lojla: vies moja zlata, niekto mozno nechce mat krive zuby......... ja som mala strojcek tiez... stokrat hej a mat potom pekne, vybielene zuby(to len ak ty chces) ako bordel v papuli
@delica ako doktorka mi povedala ze ho nemusim mat, lebo mam rovne zuby iba mam taky predkus,,,, a mne sa to zda trocha divne ale zevraj to esteticky nevadi,ale mne ot vadi... a ako dlho si ho mala?
Emmi, je plno holiek co maju strojcek... ten rok, dva to vydrzis a bude to ok..casom si nato zvyknes a aj zabudnes ze ho mas aj ja aj moja segra sme ho mali...a segra ma teraz fakt brut pekne zuby...a este k tomu aj vybielene a robi modeling..jasne ze nielen kvoli zubom ale celkovo s tym fakt opeknela dam do albumu, potom si ju kukni
@sun22 dakujem, vies neviem ci sledujes ale ja mam rovne zuby... ale... mam predkus chapes.. amne sa to nepaci ale doktorka povedala ze to moze byt zbytocne.. ale mne sa to aj paci... nosila by som ho asi 2,5 roka.
moja sestra to tiez mala a dokonca v tej dobe s ním aj robila modeling..najskkor z toho robila tragediu lebo ho zacala nosit niekedy na strednej a to bolo neskoro ale potom fajn
Ja som mal nočný asi rok aj pol - dva. Veľmi pomohol keby som si mal vybrať medzi trvalým a nočným tak si vyberiem nočný, keďže ten trvalý sa mi nepáči . Ale keby nebolo na výber, tak čo už .
Mne strojček absolútne nesedí napr., ale zasa moja kamoška teraz bez neho nevyzerá až tak rozkošne ako kedysi, lebo niektorým to fakt pristane. Ja to beriem ako nevyhnutné zlo lebo čo, pretrpíš tie cca 2 roky a potom máš nádherný úsmev, za to by som dala čokoľvek
lojla - tak ja by som zase chcela poznat tu zubarku kt. dava strojceky len tak......kt. vlastne ma nato cas.... robi nato aj nejake vyberove konanie ci to len tv. kamaratky k nej chodia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Viem ocenit hrusky aj jablka, ale nie je dobre ich miesat dokopy.
@emmka98765
mala som na mysli pochopitelne tie pripady, co maju rovne zuby no aj tak si nechaju nasadit strojcek.
a zajtra uz nebudem..
Ale nie
Ja som mal nočný asi rok aj pol - dva. Veľmi pomohol keby som si mal vybrať medzi trvalým a nočným tak si vyberiem nočný, keďže ten trvalý sa mi nepáči . Ale keby nebolo na výber, tak čo už .