My objednávame teraz akurát, resp. si vyberáme, ja si objednávam 120 a ani to neviem, či mi bude stačiť
Som si robila taký priebežný zoznam ľudí, ktorým by som ho rada dala a bolo ich tam okolo 100 a to som určite niekoho zabudla, tak tých 120.
Návrh nie vlastný, akurát som našla jedno na nete pred pár dňami a všetci súhlasili, takže sme predbežne dohodnutí. Momentálne sa riešia poháre, oznamka prídu na rad potom
Dala som si 70, asi tretinu ešte mám...Okolo 6 éčok to vyšlo, ale nie som si istá. A mali sme vlastný návrh, starý červený občiansky preukaz s levom na prednej strane a všetci mi ho chvália.
Mali sme oznamká s vlastným ICQ motívom. Ospravedlniť sa to dá tým, že v dobe, keď som maturoval, bol ICQ boom. Ale to, že boli úplne zbabrané (podľa mňa), už ospravedlniť neviem.
dávala som si 80,...vraj by to malo výjsť okolo 12 e ..som zvedavá ...a to sme vyberali z nejakého katalógu tuším.. (ah jaj, to boli "triedne boje" ....aj tak pochybujem, že ich rozdám .. dobrovoľníci, hláste sa
Oznamká sú strašná hovadina, s prepáčením. A úplne najlepšie je, keď si ich niekto objednáva milión a ešte uvažuje, či to bude stačiť pre všetkých "priateľov".
Ale aj tak sa vždy poteším, keď od niekoho nejaké dostanem.
ja neviem koľko, ale nie veľa. 50? oproti spolužiakom, ktorí mali trikrát viac to bolo smiešne, ale aj tak všetko nerozdali a mohli sa nimi aj obhadzovať :p
koľko stáli, to už nemám ani šajnu a mali sme vlastný návrh... jednoduché, zopár koliesok, kruhov či bubliniek tam bolo
okolo 70 som si dala....boli aj takí čo mali 20 a aj takí čo mali nad 100. niečo som rozdala, niečo ostalo v šuflíku, ale viem, že sa mi vizuálne nepáčilo, páčili sa mi len citáty a moje fotky
@seagull1 jasnačka že je to moje oznamko takže si moje oznamko videl na vlastné oči a držal ho v rkuách?? mám veľmi veľa otázok ak si Trebišovčan dáme TS???
Práveže sme moc originálni neboli, niekde na nete som ho našla ani neviem ako, nejaká zabudnutá stránka Ale je aspoň trocha iné, než všetky tie klasické... Som rada, že sa niekomu páči
@h8u no ked tak vidim, co vsetko su si niektori ludia schopni dat, a ake otrepane kraviny... - a este su aj schopni to rozdat, tak fakt sa mi zdate originalni az- az
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
stali ma asi euro ked ratam tie co mi ostali
navrh bol neviemci ale bol dost onicom
Som si robila taký priebežný zoznam ľudí, ktorým by som ho rada dala a bolo ich tam okolo 100 a to som určite niekoho zabudla, tak tých 120.
Návrh nie vlastný, akurát som našla jedno na nete pred pár dňami a všetci súhlasili, takže sme predbežne dohodnutí. Momentálne sa riešia poháre, oznamka prídu na rad potom
cenu si nepamätám
a návrh bol taký katalógovo-vlastný (zbadali sme niečo v jednom oznamkovom katalógu, ale dali si to spraviť inde
vlastný motív nakreslený.
Preto som rozdal až jedno.
sa stretneme na dôchodku.. a ti ho dám
4.B OA Terebes? to je tvoje oznamko?
toto je moje oznamko, robili sme si ho sami, jeden kus oznamka nas stal skutocne malo, a dodali nam ich o nikolko sto viac ako sme chceli
Ale aj tak sa vždy poteším, keď od niekoho nejaké dostanem.
koľko stáli, to už nemám ani šajnu a mali sme vlastný návrh... jednoduché, zopár koliesok, kruhov či bubliniek tam bolo
Práveže sme moc originálni neboli, niekde na nete som ho našla ani neviem ako, nejaká zabudnutá stránka Ale je aspoň trocha iné, než všetky tie klasické... Som rada, že sa niekomu páči