inak neviete niekto či to funguje tak, že keď si označím niekoho TSku on to môže vidieť vo svojich odoslaných že som to označila? lebo sa mi zdalo minule že to tak je ale nie som si istá
neriesim to ked tam nieco mam tak odpisem a viac neriesim ak je tam ukoncenie debaty s niekym tiez neriesim... niekedy sa komentar pretiahne o tri TS a potom aj tak konci
par krat sa stalo ze som pouzil odpis alebo surne ked ts bola dlha a nemal som cas prave ju precitat ci odpisat na nu alebo islo o nieco co trebalo riesit inak ako len za pc
@h8u jj funguje to ked si clovek pozrie odolane spravy moze vidietci si ju ten clovek precital a oznacil nalepkou alebo nerecital proste co s nou spravil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
par krat sa stalo ze som pouzil odpis alebo surne ked ts bola dlha a nemal som cas prave ju precitat ci odpisat na nu alebo islo o nieco co trebalo riesit inak ako len za pc