ale nebolo by zle, keby sa dalo vybrat si este z jednej farebnej kombinacie, myslim tak, ze kto je ufrflany, nech si prepne na inu farbu mozno sa upokoji
Nepaci vyslovene, ale ani nepohorsuje, ale co je horsie, ze to nema responzivny dizajn. Ak sa Tomas profesionalne venuje tvorbe webstranok, pride mi ABSOLUTNE nepochopitelne, ze sa na to vybodol.
@divinatoire na akej platforme to nema responzivny design ? skusam to na 2och androidoch - Chrome/Opera/Vstavany prehliadac, na pc vo viacerych rozliseniach a prehliadacoch a zatial nic.
@n0win0u primarne sa nezameriavam na webstranky, ale na jednej pracujem a snazim sa to robit responzivne, lebo mi je blbe davat to z ruky, ze sa im to rozdrbe na inych zariadeniach, tak mi nedalo nepozriet ako to ma birdz poriesene a hopp.
a hodila som to do » responsinator.com/....
@n0win0u to je mozne, tu co zvycajne pouzivam som nevedela najst a hentu mi naslo ako prvu vo vyhladavaci. kazdopadne, toto je ten lepsi pripad, fakt som nechapala, ze by to tomas mohol takto nechat.
nemám s nimi problém...ale mohlo to byť niečo iné, čím by sa B odlišoval od FB, Twitteru, Pokecu...ale inak no problema
Inak...mne by sa páčilo, keby je tu viac vtáčikov Predsa len "BIRDS" a sú tu len vtákové smajle :/
@n0win0u ale ono to je takto, ako to ukazuje na tej stranke
akoze vsetko v poriadku, ale ked zoomnes, buttony na hornej liste sa zmiesaju vsetky do jedneho
ale akoze nevadi to nejak extra, ked oddialis, je to dobre
@corvuscorax áno. najprv bude responzívna stránka (ktorá sa prispôsobí mobilom, a tabletom), potom bude Android a iPhone, a potom možno niekedy aj Windows Phone (ale to netuším kto naprogramuje
@tomas nejde editovať profil a ani blogy. bolo by fajn keby sa dali mazať stavy a novinky? preboha prečo novinky,nech sa to dá vypnúť z profilu, príde mi to ako špionážne tlačítko
skoro som oslepol ked som otvoril stranku prvy krat.... neskutocne skarede to je teraz ale co uz... ked sa im to tak paci ked je to ich stranka
inak @21 by bolo urcite lepsie.
nepáči, predtýám to bolo fajn ... kebyuže si mám vybrať z tých viacerýách zmien za tých 5 rokov čo som tu tak si vyberiem nie tento, ani ten na začiatku alenejaky stred, tusim rok 2010?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a hodila som to do » responsinator.com/....
tu máš malú ochutnávku čo vidím v telefóne...
» birdz.sk/webka/tomas/fot...
» birdz.sk/webka/tomas/fot...
Inak...mne by sa páčilo, keby je tu viac vtáčikov Predsa len "BIRDS" a sú tu len vtákové smajle :/
akoze vsetko v poriadku, ale ked zoomnes, buttony na hornej liste sa zmiesaju vsetky do jedneho
ale akoze nevadi to nejak extra, ked oddialis, je to dobre
inak @21 by bolo urcite lepsie.