rešpektujem ho - má svoju fanúšikovskú základňu, robí, čo ho baví, ešte má aj za to nenormálne prachy a my všetci mu môžeme byť ukradnutí - ten chalan by nemusel do konca života už ani prstom pohnúť a to má iba 15 (alebo už aj 16?)....ľudia, ktorí tu vypisujú, ako ho neznášajú a aký je nechutný, mu, podľa mňa, iba sprosto závidia
Hovoriť, že je škaredý, je absolútna závisť, zaujatosť, vôbec nie objektívny názor. Všetci sme predsa pekní Nemusím jeho piesne, jeho štýl hudby a jeho vlasy. Ale nie, nevadí mi.
@katusqua pobavila si ma skús si na FB dať vyhľadať justin bieber, uvidíš koľko ich to nájde. Veľmi silno pochybujem že tam vôbec je ten jeden skutočný. Takýto ľudia majú na práci úplne iné veci než zabíjať čas na internete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
niexD
» images1.memegenerator.net/ImageMacro/3951...
Inak,toto mi pripomenulo jeden z coverov ktoré pokladám za ovela lepšie než originál:
A ktomu či mu závidím alebo nie sa ani nebudem vyjadrovať lebo o tom som písal už vela krát a znova to písať NEBUDEM,toto už je UZAVRETÉ!
Výborne!
V tom prípade Ti môžem stupiť na tvár!
Nepáči sa Ti moja topánka?
Výborne!
Tak Ti na tvár stúpim dva krát!
a nechápem spolu s @dejvido
» crowdfusion.myspacecdn.com/media/2011/01/2...
...a rovnako ako @20