neviem čo mam robit pači sa mi chalan a neviem ako mu to mam povedat a ked som ho pozvala von aby som mu to povedala tak zavolala kamoška a povedala mu že som doňho tak som odišla a napísal mi na FB či nepôjdeme von a neviem čo si mam myslieť a bojím sa .
Keď vie že sa mu páčiš a volá ťa von to je dobré znamenie.
Teda... Asi, pretože sú dve možnosti:
-Tiez je do teba
-Chce využiť že si do neho a chce ťa pretiahnuť
Choď s ním von, niekam na verejné miesto a uvidíš čo ďalej...
Ale veď to je FAKE. Nejaký 30 ročný FAKE lebo slovo "do teba" už nie je in a cool! Už sa používa "Vy**káááme sa" či nie? Nevidel som tvoj vek, tak prepáč ak som ťa pohoršil a asi som tu pohoršil všetkých. Prepáčte.
ved píše, že má 13 a vy tu píšete o pretiahnutí
viem, aký to bol pre teba trapas, ked to kamoška takto povedala, aj ja som to v tvojom veku zažila, ak ťa však chalan aj napriek tomú volá von, tak je to dobréé znamenie, že sa mu asi tiež páčiť (vyvodzujem, že je cca v tvojom veku), takže spokojne s ním chod von, pokecajte, kupte si koláčik a uvidíš ako dalej, good luck!
@nespiacakraska no ja som čakala, že je v jej veku a naivne si myslela, že 13 roční sú.. etoo.. ako sa to povie? no ved vieš na čo myslím
ale samozrejme, pozor treba dávať vždy, ísť medzi ludi, nikdy nie na opustené miesto atd..
Ak ju chce pretiahnuť tak je to pedofil no. Síce je fakt že dnešné dievčatá sú zrelé ale 13nástku ktorá by vyzerala fakt zrelo a dala by sa zameniť za staršiu som ešte nevidel. Také sú asi len v čistom dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Teda... Asi, pretože sú dve možnosti:
-Tiez je do teba
-Chce využiť že si do neho a chce ťa pretiahnuť
Choď s ním von, niekam na verejné miesto a uvidíš čo ďalej...
viem, aký to bol pre teba trapas, ked to kamoška takto povedala, aj ja som to v tvojom veku zažila, ak ťa však chalan aj napriek tomú volá von, tak je to dobréé znamenie, že sa mu asi tiež páčiť (vyvodzujem, že je cca v tvojom veku), takže spokojne s ním chod von, pokecajte, kupte si koláčik a uvidíš ako dalej, good luck!
Je niečo zle na tom keď chalana nepoznám(mimochodom ju tiež nie) a radím jej aby si dávala pozor? :S
ale samozrejme, pozor treba dávať vždy, ísť medzi ludi, nikdy nie na opustené miesto atd..