@lilta tak menštruácia nasleduje po ovulácii, jedno bez druhého predsa nefunguje...
ibaže tiež som si už prečítala toľko fór, že ženy mali normálne krámy aj prvé 3-4 mesiace tehotenstva (potom viva la luc.kina paranoja, preto už radšej také fóra nečítam
otázne (pre mňa) je či tá menštruácia v tehotenstve bola taká... no... "plnohodnotná", alebo len nejaký fejk
@luc.ka presne takto som rozmýšľala aj ja... ale ako stať sa môže hocičo, nevravím, keď sa narodí mačka s troma hlavami, tak je všetko možné, ale takto predsa nemôžeme brať všetko, že "čo ak", no nie?
@antifunebracka ja si nemyslím, že som "v tom", len sa sledujem, a pýtam sa, takže neprovokuj....
@lilta no ono má vlastne tvoja otázka zmysel iba v prípade, že s istotou vieš, kedy tú ovuláciu máš... lebo ak to nevieš/necítiš, tak je úplne jedno, aká je odpoveď na túto otázku, lebo rozdiel nespozoruješ.
@lilta nie, zena, ktora je tehotna ovuulaciu nema ....a preto nema aj menstruaciu......ale zas nie akzdy mensturuacny cyklus musi byt ovulacny....cize mozes mat menstruaciu, ale nemusis ovulovat....a vtedy je to pruser....elbo vtedy sa neda otehotniet.......vela zien, kt. chcu otehotniet, zistia, ze neovuluju a preto sa im nedari otehotniet !ista forma neplodnosti)......staci take vysvetlenie?
no... logicky... ovulacia je ked vajicko caka na oplodnenie... ak je zena tehodna, uz je oplodnene vajicko... to znamena, ze uz sa "neposiela" dalsie aby bolo oplodnenéé, takže basically nie
ano, menstruacia moze byt, ale zrejme nie bez ovulacie tym padom hovorie. co ja viem podla mna hlavne ovulacia , je tazsie si ju vsimnut ako mestruaciu. podla mna sa mzoe vyskytovat len menstruacia. ale uz to nie je odplavovanie oocytu ale... možno len výstelky.. nei to je chujovina... boha
@antifunebracka pisala som, ze zena NEMA OVULACIU, keby mala tehotna zena ovulaciu, tak by mohla znova otehotniet, co je nemozne, kedze je uz tehotna, neviem, ci si pocul niekedy o tom, ze niektore zeny (aj ked je to vacsinou u mladych dievcatach) krvacaju a nemaju ovulaciu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@2 načo sa vyjadruješ, keď nemáš poňatia o čom?
sa mi vidi, ako krasne si tu otazku dala
nech sa deje co sa deje vysledok je vzdy taky ze si tehotna
ibaže tiež som si už prečítala toľko fór, že ženy mali normálne krámy aj prvé 3-4 mesiace tehotenstva (potom viva la luc.kina paranoja, preto už radšej také fóra nečítam
otázne (pre mňa) je či tá menštruácia v tehotenstve bola taká... no... "plnohodnotná", alebo len nejaký fejk
@antifunebracka ja si nemyslím, že som "v tom", len sa sledujem, a pýtam sa, takže neprovokuj....
@zuzka236 že?
a ty to citis kedy ju mas? O.o nie je to daka paranoja skorej ze viem kedy ju mam mat tak citim kazdu blbost a myslim si ze je to ona?