@leilla nie je, to možno len ženám skôr rastú prsia ako chlap zarastá ale to neznamená, že 15 ročná baba je dospelejšia ako 15 r chalan...to sú fámy ktoré šíria feministky
podla mna nemáš šancu,ale tak skus ist za nou a niekde ju zavolat povedať že ťa zaujala(aj ked si nemyslím že by si to spravil,nič osobnostné len si to myslím),hlavne nie FB..nato doplácame všetci..aj ja
ok mysli si čo chceš možno ty si bol silne vyspelý, keď si mal 15, šak výnimky sú v každej oblasti. ale aj ja som mala 15, aj 17 dokonca... a ani sa nepovažujem za feministku. ale ja som vlastne nikdy nešla podľa tých "štandardov", takže asi by som nemala súdiť podľa seba...
no ale ty to vieš zjavne najlepšie, aká je všeobecná pravda, tak si to nechaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ako no prepáč, pravda je občas krutá. nehovorím, že nemáš žiadnu šancu, ale je to veľmi málo pravdepodobné.
keď chceš, tak to vyskúšaj, ale je možné, že to bude trvať veľmi dlho, kým ju zlomíš
wow, to je objav, čo? som rada, že som ti rozšírila obzory.
ok mysli si čo chceš možno ty si bol silne vyspelý, keď si mal 15, šak výnimky sú v každej oblasti. ale aj ja som mala 15, aj 17 dokonca... a ani sa nepovažujem za feministku. ale ja som vlastne nikdy nešla podľa tých "štandardov", takže asi by som nemala súdiť podľa seba...
no ale ty to vieš zjavne najlepšie, aká je všeobecná pravda, tak si to nechaj