
@kasko clovek je od prirody omnivora, teda vsezravec, kedze na zdravy vyvoj potrebujes aj zivocisne aj rastlinne bielkoviny...
Z čerstvého ovocia sa dá len veľmi ťažko pribrať, lebo keby ste mali zjesť toľko ovocia, čo by bolo teoreticky potrebné na pribratie, tak by ste sa z toho predtým pogrcali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale to by ich musel človek fakt strašne veľa žrať
šak ja sa len normalne pýtam
zelenina akože v pohode, ale furt?
zasa neblazni... :p
Ja som pred dvoma rokmi jedol dva tyzdne iba hrozno a nic ine, ale vobec nic. Schudol som 8 kil. Nerobil som to kvoli tomu, ze som chcel schudnut, jednoducho ma strasne chytilo hrozno. No jo-jo efekt.
Ked chces schudnut daj si hrozno alebo ladovy salat.
samozrejme ze to zalezi aj od vydaja a prijmu energie!!! Hlavne! :d
a este take cosi som sa docitala, ze nie je dobre zrana organizmus schladovat,takze nic studene rano. a ovocie je najlepsie jest samotne bez nicoho a ked tak je dobre ked si das rano.
a esteze rano neni dobre pit pomarancvy dzus... lebo je proste dost kysly...a esste dost vela veci,tak ked tak napis :d
ale urcite je dost dolezity vydaj energie =D
@kasko clovek je od prirody omnivora, teda vsezravec, kedze na zdravy vyvoj potrebujes aj zivocisne aj rastlinne bielkoviny...