ahoj mam 13 rokov a paci sa mi 16 rocny chalan.neviem co mam robit?ked ma vidi usmeje sa na mna.neviem ci sa mu pacim alebo nie..prosim poradte mi !!!!
Ej, ked dnes vacsina trinastiek vyzera tak,ako som ja vyzerala v sestnastich, este keby aj v hlave bolo.
Netreba si kazdy usmev vykladat,ako prejav nejakej vacsej naklonnosti, na druhej strane,keby si mu bola vylozene proti srsti, asi by sa moc neusmieval ani zo zdvorilosti, trebalo by zistit,ci ta berie ako dieta alebo dievca
mne sa v 13 pacil 18 rocny , to si na tom este dobre ... nechaj ho tak, 16 rocny su take chuje ( nic v zlom) ze sa ''pohrajú'' a odkopnu , a s tebou , kym nemass aspon 15 sa velmi ''hrat'' nedá(nemalo by sa) takze ..
Nič nestratíš ak to skušiš ja mam tiež 13 a začala som si size ešte ako s 15 ročným a nelutujem to...prve sa spoznajte poriadne budte priatelia a potom uvidiš čo dalej
16 ročný chalani majú už trošku inú predstavu o vzťahu a aj potreby od partnerok..možeš to skúsiť za to nič nedáš možno je to iný chalan ako vačina...ja sa riadim tým že za to nič nedáš možeš sa maximálne strápniť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
láska je najväčší dar od Boha, preto ju užívaj s rozumom ........filip
On urcite chce zaparkovat vtaka niekam a ty mu to neumoznis.
Netreba si kazdy usmev vykladat,ako prejav nejakej vacsej naklonnosti, na druhej strane,keby si mu bola vylozene proti srsti, asi by sa moc neusmieval ani zo zdvorilosti, trebalo by zistit,ci ta berie ako dieta alebo dievca
mne sa stale pacia pekne holky a tiez nemusim bezat automaticky za kazdou co sa na mna usmeje D
Vždy keď sa pozriem do zrkadla je tam