netvrdím,že má byť chlpatý,.. no tiež neni pekné, keď má chalan nohy chlpaté ako opica, ale nech sa neholí,pre boha!no podpazušie môže, a samozrejme tvár
su pripady ked si aj chlap musi holit nohy lebo vyzera ako opiciak....ale pokial to vyzera normalne nema dovod sa holit,urcite aj jeho frajerka sa citi lepsie,ked pri nom vynikne a ne aby sa chlap o seba staral viac ako ona...
mam kamosa co sa holi cely aj ruky a vseeeetko ale tak mam ho rada ale pripada mi to trochu zenske ked si ho predstavim vo vani s takou ziletkou ako si holi nohy
človek ktorý hodnoti ľudí podľa toho kolko ma chlpov ... je u mna total v pici.... @ooooo doter si vlasaci nevadili ale teraz mi uz jeden vadi ty hajzel.... a nad tymi vysie... uvedene holky a chalani... tie mi nestoja ani za aby som im dal kopacku do hlavy.. tak ze ich sem nebudem ani pisat...
@jarmoir988 aha buznicka holiaca nohy ma chce urazit?vravel som nieco na teba?NIE!Ty si prave do mna zacal bezdovodne jebat bez si oholit nohy a daj mi pokoj
no zas s tou druhou moznostou sa celkom nestotoznujem- ma mat chlpate nohy(sice nie az tak ako gorila.. jedneho som takeho poznala, no fuj! xD) ale hrud by nemusela byt chlpata
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
to uz nech sa radsej holi na inych miestach