Ovsene vlocky su dobra vec, ale vyzivova hodnota je skoro nulova. Obsahuju mineraly a potrebne latky ako vlaknina. Vyhoda ovsenych vlociek je, ze ich stravenie dlhsie trva a zasytia Ta na dlhsiu dobu. Su dobre na oklamanie zaludka. Ja osobne si ich davam rano ked idem do prace a nestiham sa poriadne najest, aby som nebol hladny kym sa dostanem k jedlu alebo vecer kedze sa casto v noci budem na hlad. Vdaka vlockam to nie je tak casto
Je to krmna bylina pouzivana na druzstvach, ber to tak. Ale urcite ak mas v plane chudnut a doplnit trosku psospesne latky a vlakninu, chod do toho. Ja osobne odporucam do tepleho mlieka a malinko cukru alebo medu ak nie si alergicka
Ja osobne si dávam vločky takmer každé ráno a presne ako bolo vyššie spomenuté zasýtia na dosť dlhý čas a obsahujú vlákninu a všetky možné tieto zdravé somarinky... Na večeru by som si dala asi niečo s menšou energetickou hodnotou A recept... Je to každého vec čo komu chutí, trebárs tá kaša je super. Alebo ak nestíhaš tak zober jogurt nahádž tam vločky, môžeš tam vlastne nahádzať všetko možné čo ti chutí, trebárs ovocie alebo niečo také a zdravé raňajky sú na svete
nedávno som tento vtáčí pozob zo zvedavosti testol v gluten-frei verzii (poznámka: zrno ako ovos a podobne nejedou od leta)
a bolo mi ťažko celý ďalší deň. čiže, nie, ďakujem, i'm so over that shit
akurat som chcela napisat to co @motyylia resp. ja som to s kokosovym mliekom este neskusala ale spolubyvajuca mi odporucila ze vlocky s kokosovym mliekom, bananom a jablkom ze su uplne super zatial som ale nezohnala kokosove mlieko (chcem v prasku)
Vsak nikto netvrdi, ze jest vlocky kazdy den podla chuti .. cloveka to aj tak po tyzdni omrzi a zase sa k nim vrati mozno o mesiac ked ich zbada niekde v spajzi.
@mefistofel hej ona mi vravela ze v brnence tu pri dome maju ale ja som ho tam nevidelaaa za to som si ale kupila skvele amarantove kruzky s kokosom v jogurte! @motyylia to veriiim, ale ja lubim jablcka :-S
podla mna nie - a preco? maju stredne pomaly glymkemicky index a zda sa mi ze glykemicka naloz nie je mala. (treba si pozret v tabulkach nutricnych hodnot)
moj nazor: RANO - ANO, VECER - NIE
@thrwtchr len som použila nejake typicke raňajky ake byvavajú... lebo osobne si myslím že ťažko prejsť z normalneho chloba bieleho a masti na alternativu akú ty spomínaš. už aj vločky sú veľký pokrok... alebo medzikrok
noo tak my sme to dnes na jednej hodine asi hodinu kukali všetky verzie asi aj, čiže nedalo sa nespojiž si to stým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Je to krmna bylina pouzivana na druzstvach, ber to tak. Ale urcite ak mas v plane chudnut a doplnit trosku psospesne latky a vlakninu, chod do toho. Ja osobne odporucam do tepleho mlieka a malinko cukru alebo medu ak nie si alergicka
placka
vsetko s mierou
nedávno som tento vtáčí pozob zo zvedavosti testol v gluten-frei verzii (poznámka: zrno ako ovos a podobne nejedou od leta)
a bolo mi ťažko celý ďalší deň. čiže, nie, ďakujem, i'm so over that shit
pestry jedalnicek treba, kazdy den nieco ine.
@motyylia to veriiim, ale ja lubim jablcka :-S
moj nazor: RANO - ANO, VECER - NIE
ad @6 , nebolo to tými vločkami.
ale oné, odveci, henten týpek čo na tešenie hudbu robí, nie je origoš!
tutok mladekov kolega to objavil skorej!
a tento poliak tam i ruky pridal!
noo tak my sme to dnes na jednej hodine asi hodinu kukali všetky verzie asi aj, čiže nedalo sa nespojiž si to stým